Юлски бебета - тема 136

• 31 376
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Джули  Heart Eyes
Почивах си два дни от нет, снощи като реших да се позиционирам пред компа форумът изчезна Crossing Arms

Аз пък смятам, че нищо лошо няма в това да мислиш негативно за ваксините, защото това просто те отказва от тях(това за НБМ).
Усещах аз, че предстои скандал, животът има цикъл някакъв и нещата се повтарят(да погледнем шеговито на проблема Mr. Green ).
Астарта, не се цупи! Знаем си и кътните зъби и не е честно някак. Или като ти мине се върни, че ще дойда аз иначе newsm29 Hug

# 661
Здравейте и от мен.
Снощи тамън се разписах и ми изчезна сайта Confused
А тази сутрин нещо не мога да се организирам и виж кое време станало. А и Здравейко така ми помага ooooh! Тъкмо си приготвих чайчето до компа и мръднах да нагледам супичката. Като се върнах- в чашата плуват 10-тина солетки hahahaМаминият решил да ме подхрани, да не би да заслабна много с моята диета Twisted Evil

За здравната система... май по-добре да не зачеквам и аз ... Познавам прекрасни лекари и съм се сблъсквала с ужасни такива. Дано бумащината и бюрокрацията не "задушат" можещите и всеотдайни доктори. А пациента има права, но би трябвало и някакво разбиране и уважение да проявява.

Не мога да не се зарадвам на позитивизма на NBM   bouquet, защото и аз се боря всеки ден с черногледството на майка ми и мърморенето на мъж ми. Все му повтарям, че влачи негативна енергия след себе , ама кой ли ме чува. А аз съм една оптимистка...

Слънчеви усмивки и добро настроение през целия ден Two Hearts

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 10:09 от ДжиджиБиджи

# 662
Джиджи биджи, здравей, дано ни заразите с хубава енергия.
Сега говорих с Педи, пентаксимът влизал през април в Здравна каса и предложи да не бързаме с него.

# 663
ДжиджиБиджи, добре дошла  Hug

Астарта, недей да си мислиш такива неща  Hug Сигурна съм, че никой не е искал да те засегне.

Оле, аз се опитвам да я науча да се изтупва от снега, за да не се мокри, ама засега не вдява.

Отскоро почнахме заедно да си мием зъбите и й е много забавно. Само не мога да я науча да плюе още.

За махането на памперса, мисля, че сме по средата. Понякога си показва, че й се пишка, като застава пред банята. През нощта пишка веднъж. Ще изчакам да се стопли времето и директно ще го махна, за да й се изясни причинно-следствена връзка между пишкането и мокренето.
Скоро ще й купя седалка за тоалетната, защото тя много ме имитира и ако аз клеча, ще клечи и тя мисля  Laughing

Готвещите мами, може ли да ми дадете рецептата за овесените сладки/бисквити?
Също така ми трябва рецепта за детски бисквити, ама да са от по-меките, дето лесно се разтварят в мляко  newsm78

Твърдо решена съм да си купя машина за хляб  Simple Smile По едно време се обсъждаше тази тема си спомням. Който е много доволен от неговата, моля, да се похвали (без дами се кара много, че не съм ровила назад  Mr. Green).

# 664
http://honeyandmilk2.wordpress.com/category/%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D … 0%B4%D0%BA%D0%B8/ от този сайт правя на Пепи кексчета за закуска в занималнята и Анна намазва, разбира се. Има в дясно колонка, гледаш кой плод или друго имаш у вас и правиш нещо. На Анна ги дробя в кисело мляко.

Бисквитите можеш да ги дробиш в мляко няколко часа по-рано, примерно от предната вечер, хем млякото няма да излиза от хладилника, хем ще са се накиснали. Иначе за да не са много твърди можеш да не ги препичаш. Аз не успявам, все ми стават с различна големина Laughing Ако преди ме пита за тези, не помня къде им е рецептата, защото не станаха много по мой вкус.

# 665
Дуци, мерси   bouquet За тези питах, да. Но намерих рецептата, мисля.

Да попитам всички машини за хляб ли месят тесто и пекът или само някои модели newsm78

# 666
  • София
Гнидка, нашата е на Мулинекс, но не знам кой номер точно - миналия Великден беше най-новия модел, която има и приставки за печене на багети. Много сме доволни. Мъжът ми тогава направи стра-хот-ни козунаци   chef, а от тогава хляб не купуваме. Сега обаче се развали и от няколко дни е на сервиз  Confused. Много мами са доволни от ТСМ хлебопекарните, които бяха стотина лева само, а нашата беше над 300. Мисля, че е добре да е с 2 бъркалки.

# 667
Моята е с една бъркалка и се справя повече от добре, взела съм й здравето Mr. Green Фиф много хвалят, машината на ТСМ.
Всички модели месят, втасват, пекат, като имат и по отделно тези процеси. Хубаво е според мен да има програма и за правене на конфитюр.

# 668
  • София
Дуци, мерси   bouquet За тези питах, да. Но намерих рецептата, мисля.

Да попитам всички машини за хляб ли месят тесто и пекът или само някои модели newsm78

Гнидка, даже и сладко и лютеница правят  Grinning В тях става и чудесно тесто за пица   chef

# 669
Ихааа, запалихте ме  Crazy Ще се отслабва в другия живот  Laughing

Много ви благодаря за инфото  newsm51

Ако някой някога ми беше казвал, че ще готвя всеки ден, щях да го пратя на специалист  Mr. Green Ама пусто, за да яде Нейно Величество, съм готова и на по-големи жертви  Crazy

В тази връзка, да питам брашна най-различни къде мога да намеря?  newsm78

# 670
  • София
Ихааа, запалихте ме  Crazy Ще се отслабва в другия живот  Laughing

Много ви благодаря за инфото  newsm51

Подкрепям с 2 ръце, а и ще знаеш какво си слагаш в хляба  Peace

# 671
Гнид, ти се научи първо с бяло да работиш и после мисли за други брашна Mr. Green

Нинче, да ви оправят бързо машинката, представям си колко ти е гадно.

# 672
  • София
Благодаря, Дуци  Hug Наистина е гадно Confused Нещо се развали бъркалката. Сега вече 2 пъти меся на ръка, че мъжа ми вече не иска и да го поглежда купешкия хляб  Crazy

Аз пък никога не съм правила хляб с бяло брашно. Купуваме предимно пълнозърнест и грахам. Последните пъти на стекче от Метро.
Гнидка, обаче внимавай, че има и готови смески на Техра, които са бъкани с Е-та, та кел файда,че си го правиш ти  Simple Smile Иначе почти навсякъде има чисти пълнозърнести, грахам, ръжени и т.н. Има и специализирани био-магазини, едининия от които е на Позитано - ние сме си поръчвали он-лайн от там.

# 673
Здравейте мили дами,
пак се вкючвам с въпрос ( не ми се карайте , но започвам да се вманиачавам) . Моята Нана е само 10 кг. Иначе яде нормално , общо взето , но доста боледуваше последните месеци. Та , въпроса ми е - дали трябва да се притеснявам според вас? newsm78 83 см е висока.

# 674
  • София
India, ако детето е здраво, енергично и си се развива добре, аз не бих се притеснявала само заради килограмите  Peace
Дея пък варира межу 10.800 и 11.200.  В темата има много дечица около 10-те килограма.

Общи условия

Активация на акаунт