Юлски бебета - тема 136

• 31 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Shada   Hug много полезни линкове   bouquet
аз нещо се разболявам  Sick дано не стана много зле... че и не мога и до аптеката да ида  Confused
и Мати се катери навсякъде, върти се в кръг и пада, от време на време уцелва някоя панта и сега е със синини на челото   ooooh!

# 526
Шада, мерси много, запрятам ръкави Grinning

# 527
къде сте се слрили?  Гледам след обяд почти никаква активност  newsm78 ?

Ние водихме Мики преди 2 дни на уролог,за да му заголят пишката ......................манипулацията  продължи 30-40 сек. , ама сега зора е велик  #Crazy

сутрин и вечер го мия с калиев перманганат и после го мажа с някакво мазило .............амато пищене ............то чудо  Cry. Ще намрази къпането заради това заголване. А иначе много обича да се къпе и като почна да го събличам и все казва "къпки" (че ще се къпе).

За катеренето да кажа-  ooooh! катери се като планинска коза  Joy . Луда работа днес пак беше покатерен на  масата и свали една катрина от стената (тя е малка) и после се опитваше да я закачи  hahaha .  секцията я превзема за отрицателно време ................ужас, нищо никъде не можем да скрием.

ми това е за сега от мен  Hug

# 528
Юцка, ще мине до два-три дни. Но ми се струва, че трябва с риванол да го поливаш, калиевият перманганат изсушава кожата и за чурчето не е добре. А и там точният цвят, т.е. концентрация, трудно се постига. Поне на нас винаги това са нипрепоръчвали. Момо също е оправян от хирург.

# 529
  • Варна
Така като ви чета и Бо май го чака тази процедура, направо лошо ми става.
И наистина защо не пишете  Rolling Eyes?

# 530
И аз това се чудя. Къде сте всички?  newsm78 Никой не съм освободила  Mr. Green

Сакси, не се нервирай. И по-хубава ще й подарят. Аз затова не го разбирам това с детските бижута, има няколко такива подаръка, но нищо не й слагам.

Благодаря, че споделяте радостта ми за одобрението на приготвената храна  Grinning. Днешната манджа нямаше същия успех, но то не може всеки ден  Wink

Катето от 2-3 дни започна да плаче, като излизам от стаята. И то едно такова истерично, като малко бебе. А не тръгва след, а нищо не й пречи. И сама не остава, обикновено баща й е с нея.
Сигурно я е страх, че няма да се върна или друго. Което е странно, предвид, че не плаче, като я оставям при баба й. Казва ме си чао и не питала за мен.

Калинке, четем те, ми как  Hug

# 531
Честит рожден ден на патерици на Дени! Много щастие, здраве и късмет от мен!

Не ви е леко, мами на момченца. Нали уж сами щели да се заголят  newsm78 Аз май ставам фен на обрязването - хигиенично и кратко, но май е много крайно  Peace

Днес съм леко притеснена, но и развълнувана. За първи път ще правя интервюта и ми е едно странно от сега да съм интервюиращ, а не интервюиран  Thinking

Николета е значително по-добре. Останала й е лека кашлица. Питах Пепи онзи ден, не му ли е странно как всъщност хомеопатията й помага. А той като лекарско чадо изрече "Мислех, че е от самовнушение, но то какво самовнушение при детето" Та мисли и той да пробва, ако му се наложи да лекува нещо за вбъдеще (чук-чук)

Между другото - обещах на Дуци да казвам за интересни промоции  Mr. Green - В Кауфланд в момента Памперс Джъмбо Пак е 19,63лв, а в Билла 19,99лв. Ако на някой му трябват пелени да знае, че цените са просто страхотни  Peace

# 532
Не ви е леко, мами на момченца. Нали уж сами щели да се заголят  newsm78

Ако им се даде възможност...  Rolling Eyes

"При раждането си около 90 % от децата имат такива синехии. До към  3 - 5 година слепналата кожичка спонтанно се отлепва в голямата част от децата. При останалите това става през пуберитета. За постепенното отлепване допринася и заиграването на момченцата със своя мъжки символ."

Цялата статия, ако ви се чете.

# 533
  • Варна
Оф, Фио чели сме го това, но ако се получи възпаление преди да се дочака естественио да се получи отлепването?

# 534
Алекс беше със силно срастнала кожичка - абсолютно никакъв шанс сама да се забели, дори нямаше възможност да се придръпне за почистване. Обрязахме го (по други причини), но след манипулацията ни казаха, че под кожичката е имало ... не е за разправяне какво Sick. Илия се роди със заголена пиш.а. Така че явно си е до дете и не при всички може да стане това забелване от самосебе си, както и не при всяко се налага насилствено забелване.

# 535
  • Варна
Алекс беше със силно срастнала кожичка - абсолютно никакъв шанс сама да се забели, дори нямаше възможност да се придръпне за почистване. Обрязахме го (по други причини), но след манипулацията ни казаха, че под кожичката е имало ... не е за разправяне какво Sick. Илия се роди със заголена пиш.а. Така че явно си е до дете и не при всички може да стане това забелване от самосебе си, както и не при всяко се налага насилствено забелване.

Peace

Да не говорим, че тези статии ги четем откакто сме бременни. Пак крайности  Rolling Eyes.

Астарта, ти излекува ли се?

# 536
Оф, добре, извинявам се!
А ако няма възпаление или какъвто и да било друг проблем и въпреки това педиатъра твърди, че е нужна намеса на уролог. Защото повечето педиатри точно това и правят.

# 537

Астарта, ти излекува ли се?

Мерси, че попита Hug. Тази сутрин приключих с АБ-то. Вече съм доста по-добре Simple Smile

# 538
Благодаря Джоли, не знам какво точно е това интервю, но успех ти пожелавам.
На Сами чурата сама се почисти от едно таскова възпаление. Смегмата, която се събира под кожичката от едната страна, сама излезе. От другата също има, но чакам. Знам колко е ужасно забелването и как ги боли.

# 539
Привет момичета!
Нашите си тръгнаха тази сутрин-сега ми е хем много самотно, хем притеснено-дано пътуването мине нормално и се приберат навреме без да се разболеят.
Астарта, а на колко години беше Алекс,когато се извърши процедурата?Нали и на Бора му предстои и мислим тази пролет...
То по-скоро аз де-баща му все казва ще видим,ще решим   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт