Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, влизам набързо, да покажа вечерята и отивам да спя.
Много вкусотии сте показали, няма да изброявам, поздрави  за всички!   bouquet   bouquet   bouquet
mili.m,ако не си давала рецепта за този ориз, може ли да я напишеш!?
MG18, yagodka, Supermint, Селма, esy, Rumya, nordina, megans, bliznacite2004, didnik, много хубави думи сте ми написали! Много много ви благодаря!  Hug  Heart Eyes
Pety, esy, nordina, благодаря за рецептите!
Селма, прекрасен е този Медовик, ще взема да го направя!
bliznacite2004, наистина са жестоки обущетата!

Ето и вечерята- Купчинките от кайма и още нещо,  с много благодарности на labrex за рецептата   bouquet

Направих и едни целувки по друга рецепта, но отново беше несполучлив опит и няма да показвам  Blush

Лека нощ!

# 406
Днес в къщи :

Пиле с ориз и зеленчуци

Лека вечер на всички Simple Smile

# 407
  • забравих си мисълта...
Ох момичета гледам и се питам защо ли влизам в тази тема, като знам че сега нищо не мога да правя, но пусто любопитство. Всички сте показали невероятни красоти. Няма да ви изброявам поименно, че не искам да пропусна някоя.
Не мога да откъсна очи от монитора!!!

Ами то аз с една ръка какво ли да направя, но докато другата оздравее да не е без нищо, сладки с тиквени ядки.

# 408
  • Пловдив
Леля Ог , рецептата е от книгата на Иван Звездев-160 рецепти.
Ориз с риба тон
Нужните продукти: 1ч.ч. ориз, 2 стръка пресен лук/аз използвах 2 глави стар/, 50гр. масло, 100гр. сметана, 1 чушка, 1 консерва риба тон, 1ч.ч разтворен зеленчуков бульон.
Оризът се сварява и се изплаква със студена вода, Нарязаният лук се задушава в маслото и към него се прибавя ориза. Изсипва се в намаслена форма за кекс и гювече. В купа пасираме сметаната, чушката, рибата и бульона. Сместа се изсипва върху ориза. Пече се на 200 градуса докато образува коричка.

# 409
  • София
Добро утро момичета, тук е неустоимо, както винаги  bouquet

У нас тази сутрин за закуска бухти

# 410
  • Пазарджик/Лондон
Anuck , в другата тема го написах, но и тук да кажа - чудесно ти изглежда сладкиша по рецепта на Джулия Чайлд Hug.

stasi76
, чудесна торта  bouquet!

Кремче Ванилия , толкова вкусно изглежда твоето ястие , а с две от съставките му никога не съм готвила Embarassed.

bliznacite2004 , пилето ти каква коричка има само Rolling Eyes.А обувките са много идейни Hug.

nerita , гювечетата са много любими вкъщи, твоето изглежда много вкусно Hug.

пеп-4o , много е артистична тази салата, и наистина не звучи трудно приготвянето й, ще се пробва Heart Eyes.Ако може да метнеш едно филенце през монитора, ама сигурно вече ги няма Sad.

Леля Ог , много апетитна купчинка Wink.

Мия , много добре изглежда ориза ти Hug.

Venetta , сладките ти са чудесни, а какво ти е на ръката?Питам те, защото в такова отделение работя, та интересът ми е чисто професионален Rolling Eyes.

mili.m , имам същата книга, опитах да направя един сладкиш от нея, не ми се получи и сега ме е страх да пробвам друго Rolling Eyes.Иначе твоят ориз много вкусно звучи Heart Eyes.

vangobi , много хубави са ти бухтите, ще споделиш ли как ги правиш?

Вчера направих Македонска баклава - ако не сте правили, непременно опитайте, много е вкусна, ето я :

И парченце Heart Eyes:

# 411
Вчера направих Македонска баклава - ако не сте правили, непременно опитайте, много е вкусна
   С удоволствие бих я направила!Изглежда потресаващо! Hug Hug Hug
   В любимите ли да търся рецептата? Rolling Eyes

# 412
  • Пазарджик/Лондон
Селма , ей сега ще я напиша в любимите  Hug.

# 413
  • София
Аелис, благодаря ти
иначе рецептата е
 1 кофичка кисело мляко с една чаена лъжица сода + 1 суп.лъжица оцет
4 яйца
2 чаени  лъжици сол
 и брашно колкото поеме за меко тесто.
Тестото се разточва върху набрашнена повърхност и се реже пожелание ( различни форми). Пържат се в сгорещено олио. Това е   bouquet

# 414
ау,тука големи красоти  bouquetи така ми се прияде баклава Crazy Crazy Crazy

ох,нали ми се бяха изтрили снимките ooooh!ама някоя друга е отанала Party

да си покажа пълнената тиква от Коледа и едно  бутер руло с гъби от снощи Peace

# 415
Добро утро! От мен един крушово-шоколадов крем Муселин

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 12:35 от Lois

# 416
Айде и моята скромна вечеря снощи...
Скоро гледах тук едни картофени кюфтета на фурна /сори,ама не помня на кого бяха ,   Heart Eyes / и понеже не бях ги правила така,ето първия ми опит от снощи

и зелена салатка

Lois , страхотен крем.Ще го има ли в блога ти?

Аелис,и аз чакам рецептата... 

# 417
  • Пазарджик/Лондон
Селма , краси.мира - ето рецептата за баклавата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13888930#msg13888930

# 418
Селма , краси.мира - ето рецептата за баклавата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13888930#msg13888930
   Много благодаря! Hug

Скоро гледах тук едни картофени кюфтета на фурна /сори,ама не помня на кого бяха ,   Heart Eyes / и понеже не бях ги правила така,ето първия ми опит от снощи
   На Pety бяха. Simple Smile Peace

# 419
Здравейте майсторки Hug Рано,рано закусих виртуално с бухтичките на vangobi ,Аелис  баклавата ти е разкошна гледка Heart Eyes , nahodkata  умирам за тази тиква Crazy , Lois  много обичам мусове,твоят ме впечатли силно Heart Eyes , краси.мира  супер меню,ще те попитам за рецептата на кюфтенцата Praynig Hug
У нас спанак с ориз на фурна и шоколадовия сладкиш на Сладка хапка  ,доста блед,защото не ми стигна какаото Thinking

Общи условия

Активация на акаунт