ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 353
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета,моля ви препоръчайте ми фон дьо тен за  суха кожа.Искам да прикрия зачервявания.Насочила съм се към Parure Aqua на Guerlain или Hydra silk  на ART DECO.

# 16
Запис.  bouquet

# 17
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Останах очарована от покривноста и усещането

Clinique Even Better не ми харесваше усещането което имах с него,пробвах тестер за 4-5 пъти

# 18
# 19
Вместо запис да попитам за някакъв коректор да ми препоръчате? newsm78 Трябва ми за пъпчиците и за тъмни кръгове ( въпреки, че напоследък използвам фдт-а за тази цел)

# 20
  • София
И аз да следя  Heart Eyes

# 21
Останах очарована от покривноста и усещането

Clinique Even Better не ми харесваше усещането което имах с него,пробвах тестер за 4-5 пъти

Peace
Да хубав е Суперфит.
Ивън Бетър е много овлажняващ,много кремообразем и ако не си с по зряла (сухичка) кожа и петна няма смисъл от него Мелиса,избери друг Peace

# 22
  • Варна
mari6a, беше питала в предната тема за Артдеко във Варна-ако не се лъжа имаше в Делфина.
Олееее, още утре отивам, само да не вали!
Благодаря ти   bouquet

# 23
Мими,другият на когото съм се спраля е CHANEL MAT LUMIERE.

# 24
  • София
Чак сега разбрах за новата тема  Rolling Eyes Не мога да я пропусна! Благодаря!!!

# 25
Хайде вместо запис да се изкажа и аз да базите за сенки  Flutter
На Арт Деко е страхотна, но и на мен бързо ми изсъхна, наложи се да изхвърля повече от половината. След това си купих на Манхатън, но не е много добра, а гледам, че и тя е взела да съхне, та май ще се връщам към Арт Деко.

# 26
Вместо запис да попитам за някакъв коректор да ми препоръчате? newsm78 Трябва ми за пъпчиците и за тъмни кръгове ( въпреки, че напоследък използвам фдт-а за тази цел)
Камуфлажния крем на ArtDeco  Peace

# 27
Камуфлажния крем на ArtDeco  Peace

Няма Артдеко при мен Sad А не ми се рискува с поръчване на сляпо Thinking

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт