Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 108 845
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • На брега
Цитат
Те така ме кастрят, че ме е страх!
Е, кастрят те... гроздето им кисело  Wink!
Снимките на някой от момичетата тука са дори по-добри от тези във вестниците и списанията   bouquet
Крем-питата я правих по рецепта от тук. Съжалявам, не помня от кого, но се прави с накъсани и запечени кори за баница, а след охлаждането им се заливат с крем.

# 736
Аууу, момичета, как успяхте да изпишете десет страници за един ден! Браво на вас, страшни сте!   bouquet Изписахте последната страница само докато си стъкмя поста!!!  #Crazy
Няма как да изброявам такова количество вкусотии, затова за всички ви   bouquet  Hug Записах си и чудесни рецепти, за което ви благодаря!

Lois, поздравления!  bouquet  Както каза Венета, гордеем се и ние покрай теб (ако не възразяваш)! Често ми се случва да видя красива снимка на храна, по телевизията или на реклама, или някъде в списание... Първата ми мисъл винаги е “Толкова е красива, сигурно Lois я е правила”. Честито още веднъж! И между другото и сьомгата, и тези портокалови тортички изглеждат фантастично!
mari_eta, merydit , ами казвайте, че да се хваля, че ви познавам! Поздравления, момичета!
nahodkata, unadaptable, проверете в Метро за кошничките.
didnik, ти пък не ме оставяш да си почина малко  Laughing Нали диета трябва, пролет идва, не мога да си обуя панталоните, за пола да не говорим!   Blush
magi71, много ме изкефиха тия картофени шишчета! Още веднъж ти благодаря за страхотната идея!  Hug
Поли, разкошна е питката! Но както си я обяснила.... няма шанс да я разбера  Laughing
tracy_t, благодаря ти! Много хубава пица, записах си я!
Гелева, много артистично си поднесла мусаката!
Ала-Бала, снимките на Поли и аз не ги виждам като си ползвам Мозила-та. Само заради нея се разхождам до Експлорер-а, но винаги си заслужава!
emilia_, с този език по копривщенски направо ме разби! Изглежда разкошно! Непрекъснато го оглеждам, чакам рецептата!
nerita, много ти балгодаря за хубавите думи, много ме развесели! Не мога да повярвам, че тези пастички ви харесаха толкова много, много се радвам! Аз много харесах твоята зеленчукова запеканка, ще я пробвам!
Venetta, за пореден път да ти кажа, че си страхотна! Кнедлите изглеждат прекрасно, а в тая розова чиния... Че и сладки си направила, с боровинки... мммм....!
От мен днес салатата с царевица и кус-кус. Аелис, много много ти благодаря за тази чудесна рецепта   bouquet  Hug

И едни чудно вкусни купчинки от карамелизирани сушени черешки, ябълки, стафиди и нещо, което е като бисквитка от пуканки, но не знам как се казва:

От мен приятна вечер и до скоро в новата тема!

П.С. Ооо, май ще съм последна!

# 737
Днес имах време само за тези наистина вкусни сиренки Grinning

# 738
  • ГОре на черешата...
Леля Ог, милост нямаш направо, невероятни снимки и вкусотии  bouquet!
А рецептички Rolling Eyes?

# 739
  • забравих си мисълта...

Esy, не е справедливо, това е само за регистрирани потребители  Sad.

Abet, Nerita Лела ОГ, много ви благодаря  Hug  bouquet.

Леля ОГ, но и ти нямаш милост, твоите прекрасни кулинарни творения са неизчерпаеми.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 17:45 от Venetta

# 740
  • Пазарджик/Лондон
 Леля Ог , много се радвам, че ти е харесала салатата ми Hug.А това под салатата какво е?Може би шунка  newsm78.Много добре изглежда Heart Eyes.

# 741

Toni4ka, много апетитни изглеждат, по коя рецепта са?  bouquet

Леля Ог, Венета, didnik, Гелева, emilia_,,  , само вкусотии!  chef  bouquet

Хапваше ми се украински борш, но се оказа, че нямам всичките продукти и спретнах една измислена супа със свинско, кисело зеле, лук, морков, картофи, чесън и подправки. Добре се получи в студеното време.

Фасулец,

сръбска погачица

и сладкиш с тиква, ананас и сини сливи.

# 742
Днес имах време само за тези наистина вкусни сиренки Grinning

Тоничка, дай рецептичка  Wink   bouquet

# 743
Моля видните кулинарни кориФЕЙКИ  Wink  да заповядат в НОВАТА ТЕМА . Момичета, вие сте страхотни  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт