Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 303
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Добър ден !
пеп-4о , labrex , Леля Ог, Аелис - благодаря ви  Hug идеята за " обувките" видях в едно кулинарно списание.
Аелис - Македонската баклава е страхотна !   bouquet

нашият обяд - яйца с лук, доматено пюре и сирене.

# 421

Картофи със сметана

Лозови сарми ,пилешки и свински пържоли в гювеч

# 422
Находката, много интересен начин да напълниш тиквата  Peace
Бени, ориза със спанак ти изглеждат много апетитни, добре че съм сложила да се накисне спанака, че да направя днес или утре.

Ние закусихме пържени филии

следва Гриловани круши със синьо сирене в бекон

и наченахме Маринованите сиренца

# 423
пеп-4o ,мнооого вкусно у вас  Hug
Лоис има изкушаващо кремче Naughty
Подстрекателките леля Ог и didibu са причина да видоизменя морковените бонбони.Получи се много добър резултат  Blush А половинката така хареса сладкиша с кайсии,че трябваше да реагирам подобаващо и ето ти......

Кокосови къпкейкс с моркови                                         Мъфини с кайсии и хрупкав топинг

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 21:57 от nordina

# 424
nahodkata   умирам за тази тиква Crazy

Бени,заповядай мила,ама само ако застанеш на вратата с една от твоите бисквитени торти Crazy Crazy Crazy

# 425
Гледам сладкиша на Сладка хапка много популярен.И аз да не остана по назад Mr. Green.Ама моя е бледолик.Като на Бени не ми стигна какаото.

Пъстърва на фурна върху праз и домати с гарнитура пържени картофки.

Качамак - със смешна снимка hahaha

Кюфтенца с бял сос.

# 426
nahodkata   бартерът е уреден Laughing ,пеп-4o   ще се възползвам от рецептата ти за маринованите сиренца Hug ,Хъни - Бъни   цялото ти меню е разкошно,особено качамакът и рибката Heart Eyes
Аз спретнах пилешка супичка с лимон и обикновеният ми кекс,но с добавка от стафиди

# 427
За днес от мен една снежанка : http://prikachi.com/files/1306889E.jpg
Пиле печено : http://prikachi.com/files/1306896h.jpg

# 428
  • ГОре на черешата...
Лелеее, че от кое по-напред да си вземе човек - от сиренцата на Пеп-чо ли, от мъфинките на Нордина, от кеса на Бени, от рибката на Бъни...айде, олях се Crazy...поздравления, ненадминати кулинарки  bouquet!

От мен - топъл козунак, че ми се беше приял. Ама докато се опитвах да снимам конците беше нападнат и не остана за по-качествени снимки hahaha.
Иначе вечерята ще е Горнооряховско гърне /е, в тенджера под налягане, че гърнето остана на село, но гаранция, че пак ще оближем пръстите.../.Снимка ще пусна утре.

# 429
Здравейте, момичета!
Venetta, не казвай, че правиш тия красоти с една ръка, комплексираш останалите  Laughing
mili.m, благодаря за рецептата!
vangobi, чудни бухти!
Аелис, благодаря, станаха вкусни купчинките! А баклавата ти е убийствена!
nahodkata, тиквата е супер!
Lois, мнооого изкушаващ крем!
Аз станах разногледа! Вече се чудя какво по-напред да сготвя... На краси.мира, кюфтенцата ли, на beniii спанака ли... или яйчица като на bliznacite2004!!! Ето имам и една сметана, та може и картофки като на delicate   #Crazy А не е като да съм гладна, но пак всичко ми се прияжда!
Пеп-40, днес тотално ме разби! Невероятно изглеждат тия круши в бекон, шашната съм! А и сиренцата как си ги поднесла... нямам думи!  omm
nordina, както винаги очаквам да пуснеш рецептите, за да си ги копирам, защото така правя с всичките ти предложения! (тези сини и жълти кошнички ми разтуптяват сърцето, много ми се искаше да си купя и аз, но... за сега оставам с бели)
Хъни - Бъни, съгласна съм с Бени, менюто ти е разкошно, особено рибката!
beniii, моля те, дай рецептата за този кекс! Praynig
super.mama.ani, нещо не мога да ти отворя линковете  newsm78
mari_eta, страхотен козунак! Ох, прияде ми се и козунак  Laughing

Ето и моя сладкиш, който е по рецепта на краси.мира, ( Краси, много ти благодаря, става ми любим, а и на детето също   bouquet)

Приятен следобяд на всички!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 00:07 от Леля Ог

# 430
Страхотни съботни вкусотийки! Hug
Бени, бъни, много вкусно у вас!
Лоис, кремчето е един път, ммм...
Нордина, много сладко и вкусно!
Леля Ог, ммммм, чудничко Hug

От мен един Тиквен пай

# 431
Леля Ог,чуден ти сладкиша Heart Eyes
 esy,много апетитен тиквен пай Crazy

# 432
  • забравих си мисълта...

Venetta, не казвай, че правиш тия красоти с една ръка, комплексираш останалите  Laughing

Леля Ог, може да се каже с едната. Помагам си от време на време леко с пръстите на дясната, но имам явно притиснат нерв и не мога да си движа дясната ръка. Ако реша да я мръдна ме боли така, че имам чувството, че ще припадна, но нали знаеш, че за омесване на тестото ползвам винаги бъркалките за тесто за тесто на миксера. Отначало опитах да шпринцовам тестото с пош, но беше много трудно, затова се отказах и го нарязах с нож и разточих отделните части на малки кръгове, от които с чашка изрязах кръгчетата и ги поставих в тава покрита с хартия за печене (която си  е готова нарязана), намазах с жълтък и захар и поставих ядка от тиква отгоре и в печката. Така че като си го представиш, сигурна съм, че всяка от вас би го постигнала с една ръка, с много по-голяма лекота от мен.
А твоя сладкиш, както всичките те произведения е невероятно красив, не се съмнявам, че и вкусен.

Ето тази салата от Fenchel (мисля, че на български е див копър, но не съм съвсем сигурна) с кисeло мляко,

не съм я правила с една ръка. Мъжа ми я прави, обядвах с нея + филийка препечен черен хляб. Много обичам така.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 17:50 от Venetta

# 433
Селма , краси.мира - ето рецептата за баклавата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13888930#msg13888930
Аелис,     bouquet

Селма ми е помогнала...     bouquet   И на Pety ,    благодаря за идеята.
Кюфтенцата стават много пухкави,страхотни са.И най-важното ,не са пържени в мазнина.

Ех,Пеп-чоо...тия круши и сиренце...добре ,че нямам бекон в момента /утре ще пазарувам/, че пак ще се запътя към кухнята!

nordina ,     Hug  , чакам да пуснеш рецептите в блога! Такива апетитни мъфинки...

Хъни-Бъни и тя се е престарала...едно,че второ,че трето...

Спрете се малко ,де...то наистина човек не трябва да влиза тук всеки ден...    Mr. Green
 И mari_eta  ме изкушава с тестено,ама ...не се поддавам вече.Поне до другата седмица няма да меся!    Naughty

Леля Ог,радвам се ,че ви е допаднал!Страхотно си го издокарала...един такъв шарен,пухкав, весел...Да ви е сладко! Heart Eyes
esy ,   ама що така ,без рецепта?    Sad

beniii ,  не съм търсила рецептата на Pety ...ето как ги правих аз.

http://hihonas.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 18:24 от Анонимен

# 434
Момичета много е вкусно и приятно да ви чета.
Пълни сте с изненади и красоти.   newsm51
Няма да ви изброявам,че всички сте върхът... Hug
При нас днес/че е страшна снежна буря/спаначена супичка,пиле с грах,типово домашно хлебче и кифлички на мах мама с кашкавал.
Лека и приятна вечер за всички.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 17:44 от megans

Общи условия

Активация на акаунт