ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 532
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
с някои обсъждахме на Арт Деко базата и въобще гримовете им,да кажа че ги има със сигурност на Плиска отстрани на самия хотел в един магазин.Та значи актуален е този адрес,за тези които се интересуват.

# 451
А за Дабъл Уеър Лайт версията на ЕЛ да попитам как е? Видях, че беше коментиран този фдт малко по-напред, та реших да се поинтересувам. Ползвах до скоро ДУ и бях много доволна - покривен, олучих си и цвета, много доволно. Само, че малко тежичък идваше май newsm78 Особено за лятото. Лайт предполагам няма да е толкова покривен, но пък поне трябва да е по-лек (за това е лайт все пак Laughing) Цветовете като на нормалния ДУ ли са?  newsm78

# 452
Az sam polzvala i dvete versii ,no Light versiqta za men e po-dobra. Dostatu4no pokriven e , no ne e tolkova suh ,kato drugia i sedi po-estestveno.

# 453
Здравейте момичета Simple SmileРедовно следя темата с голям интерес и реших и аз да се включа, и да Ви помоля за съвет.В момента използвам ФДТ на La Roche-Posay- добре ми понася, но изключително много подчертава бръчките ми по челото  SadКожата ми е смесена и е чувствителна, така че основното ми притеснение при избора на ФДТ е да не предизвика появата на черни точки и пъпчици.Колебая се между Double Wear и  Double Wear Light на ЕЛ, и Superbalanced и Superfit Makeup на Clinique.Относно покривността- предпочитам да е средна т.с. да няма ефекта "маска".
Благодаря Ви предварително Simple Smile

P.S.Някои може ли да ми даде отзиви за новия ФДТ на Revlon Photo Ready- наистина ли може да се сравни с  Makeup Forever’s HD foundation.

Аз ти препоръчвам Parure Extreme на Guerlain- за смесена кожа е и е ужасно дълготраен и покривен. В никакъм случай не стои като маска. Моята кожа е много капризна и все не можех да си намеря фон дьо тен, но този така ми харесва! Имах преди черни точки по носа си, но вече не ми се появяват, просто е страхотен фон дьо тен, смятам че няма да останеш разочарована!

# 454
Pretty_T ,слагаш ли основа под Герлен-а?

# 455
Да- основата на Ланком, много съм доволна и от нея, но тя е подходяща по-скоро зо суха кожа. Даже и крем и серум слагам преди основата Embarassed Доста продукти стават, но иначе все ми е неприятно опъната и изсушена кожата, а така си е хидратирана Peace

# 456

[/quote]

Аз ти препоръчвам Parure Extreme на Guerlain- за смесена кожа е и е ужасно дълготраен и покривен. В никакъм случай не стои като маска. Моята кожа е много капризна и все не можех да си намеря фон дьо тен, но този така ми харесва! Имах преди черни точки по носа си, но вече не ми се появяват, просто е страхотен фон дьо тен, смятам че няма да останеш разочарована!
[/quote]

И аз съм чувала много хубави неща за  Parure Extreme на Guerlain- знам,че този ФДТ е уникален, но когато отидох в Beauty Zone да го пробвам всички цветове бяха прекалено тъмни за моята кожа- аз съм много, много бяла Sad момичетата там ми казаха, че нямало по-светли, но аз проверих в интернет и открих, че има още два цвята предназначени за светли кожи, но за съжаление от Guerlain ги предлагат екслузивно само на азиатския пазар Sad по тази причина се насочих към ЕЛ и Клиник- те имат по-богат избор за светли кожи, но незнам как ще ми понесат  техните продукти Thinking

# 457
Leonessa-May, на мен ми дадоха тестерче на най-светлия възможен цвят от Герлен-а, защото само на този цвят се произвеждали тестерчета (по думите на консултатнтката в Бюти Зоната). Тя ми каза, че този цвят не се предлага в Бг, а само на азиантския пазар. Аз съм с много светла кожа, но дори и на мен ми беше много блед. И си взех следващия номер, който пък ми е перфектен

# 458
Аз имам един малко тъп въпрос понеже не ползвам ФДТ ... може ли да се ползва коректор за скриване на пъпка без ФДТ и какъв бихте препоръчали? Simple Smile имат ли си цветове коректорите?  Blush

# 459

[/quote]

И аз съм чувала много хубави неща за  Parure Extreme на Guerlain- знам,че този ФДТ е уникален, но когато отидох в Beauty Zone да го пробвам всички цветове бяха прекалено тъмни за моята кожа- аз съм много, много бяла Sad момичетата там ми казаха, че нямало по-светли, но аз проверих в интернет и открих, че има още два цвята предназначени за светли кожи, но за съжаление от Guerlain ги предлагат екслузивно само на азиатския пазар Sad по тази причина се насочих към ЕЛ и Клиник- те имат по-богат избор за светли кожи, но незнам как ще ми понесат  техните продукти Thinking
[/quote]
Ако наистина го искаш,го има тук. http://us.strawberrynet.com/makeup/guerlain/parure-extreme-lumin … eme/94720/#DETAIL
Можеш да пишеш на някое от момичетата в темата за ягодка,ще ти поръчат.  Wink

# 460
Здравейте и от мен. ) АЗ да попитам някой дали използва този фон дьо тен на Ив Сен Лоран. ) Вече го поръчах де, но все пак някое мнение няма да ми е излишно. )
http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-foundation/c38_40_ … product_info.html

# 461
Аз имам един малко тъп въпрос понеже не ползвам ФДТ ... може ли да се ползва коректор за скриване на пъпка без ФДТ и какъв бихте препоръчали? Simple Smile имат ли си цветове коректорите?  Blush

тъпи въпроси нямаааа  Whistling

Може да се ползва само коректор, но трябва да го прелееш хубаво с кожата и да си избереш цвета много внимателно за да не личи. Да имат си цветове. Ако става въпрос за пъпка само, тя е червена и може да ти свърши много хубава работа зелен коректор, който ще неутрализира червенината и отгоре нормалния ти цвят коректор. (за такива се сещам май само  палитри професионални като Ben Nye, н о имаше и един на Avon ли беше Oriflame ли преди години, не че съм го ползвала но  е лесно достъпен зелен)
Марка не мога да препоръчам защото от никой не съм доволна засега, все са ми или много сухи или прекалено течни... ooooh!

# 462
MissNellie, оххх, дано наистина да не е сух, защото с моята суха кожа съвсем ще стане зле.

# 463
записвам се да ви следя.и аз си търся хубав коректор а не ФДТ.по принцип използвам но сега съм решила да си взема само коректор.бихте ли препоръчали такъв но за мазна кожа..... Grinning

# 464
  • русе
Здравейте, момичета! По принцип следя темичката от време на време, та сега реших да ви задам едно въпросче. Ползвам фон дьо тен на Виши от сигурно 2-3 години. До сега никога не съм имала проблеми, а и да си призная друг изобщо не съм ползвала. База за грим също не ползвам. Кожата ми е суха към нормална. От няколко дни забелязах, че след като си сложа фон дьо тена ми се появяват нещо като люспички по лицето.. Много е неприятно,  едно такова изпръхнало... не го обясних много научно, но и не знам какъв е "терминът". Та някой сеща ли се за какво става дума и евентуално..каква е причината и начина да го предотвратя?  newsm78

аз имам същия проблем с кожата и това не е "кир" а просто много суха кожа в Т-зоната ,когато намажа с крем няма проблем но като сложа фдт и кожичките се показват
фдт който ползваш за суха кожа ли е защото аз в момента си търся такъв но освен Боржоа на друг за такава кожа още не съм попаднала  днес ми предложиха на Виши за суха към нормална но се съмнявам че ще свърши работа

Общи условия

Активация на акаунт