Юлски бебета - тема 136

• 31 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз мисля днес студ не студ да ги извеждам моите момичета, че вече подивяхме дружно вкъщи Simple Smile Дават го минус 2, а се усещало, като минус 7  Crazy, ама ще видим. Дано това слънчице, което грее да не Апе прекалено много.

Астарта, радвам се, че вече си добре  Hug

# 541
Нинче, никак не е студено  Simple Smile Извеждай ги спокойно.
Аз сега отавих Катето навън с баба й, тя оказа да се качва, като видя снега и веднага зари  Laughing
А на слънце е много приятно  Grinning

Астарта  Hug Кога ще се връщате в София?

# 542
Гнидка, ние сме си в София от много време. Като се постопли, може да се виждаме в парка на Мл.2, нали там ходите понякога Hug

Амес, направихме го като беше на 2.5, но си мисля, че трябваше по-рано. Сега пак се помотаваме, но сигурно и ние напролет ще го предприемем. Лек път на вашите Hug

Нинче, не е толкова студено, ние си направихме разходка без количка за около час. Грее слънце и студът не се усеща.

# 543
Гнидка, ние сме си в София от много време. Като се постопли, може да се виждаме в парка на Мл.2, нали там ходите понякога Hug

Въй, аз защо не го знам  newsm78
Там сме всеки ден с Катето, защото свекърва ми живее там и я гледа там през нея.
Аз я водя сутрин и я взимам след обяд. След обяд сме в градинката поне час от 16-16,30 до 17 и нещо. А сутрин играе там с баба й.

Задължително трябва да се видим, ако ти е удобно  Simple Smile

# 544
И аз вчера взех от Кауфланд памперси на Памперс за 19.63лв Peace

Да ви се похваля,днес Симона си изяде оризът сама със лъжичката eat

# 545
  • София
(...) Да ви се похваля,днес Симона си изяде оризът сама със лъжичката eat
Браво! И аз винаги давам възможност на Дари да се храни самостоятелно (когато сме си вкъщи, де  Mr. Green). Прежалвам се и даже за супа й давам лъжица - аз храня с едната, тя с другата Wink

Времето е стра-хот-но! За съжаление не взех шейната, а бях с количката и се измъчих да я бутам из преспите, но се радвахме много на слънчицето и на свежия въздух  Hug И си изринах Пенчо от снега, че довечера ще го карам на майстор, направи ми някакъв проблем.

Пожелавам оздравяване на всички болни и схванати деца и майки!

# 546
.... като видя снега и веднага зари  Laughing

Ха-ха, това Кате   Heart Eyes Симона пък се пази да не се изцапа  Rolling Eyes постоянно нещо се тупа, тръска снега от себе си и аз седя и я чакам да продължим да вървим  ooooh! Но и харесва на вън де.

# 547
  • София
Аз съм много доволна  Mr. Green Наистина навън беше страхотно! Час и половина /почна се с почасовото отчитане Laughing/  бяхме с децата и други приятелчета навън в снега на слънчице. Децата играха със снега, правихме снежни човеци, но ми падна батерията на апарата и не можах хубаво да ги снимам, но една приятелка направи някои снимки все пак, че и нейната падна  Simple Smile. Дея чак накрая се размрънка, а иначе беше много доволна /в началото по-плахо, че не е свикнала със снега/ и после игра наравно с по-големите. А какви червени бузки заформиха  Heart Eyes Много им се кефя на бузките. Да видим обаче дали чистия въздух ще се отрази на съня на Дея, че вчера спа няма и час наобяд  newsm78

# 548
Ние пък бяхме навън 2 часа и нещо  Mr. Green пак се прибрахме мокри и гладни  Laughing

Джули, страхотен аватар  Heart Eyes

# 549
На мен вече ми писна от всичко Tired. Илия беше болен 3 седмици. Тъкмо се оправи, аз се разболях. Тъкмо ми мина и реших да излезем (не знам и аз колко време вече седяхме затворени) и ето резултата - 38.5 температура. Не издържам вече #Cussing out

П. П. От истеричния ми постинг не става ясно кой е вдигнал температурата. Илия е за жалост.

# 550
Астарта,  съчувствам ти spoko Дано ви разминат бързо всички проблеми.
И на всички други болни. Да се оправяте.  Hug
На мен кръста ми е значително по-добре. Вече мога да ходя и да се движа внимателно.
Поседяхме доста навън. Времето е страхотно. Яд ме е само че снега ще се стопи  Confused Измокрихме се и двамата яко. То не беше търкаляне в снега, не беше чудо. Сега кърти яко човека, даже едва имаше сили да посуче 2-3 минути  Laughing

# 551
Астарта, Аелия, Маякуб и всички други болни малки и големи, бързо оздравяване  Hug

Джули, много хубав аватар, Дари е много сладка  Heart Eyes Дано не е нещо сериозно с колата ти.

И Габи много често иска да се храни сама, някой път аз й давам с друга лъжица междувременно, но понякога не ми разрешава и ме бута, иска само тя да се храни  Grinning Но се справя много добре и я оставям, почти не цапа, така че не ми е проблем.

# 552
  • Бургас
Астарта, радвам се, че вече си добре  Hug Дано Илия се оправя бързо.

Радвайте се на снега и заради нас... Сутринта тук имаше цяяяял сантиметър сняг, който до обяд се стопи. Съответно всичко е кално, Лора с излизането се пльосна пред блока. Метнах я в количката, отидохме за кухнята и после обратно вкъщи. Надявах се да я разходя пеша, ама не би... поне малко на чист въздух бяхме.

Дари е много хубава.  Hug

# 553
мерси за пожеланията за бързо оздравяване  Hug днес съм по-добре но ми е дно отпаднало  Tired и аз мислех да го изведа малкия но нямам сили, задоволихме се с излизане на балкона, той е южен и като напече слънцето е много приятно....
тук сняг има в изобилие....
за самостоятелното ядене - скоро взех един голям лигавник от промазан плат някакъв, в смисъл като се изцапа го мия на чешмата и така си решавам проблема, постилам и нещо на масата и да цапа колкото ще... Crazy по-добре да е мръсно и да яде, отколкото чисто и ....гладно...

# 554
  • София
Охх, аз ли не разбирам само  Embarassed В крайна сметка знае ли се кога трябва да се кандидатства и кога ще са класиранията за детските ясли за нашия набор за учебната година есен 2010  newsm78
Не съм я регистрирала Дея в системата, а и не съм кандидатствала, защото в квартала знам само за една ясла и искам да разуча малко и други ясли, които би могло да има по пътя ми за работа, но от инфото в нета не мога съвсем да се ориентирам само по улиците. Сега гледам в страницата разни класирания вече има, разни кандидатствания за набор 2007 и 2009  newsm78 Всъщност ние трябва да кандидатстваме за 2-ра яслена група, нали ? А с кои срокове/класирания трябва да се съобразяваме.
Извинявам се, знам, че сме го обсъждали и преди, както и че шансовете ни не са големи, но сме длъжни да опитаме.

Брей Дея спи почти 2 часа. Явно наистина добре й се е отразил чистия въздух Simple Smile

Всички болни бързо да се оправят  Hug

Джули, страхотен аватар  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 15:57 от Ninche

Общи условия

Активация на акаунт