ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 560
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Дано, моето беше едно такова грапаво и леко розово и като си сложех фдт ставаше още по-зле,но твоето ако е като кир ефект явно е от друго.Имаш ли го когато си без фдт?Успех Peace

# 421
  • София
Момичета, видях, че има фенки на фон дьо тена на Виши, този Аера Тен, та исках да ви попитам как вървят горе долу цветовете. Днес гледах в една аптека, но имаха два три тестера. Искам този за смесена кожа(не знам дали са им различни цветовете). Гледах номер 23, като че ли е добре , но искам да видя кой е следващият номер. Не можах нещо да ги намеря цветовете в Нет-а, някой да ми помогне?  Praynig Искам нещо по-скоро светло, но не прекалено и да е жълтеникаво. Моля за съвет!  Praynig

# 422
Те са пет цвята на кръст на Виши. Говоря за AERA TEINT Matt Fluid Foundation

Моят е 35  Moyen Sand това е третият цвят, със светла кожа съм но е леко жълтеникава този ми пасва перфектно.
Изглежда по-тъмен, леко розовеещ като се нанесе, но след това някак си попива и се слива перфектно.
Фон дьо тенът е много хубав, няма да съжаляваш.

# 423
Те са пет цвята на кръст на Виши. Говоря за AERA TEINT Matt Fluid Foundation
Моят е 35  Moyen Sand това е третият цвят, със светла кожа съм но е леко жълтеникава този ми пасва перфектно.
Изглежда по-тъмен, леко розовеещ като се нанесе, но след това някак си попива и се слива перфектно.
Фон дьо тенът е много хубав, няма да съжаляваш.
Много го харесах този цвят 35 от една мостра. Мечоши, може ли да ми кажеш къде го има Hug
ПП: Много ми харесва ника ти, даже така наричам дъщеря ми Heart Eyes

# 424
  • София
Мерси, Мечоши Пуханага !   bouquet На мен ми се искаше точно един тон по-тъмен, значи 35 ще взимам.  Hug

# 425
*Jeny* благодаря. Blush
От Ремедиум го взимам, общо взето навсякъде цената е една и съща, разликата е стотинки.
Но в Ремедиума, този на Шишман винаги имат за проба всички цветове, на всички фон дьо тени,аз така обичам да имам избор.

Упс, Blush исках да кажа kashmir №23 кой от двата преди 35 е?
Когато ги пробвах първите два доста ми розовееха, понеже както казах 35 седи малко по тъмен в началото хич не ми се щеше да го взимам и налитах на по светлите.Добре, че беше консултантката да ме вразуми.
Най-добре иди на място, където имат всички цветове и прецени. Peace

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 21:58 от Мечоши Пуханага

# 426
Мечоши, и аз си мислех за Ремедиум. HugТам намирам почти всичко. За съжаление нямам представа за другите цветове, този случайно ми го бяха пъхнали при един крем. В интерес на истината подходих скептично, но цвета е разкош.Леко прасковен-  издържа цял ден дори без база отдолу Simple Smile

# 427
  • София
*Jeny* благодаря. Blush
От Ремедиум го взимам, общо взето навсякъде цената е една и съща, разликата е стотинки.
Но в Ремедиума, този на Шишман винаги имат за проба всички цветове, на всички фон дьо тени,аз така обичам да имам избор.

*Jeny* №23 кой от двата преди 35 е?
Когато ги пробвах първите два доста ми розовееха, понеже както казах 35 седи малко по тъмен в началото хич не ми се щеше да го взимам и налитах на по светлите.Добре, че беше консултантката да ме вразуми.
Най-добре иди на място, където имат всички цветове и прецени. Peace
Второто предполагам е до мен?  Laughing Преди 23 имаше 12 , май опал се водеше, но него въобще не го гледа, а след 23 имаха чак 50 и нещо си, което си беше за стабилен загар.  Peace

# 428
Ъх до тебе беше. Crazy
Те не са поредни номера и това е много объркващо, но в Ремедиума имаха всички цветове подредени по тоналност от светло към тъмно и моят е третият.
Надявам се това да помогне. Peace

# 429
  • София
 Hug Да помогна ми, благодаря! Ще търся 35.  Peace

Вчера и днес изпробвах матиращата база на Лумене. Това ми е първата база (всъщност бях пробвала тази на Ейвън, но не михареса). Ами не съм много впечатлена. Фон дьо тена се нанася някак си по-равномерно, ама номерът с матирането много не го забелязах. Като, че ли малко по-бавно лъснах, но пак си лъснах. Дано да се заблуждавам де, продължавам да я изпробвам . Peace

# 430
Мими23,видях че ползваш фдт на ЕЛ. Имаш ли впечатления от светлите цветове - в смисъл розовеят ли или по-скоро са жълтеникави?И въобще би ли дала по-вече инфо за фдт - покривност, трайност? Отдавна му се чудя, но проблема е ,че няма къде да го пробвам и ще стрелям на сляпо за цвета  Mr. Green  Извинявам се ако вече си го коментирала  Embarassed   bouquet

аз съм ползвала Дабъл уеър,в момента Дабъл уеъл лайт версията.
Първия е по покривен,втория е по лек-покривност се подтига с наслояване.И от двата имам цвят 01-най светлите.
Лайт версията ми харесва повече,стои по естествено и по леко на лицето,отгоре слагам малко пудра Аеро мат на ЕЛ.
Най добрата комбинация до сега  от всичко което съм пробвала Peace

# 431
Hug Да помогна ми, благодаря! Ще търся 35.  Peace

Вчера и днес изпробвах матиращата база на Лумене. Това ми е първата база (всъщност бях пробвала тази на Ейвън, но не михареса). Ами не съм много впечатлена. Фон дьо тена се нанася някак си по-равномерно, ама номерът с матирането много не го забелязах. Като, че ли малко по-бавно лъснах, но пак си лъснах. Дано да се заблуждавам де, продължавам да я изпробвам . Peace
Ако си спомням добре ти ползваше 53 на Буржоа,и аз съм с него и ми е перфектен.Имах тестер на 35 на Виши и ми беше тъмен и то доста.

# 432
  • София
А така, elinor1985 , хвърли ме в размисли.  Mr. Green Явно няма да стане покупка на сляпо. Отивам до Ремедиума на Шишман да се нацапам едно хубаво (днес гледах пак в Ремедиум, но на Гео Милев, там бяха с 2-3 тестера). Благодаря ви много момичета, за съветите!   bouquet

# 433
Най-добре, даже ако имат си вземи мострички на няколко цвята те стигат поне за един-два пъти.
Защото както казах, някак си попива след минути  и цветът не е толкова тъмен.

# 434
леко отклонение ,но някой ползвал ли е тази бронзирща пудра на Ланком

Общи условия

Активация на акаунт