Почивате ли през т. нар. почивни дни?

• 10 562
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Тази неделя беше учудващо неработна и без домашни задължения Simple Smile Разходихме кученце и цял ден висяхме пред xbox-a...Кеф! Кога ли ще е следващата подобна...Sad

# 106
Абсолютно! Прекарвм ги в излежаване и четене на книги.

# 107
  • Стара Загора
Почивам и не само може би 50%.

# 108
Категорично-да.От скоро свекърва ми взема малката за цяла неделя-от сутрин до вечер. В началото използвах това време за домакински задължения-да измия банята, терасите, прозорците-неща, които когато малката е с мен са почти мисия невъзможна.
 След една определена случка /битов проблем/ тържествено си обещах, че спирам с това. Сега каквото има за свършване, свършвам го в събота. Неделята е само за мен-големия е ваканция и е с баща си-излизат в седем, прибират се с 8ч.Маски на коса , на лице, хубави филми и интересни плетки /хоби ми е/, кафе с приятелки и лек коктейл следобед, ароматни свещи,дълга баня-толкова ми трябва, за да си почина.

# 109
Тиха Вода, какво правят сина ти и мъжа ти 13 часа навън  Shocked
Аз за толкова време ще стигна до Разград пеша

# 110
Не почивам. Работя на 7 дневна работна седмица. Четири дни в Пловдив, 3 дни извън него. Събират ми се около 600 км. на седмица. Домакинската работа върша вечер и когато намеря време. Засега положението е такова-работата и финансовото положение го изискват. Надявам се обаче не винаги да е така.

# 111
Тиха Вода, какво правят сина ти и мъжа ти 13 часа навън  Shocked
Аз за толкова време ще стигна до Разград пеша
Работят, или пътуват по работа. Тогава пък изобщо не се прибират цяла седмица.В 7 -7.15 излизаме заедно всички, в 17-18ч аз се прибирам /работя в магазин и вземам дребната от ясла/, те изчакват пазача си, и тогава се прибират.През седмицата /че и през уйкенда/ имаме много малко време заедно, но когато е хубаво времето, ние с малката ходим при тях-разполагаме с облагородени 6 декара ливади, езеро, цветя и т.н.Това за мен обаче не е почивка-да търча след малката, истинската ми почивка наистина е когато открадвам време само за мен.Малко грубичко ще прозвучи, обаче идеалната отпуска за мен е сама , надалеч, сред непознати хора, където няма да съм длъжна да говоря с никого /понеже работя с хора, цял ден говоря и общувам с различни клиенти, понякога дори говоренето ме натоварва/.И за това си наложих /и бързо свикнах  Crazy/  "моите" недели/.
 Обаче като че ли по ми се иска да се сбъдне за нас последното изречение на renci -трудно ни е и на нас.Сигурно на всички е трудно, но много, много е важно ,момичета, от време на време да намираме малко време за почивка. Повечето сме във възраст, когато все още физически издържаме, но психически имаме нужда от "глътка" въздух.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 08:51 от TIHA VODA

# 112
Не знам какво правя, но за съботата и неделята съм изработила програмата още в началото на работната седмица... Все имам нещо за правене и напоследък взех да се дразня на себе си. Ако не отскоча до офиса да довърша нещо "спешно", ще чистя, пера, гладя или не знам още какво... И имам мъж, който ми помага, а ако трябваше да върша всичко сама... Просто ум не ми го побира  #Crazy
Вечерите също ги запълвам - готвене, курсове по английски, магистратура. Направо мечтая за един ден без ангажименти, но едва ли ще е скоро Rolling Eyes

# 113
Честно казано седмицата обикновено е толкова интензивна, че като дойде време за събота и неделя цялата концентрация си отива.... и е пълен блокаж. Докато се свършат домакинските работи и си направиш една разходка времето е минало и пак е понеделник. А и почивните дни вече са за всичко, което не си успял да свършиш през седмицата, не съм забелязала някой покрай мен сериозно да си почива...

# 114
Тази седмица в неделя прескочихме до морето, починах си на плажа Peace
Ако организирам домочадието и почистим къщата всички заедно в събота за няколко часа после остава много време за почивка  Party

# 115
Аз за сега само си почивам чета книжки ровя се в нета и излизам за около час на разходка....бременна съм и затова така на работа не ходя отдавна и преди да забременея не работих.Не готвя или много рядко,готви мъжът ми той обича забавлява се като готви,прави го с мерак,а пък на мен все не ми се получава и накрая се отказах,по-често ядем навън.

# 116
  • Sofia
Размазвам се уикендиде. Обикновено през деня ходим на плаж, чета книги, списания , коктейли. Вечер се събираме с приятели на двора и си правим барбекю и така до 5 сутринта...Днес е едва вторник, а този укенд ме чака тежка програма .
Никога не чистя и готвя уикенда.

# 117
Рядко почивам, обикновено се старая да е след работно време. В почивните дни съм при майка си, а сега откакто е болна съвсем се простих с каквито и да било планове за почивка.

# 118
Събота... Събуждам се към 12 на обяд, взимам душ. Правя кафе, излизам, купувам вестник и си поръчвам сандвич в любимото ми кафе..чета, обядвам и пия второ кафе до към 3. Прибирам се, обувам банския и отивам на плаж. Връщам се към 6, пак душ и се залепям на компа. Това до 22 вечерта. Излизам отново и се гмурвам в нощния живот. Прибирам се на разсъмване. Неделя.Спя непробудно и дълго.Хм..цял ден. Понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък... прекарвам гадните делнични дни  в проклинане на съдбата. Животът е адски шибан, адски монотонен, скучен до смърт. Животът на една неомъжена, бяла жена. Може би трябва да се омъжа...но друг път.Не сега.Сега е време за скука и проклинане на съдбата. Един ден непременно ще се заема с важните неща. Семейство, деца, работа. След 800 дни. Вервайте ми. Wink

# 119
Ох ,мечтая си за работа през седмицата и почивка през уикендите,пък после ще му мисля,как да я почивам.
Напоследък се хванах ,че забравих за моята си почивка,иска ми се да се променят нещата ,незнам дали е необходимо само време.

Общи условия

Активация на акаунт