ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 539
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Мими23,видях че ползваш фдт на ЕЛ. Имаш ли впечатления от светлите цветове - в смисъл розовеят ли или по-скоро са жълтеникави?И въобще би ли дала по-вече инфо за фдт - покривност, трайност? Отдавна му се чудя, но проблема е ,че няма къде да го пробвам и ще стрелям на сляпо за цвета  Mr. Green  Извинявам се ако вече си го коментирала  Embarassed   bouquet

аз съм ползвала Дабъл уеър,в момента Дабъл уеъл лайт версията.
Първия е по покривен,втория е по лек-покривност се подтига с наслояване.И от двата имам цвят 01-най светлите.
Лайт версията ми харесва повече,стои по естествено и по леко на лицето,отгоре слагам малко пудра Аеро мат на ЕЛ.
Най добрата комбинация до сега  от всичко което съм пробвала Peace

Мими23,  Hug Ще се пробва    Mr. Green 

# 436
О, но работата е там, че много малко хора имат лоша кожа по наследство, и то в такава степен, че да не могат недостатъците да се сведат до минимум.
Посивялата от пушене, повредена от прекалено излагане на слънце кожа, нетретираното акне и прочие не са наследствени проблеми.
На вече появили се бръчки, белези и т.н. е трудно да се повлияе, да, именно затова разковничето е в превенцията.

Да,аз не оспорвам мнението ти-така е: Посивялата от пушене, повредена от прекалено излагане на слънце кожа, нетретираното акне и прочие не са наследствени проблеми.
Аз говоря за генетичните Peace
Гените не е задължително да са наследствени...
Акнето е много често в следствие на хормонални проблеми,някои го третират и борят цял живот и си умират с него-лошо,но истина.
Има жени на 50 с глaдка кожа и други-с много бръчки,превенцията забавя но не предотвратява.
Според мен сме на едно мнение но се изказваме по различен и необясним една на друга начин  Grinning Peace

Но да не спамим повече  bouquet
Вярно Mr. Green Hug

Мадам Мираж, къде мога да пробвам фдт на Армани?
В България - никъде, или поне така беше, като обсъждахме марката последния път. Могат да се поръчат от www.saks.com и www.nordstrom.com.

# 437
За фон дьо тена на Виши- по принцип съм леко мургава, но най-добре ми пасва 23номер. Като се нанесе и попие се слива прекрасно с кожата, няма разлика с останалата част от тялото и изобщо не ми идва светъл. 35 си го купих лятото и също прекрасно се нагоди към тена ми Simple Smile Така, че най-добре ползвай мострички и виж как стои на твоята кожа.

elinor1985 странното е, че няма нищо докато не си сложа фон дьо тен.. и почва едно лющене на кожата (носа и брадичката), което ми прилича точно на някаква кир  ooooh! днес беше съвсем малко, но пак се появи  Sick

# 438
Много благодаря за линковете, Мадам МиражHug Според твоите наблюдения подходящ ли е за лятото? Ще съм благодарна ако споделиш и кой цвят ползваш и дали той розовее, за да се опитам да направя някакво сравнение на цветовете, които не са никак малко.

# 439
  • София
явно тук отговаряте само на редовно пишещите в тази тема, пък аз си мислех че е форум.... Thinking

# 440
  • София
deizy13 темата е за ФДТ, бази и пудри. Има тема за козметиката на GOSH - питай там, момичетата ще ти отговорят и за червилата и за лаковете  Peace

# 441
Момичета, моля да ме извините, но нямам време да чета сега.
Моля, да ми препоръчате ФДТ до около 30- 40 лв.
На 25 години съм, кожата ми е смесена. Искам да е покривен, но да не стои като маска  Thinking
Аз да се самоцитирам  Rolling Eyes

# 442
На 25 години съм, кожата ми е смесена. Искам да е покривен, но да не стои като маска  Thinking
Препоръчвам на Виши за смесена кожа 27 лева в тоз иценови диапазон. По-горе доста изписахме за него Peace

# 443
явно тук отговаряте само на редовно пишещите в тази тема, пък аз си мислех че е форум.... Thinking
Тук има много информация http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274242.0

# 444
 Аз да благодаря за съвета. Взех си на Макс Фактор Миракъла, който върви с коректор. доволна съм. А на марката някакъв по-хубав коректор от този има ли? И оная пудра която е с голямата четка всъщност става ли за върху ФДТ или си е за самостоятелно ползване?

# 445
Препоръчвам на Виши за смесена кожа 27 лева в тоз иценови диапазон. По-горе доста изписахме за него Peace
Благодаря, ще се върна да прочета   bouquet

# 446
Здравейте момичета Simple SmileРедовно следя темата с голям интерес и реших и аз да се включа, и да Ви помоля за съвет.В момента използвам ФДТ на La Roche-Posay- добре ми понася, но изключително много подчертава бръчките ми по челото  SadКожата ми е смесена и е чувствителна, така че основното ми притеснение при избора на ФДТ е да не предизвика появата на черни точки и пъпчици.Колебая се между Double Wear и  Double Wear Light на ЕЛ, и Superbalanced и Superfit Makeup на Clinique.Относно покривността- предпочитам да е средна т.с. да няма ефекта "маска".
Благодаря Ви предварително Simple Smile

P.S.Някои може ли да ми даде отзиви за новия ФДТ на Revlon Photo Ready- наистина ли може да се сравни с  Makeup Forever’s HD foundation.

# 447
Аз си поръчах на Ейвън някаква нова основа за грим и да кажа,доста добре добре покрива. Иначе ФДТ не ползвам отдавна.

# 448
PhotoReady аз мога да го кометирам...С Make up forever Hd-то не мога да го сравня защото не съм го ползвала, но мога да го сравня с NARS Sheer Glow ( и да не си го ползвала името предполгам ще ти подскаже какъв е ефекта му, и е доста тачен ФДТ по принцип) Не е същия но доста доста се доближава!
Лек е, хубаво се нанася, хубаво се прелива, въобще не се разбира че имаш ФДТ освен ако нямаш суха белеща се кожа някъде, но това пък кой ФДТ може да го прикрие...Има малки блестящи частички които са проблем за някой хора. Аз лично ги виждам само на ръката си и на четката, на лицето, взирала съм се взирала, от много близо, на силна слънчева светлина и ако ги търсиш, тогава можеш да ги видиш само. Иначе предполагам това е едно от нещата който дават HD ефекта. Не  е супер дълготраен, средна хубост, но с основа и леко пудрене отгоре го докарва до 8 часа.(аз лично ако искам да  е супер дълготраен го смесвам с малко Colorstay) От масовите марки общо взето ми е фаворит. А да, цветовата гама е доста ограничена но слуховете май са че след официалното пускане ще има повече, сега са има няма 10тина  Peace

П.П. моята кожа е ужасна, но този ми понася, с Colorstay бях цялата не в пъпки а в бабуни, с този - никакви проблеми.

# 449
  • Поморие
Аз си поръчах на Ейвън някаква нова основа за грим и да кажа,доста добре добре покрива. Иначе ФДТ не ползвам отдавна.
Нюансираната основа ли? Аз поръчах нея но още не съм я получила.

Общи условия

Активация на акаунт