Почивате ли през т. нар. почивни дни?

• 10 564
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
........ихаааааааааа, Ger4o са ходили на фотосесия при Калина  Simple Smile Много ви е красив аватара  Hug

# 91
Какво е това "почивен ден"? Няма почивка хора, след сватбата и детето, почивката е мираж!

Дори с перфектен time management, дори съпругът и детето да ти помагат - няма как да ми се случи да гледам цяла събота и неделя най-новите филми от "Замунда", да спя до обяд и да отида на дискотека в събота вечер, както си представям един прекрасен почивен ден. ...

Т.е. работиш по 24 ч. ли?
Защото аз работя няколко неща, мъжът ми - също. И пак съботите и неделите минават почти по описания от теб начин /без спането до късно за мен, защото спя по 3-4 ч. на нощ, откакто се помня/, но мъжът ми си спи до късно без проблеми. Peace

# 92
24 ч. ми идват повечко, но средно по 18ч ежедневно мисля, че ги докарвам Simple Smile Това е недостатъка на freelancer-ството!

# 93
Еее, 18 и на мен ми се струват множко (аз бачкам между 10 и 12 ч. през седмицата и между 2 и 5 ч. през уикендите).
18 ч. не бих издържала. Peace

# 94
Ох, как завидях за това пускане на прахосмукачка и парцал веднъж седмично... Не знам какво става при нас, обаче това е немислимо. Най-малкото заради кучето мия пода поне два пъти на ден, защото като се прибере с калните лапи и всичко става на кочина.

# 95
  • София
Ох, как завидях за това пускане на прахосмукачка и парцал веднъж седмично... Не знам какво става при нас, обаче това е немислимо. Най-малкото заради кучето мия пода поне два пъти на ден, защото като се прибере с калните лапи и всичко става на кочина.

Мийте го като се прибере от разходка. Моето си знае и от външната врата влиза директно в банята. При това положение наистина 1 път седмично е ок да се чисти, само през периодите когато му пада повече козина и се налага метене и през седмицата...

# 96

Мийте го като се прибере от разходка. Моето си знае и от външната врата влиза директно в банята. При това положение наистина 1 път седмично е ок да се чисти, само през периодите когато му пада повече козина и се налага метене и през седмицата...

Е, то докато стигне до банята и всичко е в следи от лапи, няма как да прелети до там.

# 97
  • София

Е, то докато стигне до банята и всичко е в следи от лапи, няма как да прелети до там.

е ясно, че няма да лети....просто ако се научи да отива директно там няма да мине през всички стаи, ами ще направи една пътечка до банята, която след това лесно може да се измие с моп...както и да е, просто споделих какво правим ние, не съм искала да се заяждам...  Peace

# 98
Да, прави си пътечка направо до там. А след това като мия забърсвам и останалите помещения с такава настилка, понеже ми е съвестно да пълня цяла кофа само за коридор, антре и баня... и така...

# 99
  • Стара Загора
Сега като е студено не стоим много време на вън, иначе поне по половин ден сме на разходки. Сутрин правя бързи закуски- сандвичи или мързеливите банички. Пускам миялна, пералня, готвя, така че да остане и за вечеря. Храним се в хола, защото не топлим кухнята и това значи пускане на две прахосмукачки.
В неделя обикновено забърсвам прах и чистя под леглата и дивана. Най - ми тежи събирането на разни дреболии - куклички, колички, чорапчета, листи от пода, отнема ми почти толкова време колкото почистването. Щерката хем съм я научила вечер да си слага дрехите за пране, но чорапите винаги  ги забравя има още какво да се желае.
Във вторник се успахме и си останах във вкъщи с децата докато сипвах обяда, дребния си поиска мляко. Казах му след малко, обаче той си взел бутилката и я занесъл в детската хич не го видях. Кака му го е отворила сигурно, но той надигнал бутилката да пие  и съответно го преобличах и прах килима - за няма и 5 мин става всичко.

# 100
Побут  Laughing
Неделя е, разкажете как я прекарахте

# 101
 LaughingЧистя основно в събота, така, че...след малко се омитам на разходка, а мъжа ще го оставя да готви.

# 102
Работата ми е накъсана. Уж съм си у дома, а почти никога не разполагам с времето си.
Заради кучето чистя основно през ден. Имам и няколко алергии, та...
За мен разлика в дните няма- всички са работни. Открадвам си почивките. Laughing

# 103
Побут  Laughing
Неделя е, разкажете как я прекарахте

В лежане с мъжа ми цял ден, прихапване на нещо леко набързо и пак гушкане и лежане с гледане на филми. От доста отдавна не сме имали такава мързелива неделя.

# 104
  • София
В гледане на сериал, четене на вестници и мотане из форума на комп. Междувременно пералнята изпра, аз само прострях, печката опече тиквички. Преди обед малко пазаруване в квартала. А - и разходка на кучето.

Общи условия

Активация на акаунт