Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 108 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • На брега
Здравейте майсторки! Поздравления за Lois! Не е лесно да публикуваш след нея  Wink ...
Отдавна не съм снимала. От мен:
Гювеч

Крем-пита

# 706
NovaTema ,крем питата изглежда чудесно би ли казала рецептата за нея  Peace
vangobi ,би ли ми казала рецептата за тирамису...може и да я има някъде но не я намира.... Hug
Преди време бях питала някое от момичетата за рецептата на домашен течен шоколад ,но вече не се сещам кое беше  Thinking...то така и не ми отговори...по каква рецепта го прави и с какво сухо мляко ако има такова в него...някой да знае  newsm78

# 707
  • София
***Ади*** , моля  Hug
 дано ти хареса. Ние също много я обичаме тази салата  Peace
Дано някой ти даде и рецепта за панировката на пилето. Знам, че беше публикувана, ама не се сещам къде и от кой. Ще потърся и нея  Peace

# 708
  • ВАРНА
Поздравления на  Lois!
 Ние днес сме на брускети с разядка от маслинова паста и шпроти + такава от три вида сирена със сушени доматки

пикантни ребърца

и мини кексче "пеперуда"

# 709
beniii, Селма, nerita- благодаря ви  Hug
Вивиан- заповядай рецептата на бутчетата със сусам - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458953.msg13943536#msg13943536

Lois-  Поздравления и от мен !  И тортичките и снимките ти са уникални !   bouquet

Nova Tema- ммм много вкусен гювеч  Crazy и крем питата също... Flutter

# 710
Lois,поздравления и от мен.  bouquet
Според мен си е напълно заслужено,защото,както снимките са уникални така и всичко,което приготвяш.
Страшно се радвам за теб. Hug
Честито. newsm10

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 15:23 от Neli4ka

# 711
  • София
...
Преди време бях питала някое от момичетата за рецептата на домашен течен шоколад ,но вече не се сещам кое беше  Thinking...то така и не ми отговори...по каква рецепта го прави и с какво сухо мляко ако има такова в него...някой да знае  newsm78[/b]
Аз скоро правих, ако си питала мен и съм пропуснала да ти отговоря - много съжалявам!!!

Ето рецептата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416014.msg13813670#msg13813670 А най-много ми харесва с Нидо, с млякото на Биосет също е ок. С други сухи млека отдавна не съм пробвла и не мога да кажа. Но пък съм пробвала с бебешко - не преопръчвам осен ако не ти харесва страшно вкуса му.

Loisnewsm10

# 712
  • ГОре на черешата...
Лоис, поздравления и от мен Hug! Както винаги - невероятна снимка, браво  bouquet!

Преди време бях питала някое от момичетата за рецептата на домашен течен шоколад ,но вече не се сещам кое беше  Thinking...то така и не ми отговори...по каква рецепта го прави и с какво сухо мляко ако има такова в него...някой да знае  newsm78[/b]

Ако мога да помогна, аз правя по тази рецепта: Домашен течен шоколад

Използвам най-често бебешко сухо мляко /от типа на Фризолак/ или пък сухо мляко в пакетчета по 200 гр, които се продават във всички супермаркети.

С Румя сме писали заедно - точно така, на Биосет е сухото мляко, в прозрачна опаковка с червен надпис.

# 713
Благодаря ви много, милички, много ме радвате  Heart Eyes

# 714
Сега като "видях"  mari  eta се сетих , че наскоро видях три от нейните чудесни  торти да красят страниците на едно кулинарно списание .  Party
Поздравления , Мариета !   bouquet

# 715
Благодаря ви Rumya ,mari_eta   Hug

# 716
  • забравих си мисълта...
Момичета, аз докато се размотавам с кнедлите, вие сте публикували невероятно красоти и  вкусотии.

Кнедли със сладко от боровинки.

# 717
  • ГОре на черешата...
 Blush

# 718
Сега като "видях"  mari  eta се сетих , че наскоро видях три от нейните чудесни  торти да красят страниците на едно кулинарно списание .  Party
Поздравления , Мариета !   bouquet
mari_eta си трайка,а? Crossing Arms
Поздравления и от мен.  bouquet
Има ли снимки на въпросните торти или линк за броя на списанието? Embarassed

# 719
Ееее, Мариета, покажи де, Simple Smile
няма само на мен да ми излиза име на фукла сега  Joy

Общи условия

Активация на акаунт