Грешно ли е да се празнува РД предварително?

• 39 087
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
ние също не сме празнували по рано.Обикновенно празнуваме на деня с деца и след това с по-възрастни

# 16
Не знам дали точно от суеверие,но никога не бих празнувала по-рано рожден ден.

# 17
Не съм празнувала РД по-рано, винаги го правя на деня...тя до сега дъщеря ми е имала 2рожденни дни...))) но и собственият си също на деня, или след това. )))
То как да празнуваш по-рано, че си се родил....като не си...)

# 18
  • UK/София

И аз съм стояла няколко пъти пред такава дилема, но никога не правя празниците предварително.Дори веднъж в момент на голямо колебание някой каза, че било лошо за детето.Колко й трябва на една майка да се откаже дори и да не е суеверна.

# 19
Не съм суеверна, но празника ще е в понеделник когато наистина има какво да се празнува Hug
Благодаря ви момичета, че споделихте мнение и ми наклонихте везната Heart Eyes

# 20
Не знам дали е грешно, но аз не бих празнувала по - рано ! Винаги празнуваме на датата, независимо от това, какъв ден от седмицата е !

# 21
Не бих празнувала по-рано РД, по -добре по-късно, определено.
Дори и не бих празнувала, зависи....
Всъщност думичката грешно не е правилна, всеки решава сам за себе си, аз не бих празнувала какъвто и да е РД предварително....
....Има едни неписани закони...., аз робувам на тях. Peace

# 22
досега не сме празнували предварително, или на деня или идната съб-нед  Peace

Все едно да празнуваме Нова година на 30. срещу 31. декември, защото на следващата вечер няма да ни е удобно.

newsm10

# 23
Много пъти съм организирала рдта, детски, преди датата.
Живи, здрави, щастливи са си децата. Нищо им няма...
Дори веднъж бабата, разбира се, кой друг, не позволи на детето на духне свещичката, защото видиш ли било на лош късмет  ooooh!
Общо взето аз също съм привърженик на датата, обаче тази година съм си обещала едно парти за детето си, което не може да стане в делничен ден, а се пада понеделник.
Но при толкова насосване в тема, чак аз започнах да се съмнявам, ще стане ли работата - да не си урочасам детето нещо  Joy

# 24
Но при толкова насосване в тема, чак аз започнах да се съмнявам, ще стане ли работата - да не си урочасам детето нещо  Joy
Що бе Каспър, аз не видях чак толкова много притесняващи се от злите сили (само няколко, които били чували нещо такова Wink) повечето просто не им се празнува без повод Simple Smile

# 25
Кое му е грешното, освен остарели схващания и суеверия? Ние миналата година на малката рождения ден го празнувахме точно в неделя, защото се падаше в понеделник  Peace

# 26
  • Бургас
В какъв смисъл грешно?  Дали е грях ли? Нямам представа  newsm78
Иначе и аз не бих празнувала по-рано. Явно, колкото и да не ми се иска, съм си суеверна Rolling Eyes

# 27
Каспър, естествено че едва ли ще стане нещо лошо и ще му се случи нещо на детето.
Но за мен просто е "тъпо" да се празнува нещо предварително.
И сори....ама ако родителите толкова не могат да отделят един ден за празника на детето си....ще ме извиняват много.
Какво значи удобно, неудобно....

# 28
Е, то не става въпрос само за родителите на детето, а и за тези на гостенчетата. Ако не дойдат децата, колкото и да си се старал партито ще пропадне.
Иначе и аз съм съгласна, че е по-добре след, отколкото преди празника. Ако се пада през седмицата на самата дата се отбелязва в къщи с хубава торта, а детското парти в първата събота/неделя след рождения ден.

# 29
Не знам дали е грешно, но за мен е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт