Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 108 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Момичета ,имам пуешко филе и идея си нямама как да го приготвя.Иска ми се да го напълня с нещо ,ако някоя от вас има линк или рецепта нека да ми помогне
Пълнено пуешко филе

Пуешка рулада

Дано ти харесат! Hug
Златна си първото ще го приготвя ,хареса ми а  имам и орехи

# 691
Благодаря ти nerita, още утре ще си спретна една запеканка.   bouquet

# 692
Благодаря ти Лабрекс за чудестната рецепта!!!  bouquet Страхотни кифлички , аз ги правих солени с топено сирене и кремвирш , но съм сигурна че и сладки да бяха пак щяха да се излапат!
датата на фотото не ми е наред!!

# 693
Благодаря ти Лабрекс за чудестната рецепта!!!  bouquet Страхотни кифлички , аз ги правих солени с топено сирене и кремвирш , но съм сигурна че и сладки да бяха пак щяха да се излапат!

SvetletoS, как няма да се излапат, като ги гледам как изглеждат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Радвам се, че са ти харесали!  bouquet

# 694
аз пък, щото не се сдържам  hahaha,
да ви се похваля с една публикация в новия брой на Меню

тортички с портокалов и шоколадов мус

# 695
аз пък, щото не се сдържам  hahaha,
да ви се похваля с една публикация в новия брой на Меню

Всеки път ме изумяваш със страхотните рецепти, а пък за снимките ... нямам думи -  newsm51 уникално красиви.

# 696
Lois , поздравления! За мен е съвсем логично да те видя на подобни страници!  bouquet

# 697
Lois, честита публикация! Не се учудвам никак! Grinning Твоите снимки винаги са си били за саписание. Аз и затова никога не казвам нито дума за тях, защото ме оставят безмълвна!

Доро, благодаря ти за рецептата за тортичката, Роца, благодарности и на теб за споделената рецепта за ориза.

Сладкишът на Сладка Хапка вече го сънувам, а вие успешно допринасяте за това.  chef

# 698
  • София
Lois , честито и от мен. Уникална си   bouquet Толкова е хубаво да видиш труда си оценен  Hug

# 699
За обяд

Миш- маш

Зелена салата

Сладкиша на Сладка хапка.

# 700
Абет,много благодаря.Разорихме се да я купуваме тази салата.От както съм бременна,все това ми се яде Laughing

# 701
Lois приеми и мойте поздравления! Браво на всички, колко много хубави рецепти само, копирах си ги всичките.

От мене една питка на розички, която не можах да сваря да снимам цялата, беше нападната и снимките ги правих набързо. Вече от нея остана спомен. Друго не съм снимала.

# 702
Lois ,честито  Hug ...днес в ранни зори/около 8ч/  Wink ..тръгвам аз към вестниците да си взема кулинарията която купувам всеки път...едно от тях е и списание Меню  Peace .....разгледах го цялото,но най  голямо впечатление ми направиха тези минитортички ,които както се оказва са на нашата Lois !Още веднъж поздравления  smile3501 newsm51

# 703
  • забравих си мисълта...

Lois , честито и от мен. bouquet

# 704
Lois ,  поздравления!Напълно заслужено !   smile3501

Ох,момичета,стига с тез питки,де....засега удържам фронта,ама вие направо ме разсипвате...    smile3511     Сега и ♥ Doro ♥  ...  

Общи условия

Активация на акаунт