Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 346
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
nordina ,не че не си харесвам сладкиша как е станал...но ми харесва как изглежда на Пеп-чо и затова искам да ми каже как го прави точно това отгоре.... Peace
мале аз докато изкъпя и нахраня детенцето вие пак сте напълнили с вкусотии  smile3501
•◊ Ясмина ◊• ,заповядай рецептата за спагетите....
Запържвам кайма ,може и пушено месце/а може и без него/в малко олио,като добавям чесън,лук,сипвам един буркан/компотен/ доматен сок,сирене натрошавам и подправки като задължителната тук е чубрицата и босилек /ако имаш/...оставяш да покъкри така около 15мин.През това време сваряваш спагетите аз слагам почти цял пакет съвсем малко оставям ,ти си прецени според иенското ти стъкло колко да свариш.Когато всичко е готово редиш в иената ред спагети ,обираш само плътната част от соса/каймата/ и редиш,после пак спагети,пак кайма ...като най отгоре трябва да останат спагетите...и сипваш соса който е останал като правиш само няколко дупчици тук таме за да влезе надолу сосчето...без да бъркаш...поръсваш обилно с кашкавал мяташ в фурната до зачервяване на кашкавала.Оф както обяснявам надявам се да ми разбра  ooooh!  Laughing Правя ги повече от 15 години и все още не са ми омръзнали...ще ти харесат  Peace
magi71 ,заповядай той е по рецепта  sladka hapka  http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg122188.html#msg122188

# 271
Ясмина радвам се ,че тутманика ви е харесал Simple Smile

За днес палачинки и орзо със зеленчуци и пилешки късчета.

# 272
  • В сърцето на живота!
merydit разбрах аз,разбрах,благодаря ти,мисля в петък да ги направя Party
Само ще заместя сиренето(не съм много по сиренето) със гъбки.

Петя,виждам че си тук Mr. Green пак благодаря.

# 273
merydit , благодаря за рецептата, ще го направя непременно! Hug

Pety , много вкусно е това орзо.....

# 274
три вида риба, със зеленчуци по китайски, ньоки, и два вида сос  Mr. Green

# 275
Ех не мога да ви догоня,страхотни сте всички.От мен едни кюфтенца с овесени ядки и морковена салата.

Ама и аз каква снимка съм направила Crazy smile3509
Връщам се да ви разглеждам творбите smile3502 

# 276
Ясмина- много хубав тутманик  Flutter
nordina- мерси , а при теб както винаги всичко е страхотно.   bouquet
Pety- много вкусно....    chef а орзо = е критараки или арпа ли ?  Rolling Eyes

при нас за вечеря - картофени кюфтенца с топено сирене и домашна туршия.

# 277
Pety- много вкусно....    chef а орзо = е критараки или арпа ли ?  Rolling Eyes
На кутията си пише орзо.Ето така изглежда.   Не знам какво е критараки и арпа. Embarassed

# 278
yagodka, esy, vangobi, мерси за милите думи  Heart Eyes
....успях да прегледам и цялата предна тема,която изпуснах,че сърце юнашко не трае  Grinning.....
пеп-40, страхотно глиганско Crazy  The master, соления кейк със спанак изглежда много апетитно
Lois,esy,nadeto,както винаги на ниво  bouquet Краси.мира,пилето с плодове е точно по моя вкус Blush
Леля Ог, вкусни менюта и при теб, искам от крушите със синьо сирене и круши  eat,радвам се,че ви е допаднало свинското с мандарини
tracy_t, ще взема да опитам и аз вашия вариант с Леля Ог на пилешки пържолки с кашкавал към граховото пюре
Роца, бейгълите са екстра, патешкото филе с елда също  Flutter.....много се разсмях от разказа ти за г-н Роцев, който не задава въпроси по списъка с покупки  Simple Smile...ние сме на обратната страна - за всяка точка от него има по няколко тел. обаждания
Нордина, записах си рецептата на пълнозърнестата питка  Blush
Supermint,ефектни ястия и снимки, както и при Кремче ванилия   chef
Селма,аз късно разбирам, лека и безпроблемна   bouquet
bliznacite, ах че хубави кюфтенца  Crazy

ризото с любимия ми ориз Long&Wild                                            бананов кейк с кашу

опитвала съм и с друг ориз, но само с този микс
от див ориз и дълъг ориз патна става вкусно

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 23:01 от didibu

# 279
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

Здравейте,момичета!

Не знам откъде да започна.Вие сте истински магьосници!Такива вкусотии сте сготвили!
Не мога да отлепя очи от монитора – иде ми да извикам като онова момченце от рекламата на една наша известна банка - ИСКАМ ВСИЧКОООООО!!!

При вас е толкова красиво и стилно, а аз съм тръгнала моя боб да показвам! Simple Smile
Но така или иначе съм се настроила да дам отчет: боб с леко люти чушлета(отново от свекърва ми) и пикантни картофки.

Пепика не съм те забравила,скоро ще има рецепта за туршията на свеки.

# 280
Pety- мерси , критараки се ползва много в Гръцката кухня, а арпа в Турската . Ето тук до твоето Кордон блю има рецепта за пилешко с арпа фиде  Simple Smile http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2588.msg122722;topicseen

didibu- прекрасни снимки .   bouquet

# 281
didibu напиши моля те рецептата за ризотото, и ако може и ориза да покажеш  Praynig досега не съм успявала да направя хубаво ризото, а твоето изглежда супер   bouquet

# 282
Pety- мерси , критараки се ползва много в Гръцката кухня, а арпа в Турската . Ето тук до твоето Кордон блю има рецепта за пилешко с арпа фиде  Simple Smile http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2588.msg122722;topicseen
Aз като гледам няма разлика между орзо,арпа и критараки.В различните страни е с различно име. Simple Smile

# 283
  • пак на Рив Гош
Пети, Близнаците, ще ме подкокоросате да го пробвам това орзо (тъкмо ще го науча и как се казва на френски  Laughing).
На Близнаците харесах и картофените кюфтенца.  Grinning Някой да е пробвал да прави картофени кюфтета на фурна? Понеже съм мързел и не ми се пържат  Grinning
Мариета, ще ида да проуча твоя сладкиш с кадаиф... Много обичам. И една крем-пита ми се прави... А както казва Краси.мира, килцата се трупат  Grinning
Пеп-4о, то от моите бейгъли останаха ксолкото от твоите чушки-бюрек  Wink. Замяната май следващия път ще я правим  Laughing
Не запомних кой пусна едни сърмички на предната страница, ама много хубави бяха (то аз в тях гледах, затова и не видях ника  Embarassed) - редакция - видях, че е Стаси76.
Еси, благодаря за разясненията за рибата - изглеждаше ми печена или на пара  Grinning
Нордина, пак хубави неща си приготвила. И тортата на Краси.мира изглежда чудесно!
Арина, ето тук написах рецептата за пилафа от елда.

И тъй като съм на вълна "зърнени култури" в момента, представям на вашето внимание:
- булгур с печена тиква и сирене

- а с Дидибу този път не само сме си гледали в тенджерите, но и оформянето сме си "преписали" - ризото със скариди (ама моето е с кръгъл ориз):

# 284
  • DE
Много сте "вкусни и сладки" всичките   bouquet

У нас днес
Питка,рибка, пъстърва на фурна и мляко с грис и разтопен шоколад

Лека ноЩ

Общи условия

Активация на акаунт