ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 577
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
мими23,кой фактор използваш от ситиблока и може ли да се използва около очите?

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:29 от Latina

# 226
  • София
За Гош четох и на други места добри отзиви, пък е и доста по-евтин от Кларинс... но аз искам нещо, което със сигурност ще спомогне да не се образуват тези подчертани бръчки като слагам фон дьо тен, независимо от цената... ама пък и не ми се дават грешни пари ако няма да има ефекта, който желая  Rolling Eyes

# 227
# 228
  • София
Момичета, препоръчайте ми някакъв блясък, може би хайлайтър, за скулите и очите. Единственото, което аз знам е ето това на Лумене http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
Имате ли отзиви за него?  newsm78

# 229
  • София
Базата за фон дьо тен слагате ли я около очите?

Питам, защото ако не се гримирам около очите, бръчиците ми са много фини и се виждат, ако специално се вгледам. Обаче като сложа под очите коректор (ползвам един на Сисли, дават го като коректор против кръгове, подпухване и като база за сенки), бръчиците стават бръчки - дълбоки и големи. Същото става и като сложа фон дьо тен около очите.

# 230
Момичета, препоръчайте ми някакъв блясък, може би хайлайтър, за скулите и очите. Единственото, което аз знам е ето това на Лумене http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php

Това изглежда страхотно!
Аз използвам белия шоколад на Буржоа, много е хубав, но той е за лице, скули, деколте, не става за очи. Simple Smile

# 231
Момичета, много се извинявам , но искам да се възползвам от тази промоция на Макс фактор , но искам да си избера цвета на "подаръка",а не да ми дадат някой определен.
Ако знаете из Варна къде може да стане ще съм ви много благодарна   bouquet

# 232

Питам, защото ако не се гримирам около очите, бръчиците ми са много фини и се виждат, ако специално се вгледам. Обаче като сложа под очите коректор (ползвам един на Сисли, дават го като коректор против кръгове, подпухване и като база за сенки), бръчиците стават бръчки - дълбоки и големи. Същото става и като сложа фон дьо тен около очите.
ljuskata Hug аз само нея слагам вече и съвсем малко количество фон дьо тен, колкото да се  слее. Отвратително изпъкват фините линии и с коректор, и с фон дьо тен. Купувам супер скъпи коректори и пак не съм доволна, накрая просто спрях да ползвам за зоната около очите. Ако се появи нещо, което не подчертава линиите, колкото и да е скъпо, бих инвестирала, но все още не съм попаднала на нещо наистина добро. И на сисли ползвах известно време, но след няколко часа пак ми подчертаваше линиите ooooh!

# 233
  • София

ljuskata Hug аз само нея слагам вече и съвсем малко количество фон дьо тен, колкото да се  слее. Отвратително изпъкват фините линии и с коректор, и с фон дьо тен. Купувам супер скъпи коректори и пак не съм доволна, накрая просто спрях да ползвам за зоната около очите. Ако се появи нещо, което не подчертава линиите, колкото и да е скъпо, бих инвестирала, но все още не съм попаднала на нещо наистина добро. И на сисли ползвах известно време, но след няколко часа пак ми подчертаваше линиите ooooh!

Аз също по тази причина спрях да използвам коректор под очите. Слагам само по малко фон дьо тен.
Люската, много е важно да намериш подходящият за кожата ти фон дьо тен. По мои наблюдения хидратиращите, богати, кремообразни фон дьо тени, предназначени за сухи кожи по-малко се натрупват във финните линии, вероятно защото имат по-малко подсушаващи съставки (като талк) които се използват в продукти за мазни и комбинирани кожи. В този случай обаче са по-слабо покривни. Доволна съм от фон дьо тените на Кларинс.
От фон дьо тените на Ланком, например, винаги ми се получава, това натрупване във финните линии и те от бръчици, стават бръчища.

# 234
Аз имам хайлайтър с минерали на Артдеко - страхотен е !

# 235
25  фактор,слагам навсякъде Peace

# 236
  • Бургас/Пз
25  фактор,слагам навсякъде Peace

И аз съм с 25 фактор на Клиник, а лятото ползвам 40 фактор пак сити блок!

# 237
Благодаря ви момичета,аз от сега за лятото се чудя,по-удачно ще е 40 фактор,само се опасявам да не е много мазен или тежък или не е така?

# 238

Аз лично не слагам и не бих Peace, защото кожата около очите ми е много чувствителна и ме е страх да не ми избият пъпчици Thinking Пробвала ли си след околоочния крем да слагаш 'филър' и после да нанасяш околоочен коректор? Например този на Смешбокс:
Filter with Dermaxyl Complex
http://us.strawberrynet.com/makeup/smashbox/filter-with-dermaxyl … lex/58663/#DETAIL

или това (макар че го водят крем)

BLISS Wrinkle Twinkle Line Filling Eye Cream
http://us.strawberrynet.com/skincare/bliss/wrinkle-twinkle-line- … eye/57056/#DETAIL

За тези се сещам в момента, но и други марки предлагат подобни продукти Peace Ако ти допада идеята, може да пробваш Wink

# 239
  • Варна
kiora, а ти пробвала ли си нещо такова...имаш ли идея дали има ефект... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт