АКНЕ И РОАКУТАН

• 166 561
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,някой купувал ли е роакутана от Италия ? Интересуваме горе долу колко струва там.Благодаря Ви!

# 286
Извинете ме за дубъл поста.
Попаднах на един сайт http://vtoromnenie.com където могат да ми го изпратят Роакутана от германия 100 таблетки от 20мг за 65 евро(130лева) ,но говорим за 100 таблетки.Струва ми се евтино.
Вие какво мислите по въпроса?

# 287
ами определено  newsm10
на мен 30 таблетки Х20 ми излизат около 80 лв

# 288
Сега ми казаха ,че тези хапчета не са на фирма Рош а на Хексал,но нямало никаква разлика.Някой взимал ли е на тази фирма ?

# 289
Сестра ми ме информира, че в Австрия струвало 37,90 евро, но й казали, че е спрян от производство вече.

Със същата активна съставка Isotretinoin и по-малко странични действия се ползвало лекарството Acnenormin.
Някой да има опит с него?

# 290
Само за там ли е спряно от производство или ? То ако тръгнат да го спират от производство ,хората с тежко акне какво ще правят....
Аз си намерих лекарството от един форум 100капс от 20мг за 130 лева

# 291
Здравейте,
Пих Роакутан 1 година по 4мг .. Искам да кажа на всички, които се страхуват да го почнат, не се притеснявайте !! Това ще е едно от най-хубавите неща, които могат да ви се случат. Единственото нещо, като страничен ефект са: напуканите устни (не е толкова лошо) и малко сухота в очите. Просто не се замисляйте, ами вървете и си ги купете !

# 292
В горното си мнение съм допуснал грешка. Милиграмите са 40. а не 4 Simple Smile

# 293
В горното си мнение съм допуснал грешка. Милиграмите са 40. а не 4 Simple Smile

а колко време мина откакто си го пил и дали се е запазил ефекта

# 294
Здравейте,може ли да ме посъветвате какъв крем да взема за синът ми ,който е на 11г. но започнаха да му излизат пъпки по челото ooooh! Предполагам пубертетски вече  newsm78 Взехме тестерче на Avene гел за измиване на лицето и едно кремче за проблемна кожа при юноши,мажем около седмица,но освен щипане ефект за сега няма.Предполагам ,че кремът не е подходящ..Благодаря предварително  bouquet

# 295
  • София и там където не се пуши
mama nely, тук обсъждаме лекарството, но бих ти препоръчала да отидеш в Токуда имат детска дерматология, там да ти дадат съвет съвет какво да правиш с детето, работят с направление също. Ако все пак не можеш консултирай се с лекар.

# 296
mama nely, тук обсъждаме лекарството, но бих ти препоръчала да отидеш в Токуда имат детска дерматология, там да ти дадат съвет съвет какво да правиш с детето, работят с направление също. Ако все пак не можеш консултирай се с лекар.

bouquet

# 297
Привет. Изчетох сериозна част от коментарите и реших след като съм минал през всички видове лечение на акне да се заема с Роакутан. Консултирах се с лекар, направих си изследвания - всичко топ. Оказва се обаче,че в България въобще не може да се намери - питах в 5 от най-големите аптеки в София и няма, а и няма да има в близкото бъдеще. Разбирам, че спасението е в чужбина (и не само за лекарството) но съм крайно неориентиран от къде, кога, колко и.т.н Има ли човек с когото мога да се свържа, или сайт от където да го поръчам или нещо от сорта ? Благодаря.

# 298
  • София и там където не се пуши
Аз като го поръчвах, ми го предоставяха от аптеки близо до гръцката граница, които работят с гръцки доставчици, но сега как са нещата - не зная.

# 299
Привет. Изчетох сериозна част от коментарите и реших след като съм минал през всички видове лечение на акне да се заема с Роакутан. Консултирах се с лекар, направих си изследвания - всичко топ. Оказва се обаче,че в България въобще не може да се намери - питах в 5 от най-големите аптеки в София и няма, а и няма да има в близкото бъдеще. Разбирам, че спасението е в чужбина (и не само за лекарството) но съм крайно неориентиран от къде, кога, колко и.т.н Има ли човек с когото мога да се свържа, или сайт от където да го поръчам или нещо от сорта ? Благодаря.

такааа аз направих следното нещо в саита на Рош има тел за контакт обади се и хората там са мн отзивчиви -най-вероятно ще ти помогнат защото и аз хабер си нямам как и по кого да поръчам извън милата ни родина  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт