Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 632
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
краси.мира да ти е жив и здрав мъжа! Много си се потрудила.  bouquet

# 241
У дома :

картофена супичка със сметана
руло стефани и гъбен сос
ванилена крем пита

За съжаление нямам снимки  Cry Cry

# 242
Може ли рецептата? Чудна е тортата.   bouquet

# 243
  • София
Моля за малко помощ,донесоха ми домашен заек и го искат на фурна.Честно досега не съм пълнила ма смятам че с плънката ще се справя.Но не знам нитоколко да го пека нито нищо.Моля някой който е готвил заек да ми помогне.Благодаря ви предварително. Hug

# 244
задуши д реболиите с ориз, мазнина, подправки и гъби ако имаш до полуготовност.
Напълни заека, но първо го посоли леко отвътре. заший. Посоли отгоре. Завий с ленти сланина ако имаш,  в тавата вода и бира или бяло вино - 1/2 до 1/2 от височината на заека. Може черен пипер да поръсиш. Завиваш добре с фолио и печеш 30 мин. на мах на печката, после 2 часа на слабо - 180*

Като развиеш, махни сланинките и ако искаш запечи съвсем малко за кора. Но обикновено не му трябва. Ако имаш бекон може ленти бекон да наредиш отгоре, без да ги махаш когато е готов.

# 245
Здравейте момичета!

Следя ви от около 2-3 месеца с интерес и мога да кажа, че не само ме вдъхновихте, но и ме научихте да готвя. Благодаря ви и продължавайте в същия дух!

Ето нещичко от мен:

Макаронена салата
Пълнени домати и патладжани
торта Медовик

Хубава вечер на всички!

P.S. Съжалявам ако снимките излязат твърде големи, така и не успях да ги смаля. Линкът не излиза, когато напиша width=400 Sad.

# 246
  • София
задуши д реболиите с ориз, мазнина, подправки и гъби ако имаш до полуготовност.
Напълни заека, но първо го посоли леко отвътре. заший. Посоли отгоре. Завий с ленти сланина ако имаш,  в тавата вода и бира или бяло вино - 1/2 до 1/2 от височината на заека. Може черен пипер да поръсиш. Завиваш добре с фолио и печеш 30 мин. на мах на печката, после 2 часа на слабо - 180*

Като развиеш, махни сланинките и ако искаш запечи съвсем малко за кора. Но обикновено не му трябва. Ако имаш бекон може ленти бекон да наредиш отгоре, без да ги махаш когато е готов.

Имам голям глинен съд дали ще стане в него,мислех там да го пека.Да има дреболии и за плънката всичко ми е ясно.Плънка като плънка,ма изчетох всичко за зашкото дето има във форума ставал сух затова иаз мисля да го покрия с нещо отгоре.Пушен бекон имам от БИЛЛа нарязан,мисля с това да го покрия.Па каквото стане сега  newsm78

# 247
stasi76 , Селма,     newsm51

Gаlena , заповядай рецептата!

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1630.msg31229.html#msg31229     

# 248
ще стане с бекона, и в гърнето ще стане, стига да успееш да завииеш  зайко в кръг.

# 249
Момичета при вас както винаги е много вкусно и уютно.  newsm51  И аз като *caffeinata* същото мога да кажа.

В къщи питки, палачинки, бананови бисквитки с овесени ядки, другите неща не съм снимала-кюфтета и картофено пюре

# 250
Здравейте.Пак сте изщракали сума страници.
От мен днес пак една измишльотина.Още не съм решила как ще се казва рецептата. Joy

# 251
Честит празник на съпруга ти Краси!Здраве и късмет му желая   bouquet

От вчера съм в размисъл какъв сладкиш да предложа на Бъни.Ето резултата.....

Сладкиш с компот от кайсии и хрупкав топинг               Типова питка

Надявам се довечера да успея да разгледам всичко  ooooh!
Neli4ka,и аз се затруднявам да си призная  Whistling

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 12:45 от nordina

# 252
Момичета, неуморни сте! Както винаги творите всеки ден. От вкусни по-вкусни и от красиви по-карасиви са гозбите и сладкишите, които приготвяте!   bouquet  bouquet  bouquet

А аз докато се натуткам и вие сте на 1/3-та от темата вече! Crazy

kasier, благодаря ти за рецепта за тутманика!  bouquet
Полина, ще се постарая да участвам повече в хлебната тема! Hug
Краси, честит рожден ден на съпруга ти! Да ти е жив и здрав и да те слуша много!  bouquet
Нордина, както винаги, чудесни неща си приготвила!  bouquet

Ето и някои неща от мен:

Пълнени чушки:

Пиле, пържени картофки и трушията на Блонди  bouquet, пълнозърнест хляб по рецептата на Таннита  bouquet:

И торта "Добуш" по рецепта от "Гответе с мен" и по технологията на торта с рула на Лео   bouquet,  за рождения ден на синчето, което навърши 12 в събота  Grinning:

# 253
Neli4ka,и аз се затруднявам да си призная  Whistling
Кръстих рецептата "Чушките на Неличка" Joy

# 254
Neli4ka, вчера разглеждах рецептите ти. Много ми допадат, защото не готвиш мазно  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт