Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 246
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Ц, ц, ц, черна точка, бегом да преговаряш епизода за джина. Naughty

Embarassed ooooh! Първо ще отида в ъгъла да се посрамувам, с Ваше позволение. Ама Сара нали беше мила, казват, какви са тия пръсти, дето ги размахвате Joy
Мила, мила, ама also tough when you have to be. Joy Heart Eyes

# 526
Ц, ц, ц, черна точка, бегом да преговаряш епизода за джина. Naughty

Embarassed ooooh! Първо ще отида в ъгъла да се посрамувам, с Ваше позволение. Ама Сара нали беше мила, казват, какви са тия пръсти, дето ги размахвате Joy
Мила, мила, ама also tough when you have to be. Joy Heart Eyes

hahaha Joy Правилно. Фейче, не се ослушвай, ами след като се насрамуваш, може направо да си пускаш епизода. Аз вече го направих Wink

# 527
Правилно. Фейче, не се ослушвай, ами след като се насрамуваш, може направо да си пускаш епизода. Аз вече го направих Wink

Не мога, пиша умилостивителни писма на дамата на моето сърце, белким ми прости невежеството Confused Joy

# 528
Правилно. Фейче, не се ослушвай, ами след като се насрамуваш, може направо да си пускаш епизода. Аз вече го направих Wink

Не мога, пиша умилостивителни писма на дамата на моето сърце, белким ми прости невежеството Confused Joy
Joy Joy hahaha Добре де, само се шегувкаме!  Mr. Green Дийн възпитано отива да изчака в колата, докато вие с дамата на сърцето се разберете  Stop

# 529
Joy Joy hahaha Добре де, само се шегувкаме!  Mr. Green Дийн възпитано отива да изчака в колата, докато вие с дамата на сърцето се разберете  Stop

Шеги, шеги, ама tough when you have to be Joy По-добре да не разчитам на това с шегите, и писма ще пиша, и епизоди ще гледам, каквото се налага, като се излагам.  Joy

# 530
Дами, аз мисля да се оттеглям за днес, че ми остава финала на 1-ви сезон за преговор и тъкмо е станало напечено!  Satisfied
Пожелавам ви лека нощ и не се дърпайте много, вие Сами и Сара, разберете се насаме като "grown-up people" Wink  newsm41

# 531
Дами, аз мисля да се оттеглям за днес, че ми остава финала на 1-ви сезон за преговор и тъкмо е станало напечено!  Satisfied
Пожелавам ви лека нощ и не се дърпайте много, вие Сами и Сара, разберете се насаме като "grown-up people" Wink  newsm41

Как дърпане бе, Дейнче, ние се обичаме Blush Heart Eyes Laughing

Лека нощ на теб и приятно гледане, пази се само от връхлитащи камиони Laughing

# 532

Как дърпане бе, Дейнче, ние се обичаме Blush Heart Eyes Laughing

Лека нощ на теб и приятно гледане, пази се само от връхлитащи камиони Laughing
newsm01  Обещавам да карам внимателно! Wink

# 533

Дейна, Дейна, пиле шарено, и ти имаш някои пропуски Joy Колата я кара Сам, ти, обещай да си седиш тихо и кротко на задната седалка, докато камионът те размазва Laughing  bouquet

# 534

Дейна, Дейна, пиле шарено, и ти имаш някои пропуски Joy Колата я кара Сам, ти, обещай да си седиш тихо и кротко на задната седалка, докато камионът те размазва Laughing  bouquet
Вярно, че беше така! Grinning Е, отивам и аз да се срамувам в ъгъла! Ами какво да кажа - Дай на Сам да кара и после се надявай да не се събудиш като дух в някоя болница Grinning Заобиколен от... Теса! Grinning

# 535
Дай на Сам да кара и после се надявай да не се събудиш като дух в някоя болница Grinning Заобиколен от... Теса! Grinning

Joy Той затова Дийн му дава да кара само, когато иска да му се подмаже Laughing

Добро утро, поспаливи дами Heart Eyes

За разбуждане ви пускам едно клипче, в което Джаред и Дженсън обясняват, че нямат туитър, фейсбук и там каквото се сетите.
http://www.youtube.com/watch?v=-bTO2Q63elc
Както обикновено Джаред говори, а Дженсън само стои и изглежда красив Joy

Успешен ден на всички ви bouquet

# 536
Добро утро!   bouquet
Пак съм изпуснала снощи забавата ooooh! Ама едва гледах, така ми се спеше. Сега за компенсация сядам чинно до изчета и изгледам всичко внимателно, и като си направя теста веднага ще се отчета.

Хубав ден ви желая!  Hug

# 537
  • София
Добро утро....
 И аз се тестувах....хахахха...аз съм Сам  Shocked Shocked Shocked уоууууу newsm78 newsm78 newsm78

# 538
Теста направен. Докладвам - аз съм татко Уинчестър. Изобщо не го очаквах  #Crazy

You're John! You are skilled and smart, but world-weary and a little jaded. You're a serial monogamist, and you love hard. You can sometimes be a little too narrow-minded, and stubborn to a fault, but your heart is always in the right place.

# 539
Теста направен. Докладвам - аз съм татко Уинчестър. Изобщо не го очаквах  #Crazy

You're John! You are skilled and smart, but world-weary and a little jaded. You're a serial monogamist, and you love hard. You can sometimes be a little too narrow-minded, and stubborn to a fault, but your heart is always in the right place.

Joy

Татко, толкова се радвам да те видя, аз си мислех, че си в Ада, а ти - под носа ми Joy

Общи условия

Активация на акаунт