Юлски бебета - тема 136

• 31 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да се включа,за бенките,не съм забелязала да са му се появили,но има една рождена бенка или петно newsm78 незнам точно какво е,но е голямо поне колкото монета от 1лев ...отзад на гръбчето му е Confused
За шума от електроуредите в момента го е страх само от сешоара,не че го суша,ма като го пусна бяга hahaha,иначе преди го беше страх от прахосмукачката и то много ма му мина,сега я гони Mr. Green
със спането,къпането и храната нямаме никакви проблеми,обаче още не ходи сам Thinkingи пак ще ходим на лекар ooooh!

# 121
Кали, Момчил има такъв родилен белег на ухото. Почни половината по края на ушната мида е кафяв. Дори в началото имаше косъмчета по него. Първата му лична лекарка след два-три месеца редовни консултации го забеляза и ни пита: - С какво сте го мазали това дете? ShockedСлед още един -два инцидента и я смених.

# 122
  • София
Маги никога не я е било страх от прахосмукачката, а и от другите уреди. Само като беше хремава и и дърпах сополите с нея, ревеше. Останало и нещо от тогава, защото сега като я види, се спасява в другата стая  Mr. Green.

Голяма дискусия се е вихрила за тая първа страница, аз също съм на мнение, че не бива да се трият майки и бебета  Peace.

# 123
Тони, всичко ли пасираш?  newsm78
напоследък не всичко, но доста неща все още пасирам
ами мързи я да дъвче и това си е, като не е пасирано плюе(и то гладко, да няма бабунки),ама в последно време я отсвирих и мачкам с вилицата, като огладнее много и така се прежалва hahaha 

# 124
А, стигнахме до петната. Писала съм и преди, Лили има едно петно, като чертичка е на кутрето. Много е странно и съм почти сигурна, че не от раждането. Аз поне го забелязах като беше на около месец. Иначе бенки досега не са излизали.

Относно електроуредите последните няколко пъти като пускам прахосмукачка почна да реве Tired Принуждавам се да чистя с нея на гръб в слинга, много е изморително. Друго шумящо не ползваме вкъщи, но тя е направо запленена от епилатора Laughing Вади си го, бута го по кожата си и вика беее (вместо бжж, което аз й казах).

# 125
тя е направо запленена от епилатора Laughing Вади си го, бута го по кожата си и вика беее (вместо бжж, което аз й казах).
hahaha hahaha hahaha

Боян също има нещо като петно на гръбчето, обаче бяло... не съм проверявала какво е и засега не ме интересува.
Оня ден открих, че не понася белтък. За втори път като му дам белтък от яйце и се обрива. Досега не бях сигурна, че е от него. Едва днес обрива отмина и то с хомеопатия... Сега колко време не трябваше да давам, преди да го пробвам отново? И дали има други храни, които трябва да не давам в такъв случай... newsm78

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 08:23 от Дон Ка

# 126
Дони, аз не бих давала съответната храна, на която е реагирало детето, дълго време. Никола ми направи сериозно разстройство от киви (4 дни почти течно ако) и съм решила до около 3-годишната му възраст кивито да е табу. Аз много го обичам този плод, но сега не смея да купя, защото вкъщи не може да се яде нещо и Никола да не участва.

Днес може и да стане за шейни в София. Дано, че вчера не сме излизали и днес вече ще, с шейна или без.

# 127
Леле, Бухти, това със слинга ме уби. Защо не чакаш баща й примерно или нещо друго измисли, много се натоварваш. Анна е 10 кг., Лили не знам колко е, но ако го направя това упражнение ще ми треперят гащите после.

Анна не я е страх от нищо, като вадя прахосмукачката се кефи и иска да я бута, да чисти, да се вози на нея, на мен проблемът ми е, че трудно се докопвам аз до уреда Laughing

Пепи е болен Sad Има Т, ниска е, но цяла нощ стена и сутринта го измерих 37.1 Сега е по-топъл, не съм го мерила.

Евридика, мерси за кифличките. Аз защо в сайта на Танита ровех не знам Mr. Green

# 128
Дони, а защо въобще даваш белтък? На мен педи ми каза "ядки, шоколад и белтък, не се дават до 3 год."  Според мен се презастрахова, ама от друга страна пък, не са свършва с това списъка на храните. Което мога отлагам. Белтък директно не давам. Виж палачинки е яла.

Симона харесва всички шумящи и бръмчащи неща. От помпата за сополи много ревеше преди, но сега и свикна и ходи сама да си пуска прахосмука. Виж с къпането и тя е малко проблемна и то по-скоро с главата и косата. За яденето, гълта всичко като паток. Ужасно едри храни яде и постоянно повтаря ам-ам.

Шада, ще се пречупиш ли поне веднъж да пуснеш, дори за 5 мин една снимка на Бобо? Вие не го ли подстригвате?
Симона още е с много малко коса и рядка и се чудя дали да я подстригвам. Като чета, вече масово подстригвате децата. Това помага ли за сгъстяването на косата или е само  мит?

И последно само да ви разкажа. Нали сега сме във Варна за сесията на Мартин. та сме в апартамента на един наш приятел, още ерген. Масата е стъклена, мебелите изискани, нищо подходящо за Симона. В апартамента няма мног какво да прави детето, освен нейните играчки, които и омръзват след час и ходи разглежда списания, под една маса. Повечето са на плейбой и в момента симона е разгърнала един плакат на земята и го изучава най-обстойно  hahaha

# 129
Олееееее , Оле!  Joy Joy Joy Joy

Вижте първа страница, молим...  bowuu

# 130
Най официално каня Кетито да дойде на сняг в Обзор
http://www.facebook.com/photo.php?pid=395237&l=5d3176e7c8&id=1637162894
Аз си искам слънчевото време пък  Crossing Arms
Ели е с лека температура и е прегракнала , леко покашля, обадих се на доки да ми напише болничен,не излизам в това време  Naughty

# 131
Дони, на мен ми харесва.

# 132
Оле  hahaha

Донка, мерси, че си сложила новите линкове   bouquet И аз имам едно предложение - Зона Родители

Пепи, бързо да оздравява  Hug

# 133
Доне, благодаря за положения труд   bouquet Знаех си, че ще приемеш "критиките" философски и няма да се фръцнеш  Hug

Оле, имам си обица на ухото с тея снимки в нета  Peace Може би ще пусна скоро, като си вземем апарата от вилата, че го забравихме там преди седмици  Crazy Иначе косата отзад вече му е по гърба, отстрани покрива ушите, а бретона му не расте  hahaha Много ми е сладък така и няма да го подстригвам, поне докато не почне да му пречи  Wink

Да ви се похваля със счупен преден зъб. Бобо ми би една главичка  Confused Одра ме зверсдки по носа и съм мноооо красива за срещата #Crazy Също така съм за боядисване, но все няма кой да гледа Бобо, с други думи - нЕма да се плашите от вида ми в четвъртък  Mr. Green

# 134
нЕма да се плашите от вида ми в четвъртък  Mr. Green

що, бе, аз винаги съм уважавала жени натюрел.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт