Парочистачка

• 278 089
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
А има ли някой от тия два модела  парочистачки?

Аз имам втория  SILVERCREST на Лидъл ,но по- стар модел
https://www.google.com/search?tbm=isch&q=silvercrest+%D0%BF% … c=jVhWk8Dwus-g9M:

# 316
В посочения линк има Ръководство за употреба, в което на български език са описани и всички накрайници .

# 317
  • Варна
В посочения линк има Ръководство за употреба, в което на български език са описани и всички накрайници .
https://www.bg-mamma.com/?topic=463392.180 Сега как е? Коментар 192

# 318
  • Варна

Благодаря.Аз имам книжка но тук в линка описанието наистина било съвсем различно Simple Smile

# 319
Това към мен ли е? Не разбирам?

Боряна, Wink Радвам се, че помогнах.

# 320
Здравейте, въпросите са ми към тези, които вече ползват парочистачка. От доста време обмислям подобна покупка, но все се притеснявам, че ще бъде уред, на който ще търся място и няма да е това, което ми трябва. По същество - вкъщи сме със светли релефни плочки+ светли фуги/голяма грешка, но.../ и ламинат, ще се почистват ли и плочките/фугите и ламината; как се справя уреда в банята - мухъл, стандартни замърсявания; има ли приложение в кухнята - мазни пръски по плочки, котлони, фурна и т.н.; може ли да се използва за почистване на мивки, тоалетни, дограма...? Преустановява ли се ползването на почистващи препарати или е по-скоро допълнение? От гледна точка на времето - по-скоро пести или обратното? Бих се радвала и на препоръки за конкретни модели и марки.

# 321
А има ли някой от тия два модела  парочистачки?

Аз имам втория  SILVERCREST на Лидъл ,но по- стар модел
https://www.google.com/search?tbm=isch&q=silvercrest+%D0%BF% … c=jVhWk8Dwus-g9M:

Доволна ли сте? Какво ви е мнението за уреда?

# 322
  • Варна

Доволна ли сте? Какво ви е мнението за уреда?
[/quote] Да ,доволна съм ,макар и рядко да го ползвам,предимно за банята и коридора  .....с ламинат сме навсякъде . Има 2 степени на парата ,минавам даже и килимите с него .

# 323
Аз съм с Керхер 3, доволна съм.
Искам да попитам по-опитните - четох в инструкциите,  но не успях да сменя твърдостта на водата. Фабрично е нагласено за най-голяма твърдост, а аз искам да направя на най-ниска.

# 324
Аз съм с Керхер 3, доволна съм.
Искам да попитам по-опитните - четох в инструкциите,  но не успях да сменя твърдостта на водата. Фабрично е нагласено за най-голяма твърдост, а аз искам да направя на най-ниска.
И аз май не се справих с твърдостта.При нас е много варовита водата.Откога я имате?Сменяхте ли вече патрона?

# 325
  • София
Аз съм с едно Айко от Кауфланд за 60 лв и съм доволна... Като за първа парочистачка и ограничен бюджет🤣 Чистя всичко - дървен паркет, килими, прозорци, мозайка... Та чак и гладя с нея. Банята цялата минавам... Даже вътре в шкафовете. Но в банята слагам по малко препарат от време на време. В кухнята също я ползвам. С две думи ѝ взимам душата. Представям си какво чудо ще е с някой Керхер щом Айкото ми върши работа

# 326
От 3 седмици съм с Керхера.
Натисщах бутоните по инструкциите,  но не можах да сменя твърдостта. Филтър още не съм сменяла.

# 327
Аз съм с едно Айко от Кауфланд за 60 лв и съм доволна... Като за първа парочистачка и ограничен бюджет🤣 Чистя всичко - дървен паркет, килими, прозорци, мозайка... Та чак и гладя с нея. Банята цялата минавам... Даже вътре в шкафовете. Но в банята слагам по малко препарат от време на време. В кухнята също я ползвам. С две думи ѝ взимам душата. Представям си какво чудо ще е с някой Керхер щом Айкото ми върши работа
Как почиствате килими с нея,в смисъл само освежавате и дезинфекцирате Трябва да си взема приставка за килим.Ама първо трябва да видя етикета дали може да почиствам дормеото.Аз мисля матраците напролет да мина с нея .

От 3 седмици съм с Керхера.
Натисщах бутоните по инструкциите,  но не можах да сменя твърдостта. Филтър още не съм сменяла.
Аз съм от декември с нея,още не съм сменяла патрон,ама аз я ползвам 2 пъти седмично за почистване на пода и кухнята.В началото я ползвах повече да почистя врати, баня ,тоалетни,аспиратора и фурната.Явно още  не съм го изхабила.Но батериите , печката и фурната почиствам и с препарат,не ми харесва само с парочистачката.Нямам търпение прозорците да изчистя,че нашите са много и са високи и е голяма играчка.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 20:12 от Х.Т

# 328
  • София
Как почиствате килими с нея,в смисъл само освежавате и дезинфекцирате Трябва да си взема приставка за килим.Ама първо трябва да видя етикета дали може да почиствам дормеото.Аз мисля матраците напролет да мина с нея .

Да, дезифенкцира и освежава е точното. Айкото си дойде с приставка за килими. Обаче в детската е един гладко тъкан килим от ИКЕА, което децата успяха да надраскат с миещи се фулмастери и Айкото изкара фулмастери. То като се овлажи и забърше е готово. Наскоро се наложи да чистя слайм от същия килим, само дето ползвах парцалчето за освежаване на мебели

# 329

Да, дезифенкцира и освежава е точното. Айкото си дойде с приставка за килими. Обаче в детската е един гладко тъкан килим от ИКЕА, което децата успяха да надраскат с миещи се фулмастери и Айкото изкара фулмастери. То като се овлажи и забърше е готово. Наскоро се наложи да чистя слайм от същия килим, само дето ползвах парцалчето за освежаване на мебели
Точно за флумастри ме интересува.Ама и нашите са перящи се ,трябва да пробвам с гъбичка.Но и заради кучето трябва да го дезинфекцирам.

Общи условия

Активация на акаунт