Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 270
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Добър вечер  Grinning  у дома за вечеря зеле,арабски пълнозърнести питки(купени)и крем карамел с кроасани.Хубава вечер на всичи страхотни кулинарки в темата. smile3525

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 10:43 от Bergkristall

# 601
Момичета, страхотни сте! Crazy Нямате милост, да знаете! Mr. Green Hug  bouquet

Ето да се отчета и аз:
пиле с ориз

Банановия-шоколадов кекс на Селма

Плюс една крем-супа, която обаче не снимах. Blush

# 602
здравейте мацки,тука както винаги уникално вкусно  bouquet

първата питка на Кафенцето е направо майсторска пита  bouquet  bouquet

ама очите ми изтекоха по макароните на Роца-е бива ,бива красота,ама това твоето #Crazy #Crazy Hug

нещата за хпване мога и да ги опрескоча,ама кайсиевата на Мастерчето-е,как да подмина такова удоволствие за душата и тялото Party Party Party

аз сега се боря със Солената корона на Котка,утре сутрин-снимка Peace

лека и спокойна вечер  bouquet

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 23:47 от nahodkata

# 603
бърза вечеря - пица със салатки Mr. Green

# 604
  • У дома !
Мързелива лазаня                                                                                и аз направих шоколадовия кекс с майонеза днес за първи път

-

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 00:22 от TiFoNi

# 605
  • София
Момичета изключително сте мили  Hug ! Благодаря за хубавите думи  Hug ! Засрамих се  Embarassed  !

Аелис ,благодаря за рецептата за арменския сладкиш  Hug ! Ето тази за питката - на еххо е . Да е жива и здрава, че ми я прати   bouquet  !  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362240.msg9988848#msg9988848

# 606
  • забравих си мисълта...

Месеница по рецепта на Сладка Хапка.

# 607
Добър вечер на всички Simple Smile

От мен : зелеви сърми с бял сос

Лека вечер Simple Smile

# 608
Браво на всички, нямате грешка!  smile3525 smile3525 smile3525
Кафенцето, както не ям хляб така ми потекоха лигите по питката ти  newsm10
merydit, тортичката ти много ми хареса, би ли споделила рецептата моля  Praynig
Вчера определено само ала - бала неща приготвях: за закуска - Съботна закуска/моя измишьотина/:

картофи в дава варианта - печени на пръчки и пържени на фигурки:

и печени зеленчуци с китайски вкус:

# 609
Маги, интересни картофки  Peace
Роце, макароните ти вече изглеждат като от картинка  bowuu , чудесни са!
TiFoNi , ама вкусен сладкиш, а? И колко глазура си му сложила отгорееее  Crazy Crazy
Гелева, дай едно ребро  Heart Eyes Heart Eyes
Венетке, ти си герой   bouquet Как меси с тази ръка бе жена?
Ягодке, за теб  Hug Hug

Ние вечеряхме Печен джолан

а за неядящите такива работи деца  ooooh! печена наденица и пилешко филе

# 610
  • забравих си мисълта...
Венетке, ти си герой   bouquet Как меси с тази ръка бе жена?

Пеп-чоHug с бъркалките за тесто на миксера месих, а и вече мога да си движа ръката по малко напред и назад, така че не ме задържа на едно място. Днес обаче пак ме боли повече от вчера и няма как, ще чакам още, че току виж отишло още един месец мързелуване по принуда.

# 611
Пеп-чо,видях аз в блога ти...ама къде е рецептата на това джоланче?   Grinning

magi71 , много интересни  картофки!   Peace

Venetta , как ми се яде питкааа,ама съм се зарекла да не меся...да видим докога ще устискам, с тия съблазни тук...    Mr. Green

Роца , не успявам...в момента закусвам пред монитора.То иначе няма спасение...!   Laughing
Макароните ти са страхоотни!

didnik , много вкусен кекс!  Че и с шоколадче....ох,ужасни сте!

Моето творчество от вчера
Свински пържолки,задушени в прясно мляко

Чийзкейк със сладко

и хляб в машината с маслини,чоризо,лук и чесън

# 612

Роца, би ли споделила рецептата, много апетитно изглеждат?

# 613
  • София
Момичета, един бърз въпрос. Като гледам е дните на сладкиша с майонеза на сладка хапка  Peace Понеже довечера ще го правя, въпроса ми е мога ли да сложа орехи? Много обичаме, а в рецептата няма. Дъл да са пробвам  newsm78

Пропуснах- отново сте невероятни, до една. Покланяма ви се на желанието и любовта, която прозира от всяка гозба  Hug

# 614
Здравейте, момичета!
Днес съм без снимка, защото нищо особено не съм правила, освен едни спагети Карбонара, но и тях не съм снимала.
Въпреки това ми се искаше да ви поздравя   bouquet, пък то стана пак дълъг пост   Embarassed Моля да ме извините!

labrex, много се смях, когато прочетох какво си ми написала. За пръв път в живота и аз да съм по модата! Ама само тия бои имаше в магазинчето, случайност е  Laughing  Много се радвам, че толкова се харесаха тези пастички, много ти благодаря за хубавите думи, които ми пишеш!   bouquet
tracy_t, добре дошла, липсваше ми! Чакам с нетърпение да видя какво ще покажеш!
краси.мира, аз пък преядох с твоя сладкиш и мъфинките. За чийзкейка също съм желаеща за парченце!
t_ilieva, не за съжаление, не останаха кифлички, Краси взе последната  Mr. Green Но ще направя още и този път цяла доза! Ще споделиш ли нещо повече за мъфините с мед и грозде, че ми се стече една лига до клавиатурата чак!  Laughing
И сега накратко изброявам и останалите неща, които ме насълзиха (забележете, че всичко е сладко! Как няма да съм дебела!): кекс с аерошоколад на Кремче Ванилия, мъфините и бисквитките на Pety, кифличките на Jasra и на Kafenceto, сладкиш и мъфинки на mimi135, арменския сладкиш (Аелис, направо е страхотен!), кокосовия кекс на nordina, бисквитките с овесени ядки на Поли, палачинките на mili.m, трюфелите на ri4ko, тортата на merydit   и пак този сладкиш, който изобщо не го виждам, този път в изпълнение на TiFoNi и на me4ta22 (както и чудния козунак) , портокаловия кекс на didnik, крем карамелчето с кроасани на Bergkristall, бананово-шоколадовия кекс на Лурдес   #Crazy станах разногледа и ужасно огладнях!  
 bouquet за всички ви!
nerita , да знаеш как ми се яде агнешко!!! Страхотно вкусно изглежда на снимките ти! А в салатката какво има, също има много апетитен вид?
Роца , онемях пред снимката на макароните! Направила си ги съвършенни!   chef
Venetta, страшна месеница! Вярно си герой!
magi71, много ми хареса идеята за пържените картофки на формички, много оригинално! Ще се възползвам някой път, ако нямаш нищо против!

unadaptable, не ми досаждаш, напротив- ласкаеш ме! Няма нищо по-лесно от тези тарталетки (аз по принцип не съм по трудните неща) Тарталетките купувам готови, нямам  форми и не виждам смисъл да се мъча да пека, като една такава струва  десетина стотинки. Вътре слагам плодче (банан, стафидки, ягодка), ядки може също. Отгоре си шприцовам какъвто крем ми хрумне (най-често също готов, като крем Оле на Йоткер,  защото детето го обожава). Може да му сложиш и сметанова розичка, може да го напълниш с течен шоколад или розов крем.... въпрос на фантазия. Единствен съвет, който мога да ти дам е, че тези кошнички омекват след няколко часа престой с крем в тях. Затова трябва да ги подготвиш и да ги напълниш едва няколко часа преди събитието (до три часа ми се струва, че ще е добре). Това е, успех!

Приятен ден на всички!

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:55 от Леля Ог

Общи условия

Активация на акаунт