ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 535
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
О, но работата е там, че много малко хора имат лоша кожа по наследство, и то в такава степен, че да не могат недостатъците да се сведат до минимум.
Посивялата от пушене, повредена от прекалено излагане на слънце кожа, нетретираното акне и прочие не са наследствени проблеми.
На вече появили се бръчки, белези и т.н. е трудно да се повлияе, да, именно затова разковничето е в превенцията.

# 406
Утре го пробвай смесен с фдт-ена моля те и кажи как е.Аз за скулите,слепоочията и под веждите си имам руж+хайлайтър на ЕЛ
...и съм доволна Peace
А тази на клипчето все едно половината шишенце е използвала,така лъщи Shocked

Мими, пробвах го смесен -твърдо не  Naughty На мен ми се получи като кир и едвам успях да си разнеса фдт ,може би защото наистина изсъхва бързо  newsm78 Но определено с него няма как да се постигне онзи озаряващ или порцеланов ефект на цялото лице. После пробвах 1-во хайл. и върху него фдт и се получи сравнително добре,НО минаха 4 часа откакто съм се намазала и вече лъщя яко(със смесена кожа съм, фдт ми издържа към 8 часа)...,така 4е и този вариант за мен отпада  Tired Остава си за скули  Mr. Green     bouquet

п.с Мацката от клипа наистина доста е прекалила,но исках да придобиете по-ясна представа за цвета  Peace

Благодаря  bouquet
Значи отпада,щом е толкова сухо...
Такъв ефект имаше базата с розовите перлички на Гарлен,невероятно просто-равна няма точно за ефекта който търся,но не ми понася на кожата Cry  както съм казвала вече нищо на Гарлен не ми понася Sad
Сефора имат една бронзираща база,за лятото бива ама сега ми е тъмна...
Търсенето продължава Peace

Моля те, кажи за базата на Герлен- как така не ти е понесла? Ти с чувствителна кожа ли си? Аз ужасно много я искам тази база, но ме е страх да я купя, че кожата ми се зачервява от почти всички продукти. Иначе сега съм с Parure Extreme на Герлен и нямам проблеми.

# 407
Кожата ми не е супер чувствителна,но не реагира благополучно на някои продукти.
На Гарлен каквото съм пробвала-ефекта е един и същ: щипене, парене,боцкане,зачервяване,белене на кожата...
да не говорим,че миризмата на козметиката направо ми е противна и ме задушава.
Не знам защо така при мен,други са много доволни...единствено пудрата Парюр не даде реакция,но аз я носих само 1 ден.
Не се води по моето мение,пробвай най добре.
Ланком също не ми понася,като мазна нещо и веденага бягам да го измия Rolling Eyes
Затова се ограничавам предимно с Клиник и ЕЛ но ми се искат толкова други неща Sad

# 408
Мерси, Мими23! Аз не съм имала алергична реакция от Герлен, нито пък от Ланком, които също досто ползвам. Странно е, че примерно Клиник ти понася, защото си е доста агресивна козметика. Но явно си е до кожа.

# 409
Здравейте, момичета! По принцип следя темичката от време на време, та сега реших да ви задам едно въпросче. Ползвам фон дьо тен на Виши от сигурно 2-3 години. До сега никога не съм имала проблеми, а и да си призная друг изобщо не съм ползвала. База за грим също не ползвам. Кожата ми е суха към нормална. От няколко дни забелязах, че след като си сложа фон дьо тена ми се появяват нещо като люспички по лицето.. Много е неприятно,  едно такова изпръхнало... не го обясних много научно, но и не знам какъв е "терминът". Та някой сеща ли се за какво става дума и евентуално..каква е причината и начина да го предотвратя?  newsm78

# 410
О, но работата е там, че много малко хора имат лоша кожа по наследство, и то в такава степен, че да не могат недостатъците да се сведат до минимум.
Посивялата от пушене, повредена от прекалено излагане на слънце кожа, нетретираното акне и прочие не са наследствени проблеми.
На вече появили се бръчки, белези и т.н. е трудно да се повлияе, да, именно затова разковничето е в превенцията.

Да,аз не оспорвам мнението ти-така е: Посивялата от пушене, повредена от прекалено излагане на слънце кожа, нетретираното акне и прочие не са наследствени проблеми.
Аз говоря за генетичните Peace
Гените не е задължително да са наследствени...
Акнето е много често в следствие на хормонални проблеми,някои го третират и борят цял живот и си умират с него-лошо,но истина.
Има жени на 50 с глaдка кожа и други-с много бръчки,превенцията забавя но не предотвратява.
Според мен сме на едно мнение но се изказваме по различен и необясним една на друга начин  Grinning Peace

Но да не спамим повече  bouquet

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 00:30 от мими23

# 411
Мерси, Мими23! Аз не съм имала алергична реакция от Герлен, нито пък от Ланком, които също досто ползвам. Странно е, че примерно Клиник ти понася, защото си е доста агресивна козметика. Но явно си е до кожа.

Много хора са на това мнение,но аз го намирам за неоснователно и доста преувеличено.
Клиник е козметика,разработена в клинична лаборатория под контрол,не съдържа парфюм и е тествана за алергични реакции.
Но зависи разбира се и от кожата,моята реагира отлично и след десетки различни продукти и марки които съм изпробвала се връщам пак към Клиник Peace

# 412
Да, разбира се, аз в никакъв случай не искам да кажа, че Клиник е с ниско качество. Впечатленията ми като цяло са даже доста добри (с изключение на трите стъпки, които ми повлияха много зле). Но масово се шири мнинието, че не е подходяща за чувствителна кожа и, че продуктите са с агресивно действие.

# 413
Момичета, извинявайте за отклонението,но с какво нанасяте ФДТ?

# 414
Момичета, моля да ме извините, но нямам време да чета сега.
Моля, да ми препоръчате ФДТ до около 30- 40 лв.
На 25 години съм, кожата ми е смесена. Искам да е покривен, но да не стои като маска  Thinking

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 11:31 от Pink

# 415
Мими23,видях че ползваш фдт на ЕЛ. Имаш ли впечатления от светлите цветове - в смисъл розовеят ли или по-скоро са жълтеникави?И въобще би ли дала по-вече инфо за фдт - покривност, трайност? Отдавна му се чудя, но проблема е ,че няма къде да го пробвам и ще стрелям на сляпо за цвета  Mr. Green  Извинявам се ако вече си го коментирала  Embarassed   bouquet

# 416
Мадам Мираж, къде мога да пробвам фдт на Армани?

И да питам дали някой е ползвал озаряващите ружове на Буржоа?

# 417
  • София
аз съм малко на ВИЕ с всичката козметика която споменавате тук, но понеже разгледах сайта на ГОШ, иксма да питам за другата им козметика дали сте я ползвали(червила, лакове ит.н.) и какво мислите?

# 418
Здравейте, момичета! По принцип следя темичката от време на време, та сега реших да ви задам едно въпросче. Ползвам фон дьо тен на Виши от сигурно 2-3 години. До сега никога не съм имала проблеми, а и да си призная друг изобщо не съм ползвала. База за грим също не ползвам. Кожата ми е суха към нормална. От няколко дни забелязах, че след като си сложа фон дьо тена ми се появяват нещо като люспички по лицето.. Много е неприятно,  едно такова изпръхнало... не го обясних много научно, но и не знам какъв е "терминът". Та някой сеща ли се за какво става дума и евентуално..каква е причината и начина да го предотвратя?  newsm78
При мен се появи същия проблем и си мислех,4е е от фдт,но се оказа липса на витамини,запо4нах да ям цитруси и за 2 дни се оправиха нещата.Не казвам,4е и при теб е така,но е възможно,защото моите впе4атления от Виши са,4е по-скоро овлажнява.Дано да  ти помогна защото е много неприятно.

# 419
elinor1985 , не знам какво да си мисля, тоя "кир" ефект определено не е много гот, но по принцип се съмнявам да е заради витамини.. пък знае ли човек  newsm78 реших да си купя почистващ и ексфолиращ гел на Виши и да видя как ще се отразят на кожата ми и дано помогне... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт