Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 364
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Pety, би ли споделила как се правят тези касадили с кашкавал и пушено филе? Приличат на палачинки? Аз много харесвам такива "сандвичи", защото от стандартните сандвичи с хляб вече почти не ям, че ми писнаха. Crossing Arms Crazy

Стаси, тази торта ще я сънувам, да знаеш! Mr. Green Peace

Селма, трябва да ти кажа,че вече ще слагам от тази заливка не само на тиквеника, но и на обикновената баница. Винаги ми е седяла суха, една такава, а със заливката мисля, че ще бъде супер. Peace  bouquet

Меридит, много хубава питка Peace

# 391
Лелеее, колко сте изписали...показвам и се връщам да разглеждам красивите ви вкуснотийки!

Да се отчета за два дена: вчера пилешка супа и салатка от сирене и яйца:

Днес опекох скумрия с доматен сос и печени картофи:

порцията за вечеря, и трушия от жълти чери доматенца:

# 392
  • София
Момичета, преди време някой беше показвал много хубаво оформена салата- нещо като слънчице отгоре newsm78 Трябва ми интересна идея за оформление на салата на редове. Искам да не е обикновена картофена салата, а предвиждам да използвам гъби, царевица, сирене, варени яйца, кисели краставички......ю
Моля за съвет как точно да я оформя newsm78 Въртеше ми се салата "Костенурка", но нямам в момента вече сили да я правя, последния път ми отне близо 3 часа......
Предварително ви благодаря Hug

# 393
Момичета, преди време някой беше показвал много хубаво оформена салата- нещо като слънчице отгоре newsm78 Трябва ми интересна идея за оформление на салата на редове. Искам да не е обикновена картофена салата, а предвиждам да използвам гъби, царевица, сирене, варени яйца, кисели краставички......ю
Моля за съвет как точно да я оформя newsm78 Въртеше ми се салата "Костенурка", но нямам в момента вече сили да я правя, последния път ми отне близо 3 часа......
Предварително ви благодаря Hug

Приготвяла съм тази:

# 394
  • Талант на 2012,2013 г.

Здравей! Фантастичен сладкиш!!! Може би някъде я има и рецептата, но аз не знам къде да търся. Извинявай би ли ми подсказала, защото сина ми ме подлуди... Иска да го направим. Благодаря за което. Embarassed

# 395

Медовик (от днес за днес) 1/3 порция.

Здравей! Фантастичен сладкиш!!! Може би някъде я има и рецептата, но аз не знам къде да търся. Извинявай би ли ми подсказала, защото сина ми ме подлуди... Иска да го направим. Благодаря за което. Embarassed
  Здравей.Благодаря! Simple Smile
  Клик в/у името на тортата. Wink

# 396
слага ли се дафинов лист на телешко варено

# 397
Тъкмо прегледах цялата тема! Браво на всички, страхотни сте   bouquet няма да изброявам една по една защото всички сте невероятни и предлагате много добри рецепри. Хаиде до скоро ядене Simple Smile и снимане  Laughing

# 398
Наистина тортата е много вкусна. didnik ето ТУК е рецептата. Wink

# 399
шарена манджа с нахут, зеленчуци и нудли  Flutter

# 400
Добър вечер майсторки  Hug

labrex, nordina, Pety , stasi 76- много е вкусно у вас..... newsm22
Леля Ог - Нинка - толкова ме радваш  Hug пастичките са много, много красиви и нежни   bouquet и тарталетките също  Flutter възхищавам ти се .   bouquet

при нас за вечеря пиле с картофи и предястие " Дамски обувки "  Simple Smile

# 401
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Тази вечер в нас гювечета.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 22:35 от nerita

# 402

Мишле, виж тази Салата Гнездо - всичко се настъргва едно върху друго или поставя, съвсем небрежно. Ефектно и вкусно.

Близнаците, много добре си оформила обувките   bouquet

Ние вечеряхме пържени картофи, пилешко филе и бекон на скарата

и за утре Супа топчета

Хубави и топли почивни дни на всички   bouquet

# 403
  • Варна
Благодарско Стаси   bouquet  Познай кой в най-скоро време ще си намери повод да направи тази вкусотия  newsm53
Лели Оги голямо издевателство с тези пастички значи - сега и разрез Crazy
И тарталетките с тези сочни ягодки - КрАсОта   love001

# 404

bliznacite2004 , страхотни чепички! Направо маркови!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт