Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 108 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • ГОре на черешата...
Ми няма как да покажа, не е качено в нета, а тортите сте ги виждали, показвала съм ги тук, има ги и в темата ми...

# 721
  • забравих си мисълта...
Ееее, Мариета, покажи де, Simple Smile
няма само на мен да ми излиза име на фукла сега  Joy

Защо "фукла", Lois??? Добре е че го сподели, за да можем да се радваме и ние с теб      smile3501, а и откровено казано и да се гордеем с теб    newsm51, така де и ние покрай теб.
А Мари_ета , ти защо така се спотайваш и чакаш докато някой те "предаде"  smile3521??? Хайде кажи ни  smile3525, да се радваме и ние, пък да напълним и за кой ли път очи с красиви кулинарни изпълнения  smile3501.

Ако имаш списанията можеш да ги сканираш и да ни ги покажеш. Хайде, направи го за нас  Praynig...

# 722
  • ГОре на черешата...
Венета, няма нищо за криене, пиша редовно в "Кулинарен журнал", станах нещо като постоянното присъствие там Embarassed...но всичко, което пращам, първо е минало оттук, получило е вашето одобрение един вид Laughing...

# 723
  • забравих си мисълта...
Венета,   няма нищо за криене, пиша редовно в "Кулинарен журнал", станах нещо като постоянното присъствие там Embarassed...но всичко, което пращам, първо е минало оттук, получило е вашето одобрение един вид Laughing...

Това за криенето/спотайването беше на шега, надявам се не го прие на сериозно.  bouquet.

# 724
  • ГОре на черешата...
Разбира се, че не  Hug

# 725
Ето я нашата mari_eta !    bouquet

Лоис, моите поздравления! Разкошни неща си показала! Браво!  bouquet

От менV
Брауни със сушени череши

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 16:37 от esy

# 726
  • ГОре на черешата...
Еси, това е от лятото...тъкмо се засилих да ти кажа каква невероятна снимка отново, майстор си  bouquet!

# 727
охо има още един почитател на Кулинарен журнал  WinkБраво mari_eta  newsm51 ...казвай бързо от кой брой е да ги видя нещицата Peace
...под секрет и аз имам две награди от това списание

# 728
Лойс, поздравления, прекрасна публикация и неустоима снимка! Специално ще си закупя изданието Wink

О, Еси, това брауни просто говори! Hug

# 729
Еси, това е от лятото...тъкмо се засилих да ти кажа каква невероятна снимка отново, майстор си  bouquet!

Нищо бе, то да се види, пък ти имаш много публикации там, аз само това съм си купила заради теб! Heart Eyes

Благодаря ви! И е вкусно, Фелисидат  Hug

# 730
леле, Еси, тази снимка иди я пусни във фото темата, да им покажеш бяло на девойките  Joy
страшна!

# 731
леле, Еси, тази снимка иди я пусни във фото темата, да им покажеш бяло на девойките  Joy
страшна!

Те така ме кастрят, че ме е страх! Party

# 732
  • у нас
Привет Hug за първи път пиша в темата ви и просто не се сдържах Laughing
въпреки че от известно време ми се гади от почти всичко и преживявам на закуски и тестени в момента вкусотии Crazy като гледам творенията ви и направо преглъщам на сухо с огромен апетит. Peace Невероятни сте! поздрави! и направо ви се възхищавам Hug понеже имам слабост към пити- очите ми окапаха lovekiss

# 733
Днес само спамя,за това по темата. Laughing
Днес пълнени патешки гърди с гарнитура пюре от патладжан и чушки.

# 734
  • Русе/София
ЛЕЛЕЕЕЕ.Какви неща видях изтекоха ми очите.Поздравления за всички  bouquet
телешко по бургундски,ама не съвсем/използвах продуктите и малко от технологията,но не до край/

по желание на благоверния-пържен свински черен дроб

телешко с грах и картофки

по желание на малкия-любимият спанак
Съжалявам за некачествените снимки,но ще чакам рождения ден,а за сега ще снимам с телефона
Приятна вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт