Юлски бебета - тема 136

• 31 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
 Гнид, един глас от мен за хлебопекарната на ТСМ. Много съм доволна.

Момичета, дайте хубава изпитана рецепта за ръжен хляб.

Дуци , страшно много ти благодаря за този линк към мъфините. Точно такова нещо търсех.   bouquet
 Иначе Шада е дала рецепти за овесени бисквитки ето тук
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410181.msg13950968#msg13950968

# 676
  • Бургас
Моята Нана е само 10 кг. Иначе яде нормално , общо взето , но доста боледуваше последните месеци. Та , въпроса ми е - дали трябва да се притеснявам според вас? newsm78 83 см е висока.

Не се шашкай. Лора не е боледувала напоследък (чук-чук), в момента е 10,5 кг, от 2-3 месеца, висока е 85 см. Има и по-дребнички и лекички деца, всичко е ген, не може да са по калъп.   bouquet

Аз от този сайт доста кексчета направих. Много са сполучливи. Моя мъж се изказа, че нарочно го зарибявам, но ако продължавам така, никога нямало да ме остави  hahaha

# 677
Хахаха, Калинка Mr. Green

Индия, Анна е 10 кг и 80 см. Wink

Симпатюхче, твоята хлебопекарна Фиф ли е? Има ли програма за сладко?

# 678
  • София
Само да кажа, че всичко си е Ок със справките на НОИ относно майчинството ни и промяната е само за справките на здравноосигурителния ни статус, които вече са към НАП  Simple Smile.

# 679
Само да кажа, че всичко си е Ок със справките на НОИ относно майчинството ни и промяната е само за справките на здравноосигурителния ни статус, които вече са към НАП  Simple Smile.

Ееее, разгеле  Laughing

Ние бяхме навън.  Бобо лази и яде сняг, не мога да го спра това диване  ooooh! Сега спи каталясал, а аз още не мога да си сгрея кокалите  Crazy

За пекарана още се чудя, нещо ме тегли към тая на Нинче  Thinking  май скоро ще я купуваме, че ръце не ми останаха  Stop

Гнидка и Бобо не плюе, като му мия зъбите /вече дава/, обаче понякога плюе като се присети по друг повод  Laughing Значи може, но се лиготи!

Все забравям  Blush Добре дошла ДБ  Grinning

# 680
Сега се заговорих с Дуцката и се сетих ...Вашите деца строят ли с Лего? Ако да - загледайте ги във времето как се развиват - първо строят кули (вертикално), после почват хоризонтално (изпълват някаква поставка примерно с един пласт тухли) и накрая идват стените (хоризонтално + вертикално).

# 681
  • София
Шада, хич не се чуди за хлебопекарната, защото определено си заслужава инвестицията  Peace

# 682
 Дуци, Bifinett пише на нея, но има програма за сладко.

Майра, ние сме на етапа кулички  Blush

# 683
Шада, хич не се чуди за хлебопекарната, защото определено си заслужава инвестицията  Peace

Знам, но съм се запънала като магаре на мост  Laughing Не искам тефлон, а повечето са такива. Последния път в магазина ни убедиха, че вашата не е с тефлон, но не знаеха какво е покритието  Crazy  Ти имаш ли идея?

Оф, айде да се махам от компа, че трябва да готвя и хрупанки да правя  Mr. Green Снахата ще ни дойде на гости следобяд  hahaha

# 684
Индия,Алекс е към 9.500-600,ама хич не се  притеснявам.Покрай белите,които ежечасно твори,не ми остава ред за притеснения.  Crazy

Майра,не строи Алекс,само знае да руши  Mr. Green

# 685
Мммммм, почвам да се "паля" и аз за пекарна. Майка ми е специалист по месените вкусотийки и аз по наследство се справям горе-долу. Но пекарната ми звучи адски мързеливоооо и много вкусно. Blush

Индия, не се притеснявай за кг. Важно е да е здраво детенце. Ще е просто по-финна дама Wink

Каката сега има урок по български и направо се плаша като слушам #Crazy... аз ли съм одъртяла и забравила всичко или сега просто всичко е по-натоварено и сложно newsm78

# 686
Шада, и аз съм с ТСМ-ската машина, Bifinett Peace С две бъркалки е, има програмата за сладко, но самото казанче и бъркалките са тефлонови. И едната ми бъркалка вече е ужасно издрана от неуспешни опити да я извадя като се заклещи Whistling Сега търся да си я подменя, защото все пак е тефлон, и то надран Tired

Майра, Алекс за сега успешно строи ама само нагоре. Не знаех, че децата минават през различни етапи в строителството Mr. Green

# 687
Момичета, БЛАГОДАРЯ , че ме приехте толкова мило.

И Здравко мина през етапа с бутането на кулите и все още му доставя голямо удоволствие да бута моите кули. Но чака да му ръкопляскам бурно, когато построи няколко свои кулички( ух, на мама Heart Eyes).
Но не харесва все още сложните конструкции на татко си. Mr. Green

Тези пекарни стават и за сладкиши ли? newsm78

# 688
  • София
Шада, разгледах внимателно книжката на хлебопекарната, но не видях никъде да пише за това от какъв материал е самата тавичка. В страницата им пък не видях въобще хлебопекарните, като продукт  newsm78 www.moulinex.com

Вие лесно ли вадите вече изпечения хляб от тавичката, че при мен не се получва много лесно и често се налага да удрям самата тавичка в масата, за да падне хляба  Confused

# 689
Добре дошла на Джиджибиджи   bouquet Дай нещо по-кратко за напред, че туй докато го напишаааааа  Mr. Green

Иве и Симона руши само. Нищо не строи. Не е само Алекс. Сутрин минава из цялата къща и де що е нейна територия с нещо, което е нейно или позволено за нея, го вади, тръшка на земята и продължава нататък. Веднъж всичко извадено лие, губи интерес и идва да мрънка  Crazy

Индия, няма за какво да ти се караме, ти обикновено с въпрос влизаш. Нявма какво да се шашкаш, има и по-дребни и пак е нормално. Бях забравила да се отчета, та сега баш на място да кажа, че Симона е 10,500 и е висока 79 см.

Общи условия

Активация на акаунт