ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 521
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
а пробвали ли сте да ексфолирате добре и с хубаво хидратиращо кремче отгоре преди ФДТ?

# 466
mypi1975, точно Виши за суха кожа ползвам и до сега нямах проблем.... днес се консултирах в аптеката и си взех някои продукти на Авен и ще видим дали ще помогнат. Силно се надявам. Simple Smile

# 467
Да питам ползващите Виши.Днес в една аптека намерих 35 номер ,но за суха кожа. Казаха ми,че нямало  номер 35 за смесена .Дали е вярно? newsm78

# 468
Мила, не знам дали е много точна информацията ми, но понеже има 2 разфасовки - тубички и шишенца, а тубичките са за суха кожа, мисля, че в шишенцата евентуално е за... нормална или смесена... може да греша, но по принцип ми се върти нещо такова, затова попитай и на друго място.  Simple Smile

# 469
  • русе
относно ексфолирането-да правя го през 2-3 дни с един продукт на ейвън който е в 4 етапа и сега съм на 3ят и мога да кажа че след всяка процедура лицето ми се чувства добре и кожата изглежда все по добре
ползвам крем за суха кожа и той ми е ок но когато сложа фдт и кожите се показват

chernokoska пробвай Авен и кажи какво е положението аз лично ще изчакам да посъбера повечко инф и тогава ще реша

# 470
уау, редовно ексфолираш и пак кожички? много неприятно! може би имаш нужда от някакви витаминчета и добавки ? (Б комплекс примерно, А, Е....) аз съм се убедила че колкото и хубав да е ФДТ, ако не се решат проблемите на кожата отдолу никой не стои перфектно, като боята, не можеш просто да пребоядисаш една врата върху старата ронеща се боя!

# 471
Много си права, MissNellie. Аз по принцип не ексфолирам много редовно, но ... не е било проблем до сега.
От днес започвам по-специални грижи, дано почистващите продукти и новото кремче да решат проблема.

# 472
Да питам ползващите Виши.Днес в една аптека намерих 35 номер ,но за суха кожа. Казаха ми,че нямало  номер 35 за смесена .Дали е вярно? newsm78
Тц,излъгала те е. Има си фон дьо тен от серията който е за суха и друг, който го обсъдихме който е за нормална и  смесена. И те съответно си имат номера.
Какви са тия пълни глупости които ти е наговорила не знам, откога фон дьо тените за определен тип кожа се определят по номерата а не по серията?
И как да няма, като моят е за смесена кожа и точно 35 номер.
http://www.monguidesante.com/images/produits/7412384-2.jpg -това да не илюзия някаква?
С тия фантасмагории тази, да седне да съчинява фантастични романи. Как ги избират тия "консултантки"...

Извинявам се, не се карам на вас. Blush

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 22:34 от Мечоши Пуханага

# 473
  • София
ооо и аз имах вчера среща с такава консултантка,добре че си отидох подготвена иначе щеше тотално да ме дезориентира.На всичко отгоре исках да пробвам базата на Манхатън и щях да си я купя и като отворих двете останали бурканчета,видях че някой е бъркал в тях и се нервирах и излязох от магазина.Малко оспамих,ама така се ядосвам на простаците...

# 474
  • София
Момичета дайте отзиви за този ФДТ,за 30 годишна мадама Wink
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Visible-Lift-Serum-Foundation-30ml.html

# 475
Не ме кефи, стои 'пудрено'
True Match - а име  по-добър Peace

# 476
Кир ефекта понякога се получава от несъвместимост  на крема с фдт-ена,пробвайте да смените крема...за кожа на люспички горещо препоръчвам този,и е идеален за под фдт,аз винаги имам опаковчица и мацвам когато и където е нужно:

Аз вчера си купих всичките бази на Сефора Crazy
Стандартната-безцветна,розовата-илюминираща и прасковената-илюминираща.
За безцветната вече се изказах...прасковената се смеси идеално с фдт-ена за получаване на ефекта който искам.Кожата стана кадифена,цветът по топъл(прасковен),фдт-ена се нанася по лесно и е по овлажняващ,издържливоста му не намаля.
Розовата е също много добра но е мнооого по бляскава,като се смеси с фдт-ена озарява,кара лицето да искри...но може да се ползва и тук таме само като хайлатър. И трите много ми харесват,направо се чудя коя да слагам сега Crazy

# 477
  • София
Не ме кефи, стои 'пудрено'
True Match - а име  по-добър Peace
  bouquet

# 478
Кремчето на Клиник, което е показала мими23 наистина върши страхотна работа при суха или дехидратирана кожа. И мен ме е спасявало много пъти.  Peace

# 479
  • русе
не знам липса на витамини ли кво е но доскоро този проблем не съм го имала
а колкото до съвместимост на фдт и крем - и това не е защото съм пробвала с няколко крема
вчера си купих едно кайсиево масло за суха и изтощена кожа до сега не съм ползвала масла но реших и това да пробам и сега съм се намазала вместо крем та да видим как ще ми се отрази и след няколко дни ще кажа какво е положението

а и днес в една аптека ми казаха за Клиник че вече не се внасял или че е под някакво друго име нещо такова не разбрах много но да питам някой знае ли нещо по въпроса

Общи условия

Активация на акаунт