Парочистачка

• 278 089
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И ние сме с куче, но честно казано, чистя с парочистачката на общо основание. По-бързо е и не се налага да ползвам дезинфекциращи препарати. И покривам максимум помещения и материали с един уред

# 331
И ние сме с куче, но честно казано, чистя с парочистачката на общо основание. По-бързо е и не се налага да ползвам дезинфекциращи препарати. И покривам максимум помещения и материали с един уред
И ние затова я взехме,жалко, че не я купих по рано .Става лесно и бързо.

# 332
Ползвам SC 1.020, имам и акумулаторния уред за почистване на прозорци- който подсушава. Дали да купувам и  приставката за прозорци към парочистачката, ще свърши ли нещо допълнително?

# 333
Аз имам въпрос за кърпите - откъде може да се вземат резервни на добра цена?

# 334
Аз имам въпрос за кърпите - откъде може да се вземат резервни на добра цена?
И аз трябва да поръчам.Имам един спрей моп на който му се сваля ,тя е микрофибърна и става да се сложи на парочистачката.Само че е по дълга самата кърпа .

# 335
Назад беше коментирано, че в Лидл пускат кърпи, които могат да се ползват на Керхер, потърсете мнения.

# 336
  • София
Аз съм си приспособила стари хавлиени кърпи за ръце от най-малките. Не ми се дават излишни пари за оригинални кърпи.

# 337
Поръчах от ОЛХ 3 бр за 12 лв.Ще видя и по назад в коментарите за тези от Лидл.

# 338
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас и аз. Обмислям покупка на парочистачка Керхер, с приставка за прозорци, която да има и екстрактор за водата, както и дълга дръжка. Изобщо не знам дали тук продават такова нещо.

# 339
  • Варна
Аз си взех този модел
Страшно съм доволна Simple Smile

https://www.karcher-cleanteh.com/bg/product/487.html

# 340
Аз съм с едно Айко от Кауфланд за 60 лв и съм доволна... Като за първа парочистачка и ограничен бюджет🤣 Чистя всичко - дървен паркет, килими, прозорци, мозайка... Та чак и гладя с нея. Банята цялата минавам... Даже вътре в шкафовете. Но в банята слагам по малко препарат от време на време. В кухнята също я ползвам. С две думи ѝ взимам душата. Представям си какво чудо ще е с някой Керхер щом Айкото ми върши работа
Може ли снимка?

# 341
  • В свой си свят :))))
Unknown_lady, това парочистачка чистеща прозорци някак си на мен лично не ми се получава....много влага, капеща вода и т.н.

# 342
  • София /Абсурдистан
Unknown_lady, това парочистачка чистеща прозорци някак си на мен лично не ми се получава....много влага, капеща вода и т.н.
Нали има екстрактор за водата? Аз само заради прозорците много искам. Имам с неотварящи се крила открая и е трудно да ги достигна. Ако сменям дограма, никога повече такава глупост не бих направила, всичко ще се отваря.

# 343
  • Варна
Моят екстрактор чисти перфектно и огледала и стъкла.Просто водата не я виждаш защото докато направиш движението надолу струята пара се всмуква от прахосмукачката.Тя едновременно пуска пара и я дърпа.резултата е върховен Simple Smile

# 344
  • София
Аз съм с едно Айко от Кауфланд за 60 лв и съм доволна... Като за първа парочистачка и ограничен бюджет🤣 Чистя всичко - дървен паркет, килими, прозорци, мозайка... Та чак и гладя с нея. Банята цялата минавам... Даже вътре в шкафовете. Но в банята слагам по малко препарат от време на време. В кухнята също я ползвам. С две думи ѝ взимам душата. Представям си какво чудо ще е с някой Керхер щом Айкото ми върши работа
Може ли снимка?

Това е снимката от брошурата

Общи условия

Активация на акаунт