Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Roaccutaane?
Мога ли да приемам Roaccutaне без лекарско предписание?
Какви са потенциалните странични ефекти на Roaccutaне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Roaccutaane?
Roaccutaane съдържа лекарството изотретиноин, което принадлежи към групата лекарства, наречени ретиноиди. Обикновено се използва за лечение на кожни проблеми. Някои странични ефекти включват сухи устни, чувствителна кожа, болки в очите и умора при упражнения. Дозата трябва да се определя от лекар и лечението трябва да се наблюдава внимателно.
-
Мога ли да приемам Roaccutaне без лекарско предписание?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на Roaccutaне?
Страничните ефекти на Roaccutaне включват сухота в устата, чувствителна кожа, напрежение в очите и умора при физически упражнения. Важно е да се отбележи, че лечението с Roaccutaне изисква редовни прегледи и изследвания, като например месечни кръвни изследвания за наблюдение на състоянието на пациента. Потребителите съобщават за различни странични ефекти от приема на Roaccutaне, като сухота в устата, зачервяване на кожата, суха кожа и появяване на кисти или пъпки. Някои от тях се справят със зачервяването чрез хидратиращи и успокояващи кремове.
-
Какви са препоръките и съветите за приемане на Roaccutaне?
-
Какви са общите преживявания с Roaccutane както от други хора, така и от лични?
Обаче кожата определено става мнооого по-добре отпреди. Никога не ми е била толкова мека и нежна, като цяло не съжалявам... А и моето лечение ще е 14 месеца, така, че имам още мнооого време

за бенките искам да отбележа, че ми излезнаха цели 2 на корема
А това лято не съм била на море, така че няма от какво да са излезли... Всякакви аномалии се случват
Още нещо ме тревожи, на различни места чета все различни заключения по темата. Колко време след като се спре приема на лекарството не бива да се забременява. На листовката пише месец, дерматологът ми каза 6 на други места пише и по 2 години!!