Почивате ли през т. нар. почивни дни?

• 10 575
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
И на мен ми е гадно като е мръсно.

На мен също. Но ми е по-гадно да съм недоспала, заядлива, затъпяла и бракът, приятелствата и работата ми да страдат. Примирила съм се, че ще има трохи на пода, ще има купчини дрехи, ще има прах. Аз толкоз мога.

# 61
Да,когато имам почивен ден наистина почивам.
Но пък обичам уикендите програмата с чистенето,прането и пазаруването. И това ми доставя удоволствие,защото на другия ден знам,че съм си свършила и домашните задължения и съм си починала Simple Smile

# 62
  • Слънчевия дом
Само ако знаеш колко позната ми звучи , не помня от кога не съм почивала , даже вече не знам какво е това ?
Само че , вече усещам как в мене се натрупва ужасно много гняв и че в скоро време ще избие на някъде ! Sick

# 63
  • София
През седмицата почни нищо не чистим,само пускам пералня,гладя и готвя през ден.Чистенето го оставяме само за неделя и през неделя по-основно.
Иначе събота и неделя са ми дни за семейството и релакс.В събота винаги сме навън и не готвя,а късно вечер мятам пържоли във фурната и докато приспя детето,мъжа ми ги е сготвил.В неделя готвя повече,но пак се опитвам да мързелуваме повечко.

# 64
Такъв ден няма!Изключение - почивка извън страната!

# 65
Такъв ден няма!Изключение - почивка извън страната!

Peace

Такива дни няма.

Почивка - само извън страната.

# 66
Цитат
"Почивате ли през т. нар. почивни дни?"
Не, мам*а му, уча...  Wink

# 67
През седмицата почни нищо не чистим,само пускам пералня,гладя и готвя през ден.Чистенето го оставяме само за неделя и през неделя по-основно.
Иначе събота и неделя са ми дни за семейството и релакс.В събота винаги сме навън и не готвя,а късно вечер мятам пържоли във фурната и докато приспя детето,мъжа ми ги е сготвил.В неделя готвя повече,но пак се опитвам да мързелуваме повечко.

И кога чистите?И то с дете...направо ми се струва нереално.Аз ако не мина всеки ден с прахосмукачката...за цяла седмица..направо не ми се мисли какво ще е...

# 68
Всеки ден с прахосмукачка? Аз имам жена, която чисти основно през уикенда и почти никога не пускам прахосмукачка през седмицата. Смея да кажа, че е винаги чисто у нас. Хем децата са две и пак не виждам какво да се прахосмукачи толкова често. Вярно, че има значение и апартамента, при нас е ново и много лесно се поддържа. Всеки ден има да са поизчисти само в кухнята и трапезарията, или пода в коридора ако се зацапа, другото вече е вманиачаване - за мен поне.

# 69

И кога чистите?И то с дете...направо ми се струва нереално.Аз ако не мина всеки ден с прахосмукачката...за цяла седмица..направо не ми се мисли какво ще е...
Не знам как е при Inka,но и аз,когато бях в майчинство с малко дете минавах с прахосмукачка по два пъти на ден и пак се цапаше повече,отколкото сега.Чистя през почивните дни,защото през седмицата по цял ден сме на работа и няма кой да изцапа.Е,понякога през седмицата само премитам,но стирката е в действие само събота и неделя. Peace

# 70
В събота не пипвам домакинска работа. Обикновено не сме и в София.
За неделя съм си оставила всички досадни задължения. Но впрягам и мъжа ми - той чисти, пазарува, глади си ризите, мие баните и май правилният въпрос в нашия случай е "почива ли мъжът ви през почивните дни"... Mr. Green
За мен съм си оставила да извъртя някоя и друга пералня, да изгладя дрехите ни с дъщеря ми и да сготвя. Общо-взето не така трудоемки и по-леките и приятни неща.

# 71
  • France
В събота не пипвам домакинска работа. Обикновено не сме и в София.
За неделя съм си оставила всички досадни задължения. Но впрягам и мъжа ми - той чисти, пазарува, глади си ризите, мие баните и май правилният въпрос в нашия случай е "почива ли мъжът ви през почивните дни"... Mr. Green
За мен съм си оставила да извъртя някоя и друга пералня, да изгладя дрехите ни с дъщеря ми и да сготвя. Общо-взето не така трудоемки и по-леките и приятни неща.
Завиждам ти.
Сигурно не само аз...

# 72
  • Има много детски смях.
...правилният въпрос в нашия случай е "почива ли мъжът ви през почивните дни"... Mr. Green

И при нас беше нещо подобно.
Затова, само и само, за да не ходя след него с "Направи това", "Свърши онова", един ден просто каза: Намери жена, която да ни помага в домакинството. Не ме интересува колко ще ми струва  Laughing

Печовска, няма ли начин да накараш мъжа ти да ти помага по някакъв начин? Не може ти да носиш всичко на твоите плещи...

# 73
Уикендите ми почти винаги са извън Сф..т.е - за "либоффф"..
Работя от къщи, така че все между мейлите успявам да премета, замия или извъртя пералня..
Това в последните 1,5 г..
Преди имах домашна помощница, а почивните дни бяха за спорт, Спа и купони..

# 74
Абе хора, а какво е това "стирка" ?

Общи условия

Активация на акаунт