Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 252
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Мда, значи черната Руби е евтинджос, така ли излиза? Mr. Green

На мен русата Руби и Бела са ми фаворитки от женските персонажи. Peace

# 511
Гледали ли сте Джаред и Дженсън в шоуто на Бони Хънт? Heart Eyes

Ето ви Джаред, страхотен е тук  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=ch-9c4SV3QU

Ето ви и Дженсън, който с тази ризка и пуловерче прилича на доброто примерно момче на мама Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=5iqoEGshSv0&feature=related

Мда, значи черната Руби е евтинджос, така ли излиза? Mr. Green

hahaha

Това можеш само наум да си го мислиш, без да го изричаш на глас, за да не нараняваме крехките чувства на г-н Падалеки Mr. Green

# 512
  • София
 wavey wavey wavey

мацки ли обсъждате....на мен любими са ми Русата Руби...Русата Мег и онази назгулка или каквато там беше от последният епизод Simple Smile)))

Но аз последната седмица се загледах и по разни други сериали, че почнаха да излизат на вс, които следя новите серии Simple Smile)) Crazy Crazy Crazy

# 513
Щом си казала Мег, ето ви Мег  Laughing

# 514
  • София
мдаа...готина беше отиваше и ролята...

# 515
Мег е готина, но не чак толкова, колкото Руби Simple Smile
Бай дъ уей, имаше един много готин демон на име Том - любимият ми демончо  Party, който е нещо като брат на тази Мег и се появява съвсем в края на първи сезон. Татко Уинчестър май най-напред върху него изпробва Колта дали ще проработи за убиване на демони. Та, стига с лирическото описание - момчето беше голям симпатяга, жалко че го затриха още в първи сезон и се появи само в 2 серии (21 и 22) Sad Сигурно пак е по бюджетни съображения.
Представям и снимков материал, за да се сетите кой демон имам предид. На мен определено ми е No. 1 от "Bad Team"  Heart Eyes

Честно да си кажа, няма много хубави снимки на този Том (в ролята Себастиан Спенс) из нета, но пък иначе актьора никак не е лош. На някои от фотосите по стайлинг подозрително прилича на Дженсън, особено ако не се заглеждаш много или го зърнеш отдалеч.  Flutter

Другия ми любимец от екипа на лошите е Луциферчо  Twisted Evil Ето един хубав колаж на нашите момчета и Лукчо:

# 516
http://www.youtube.com/watch?v=CoSgt9H3cSM&feature=related Живо предаване от Маракана при появяването на нашия патрон в Шоуто на Джими Кимел. ( Heart Eyes Същата бяла якичка и тъмносиво пуловерче - точно в стил "Отличника на мама").

# 517
Дейна, този демон, дето ти харесва, Дийн го затри в епизода, в който спасяваха татко им. Този демон беше синът на жълтоокия, налетя да убива Сам, там го преби на една улица и Дийн му тегли куршума Laughing

Така са разпуснати редиците последните дни, че няма накъде повече Crossing Arms Laughing Всички се спотайват, никой нищо не пише, никой нищо не гледа, възмУтена съм ooooh! Joy

Затова ще се изпитваме, ей сега ще ви пусна едно изненадващо контролно.
Взимайте лист и химикал и да попълните теста по-долу. Той ще ни покаже кой на кого от Свръхестествено прилича Laughing
Да не кръшкате, че ще пиша отсъствия Laughing

Кой характер от Свръхестествено сте?

Разбира се, за да дам личен пример, аз вече го попълних. Laughing И, каква изненада, оказах се Сам Уинчестър Joy
Ето какво ми казаха:
You're Sam! Smart, kind, and all-around good guy. You care about people and you always try to do the right thing. But there's more to you than meets the eye -- if someone gets on your bad side, they better watch out.

# 518
Кой характер от Свръхестествено сте?

Разбира се, за да дам личен пример, аз вече го попълних. Laughing И, каква изненада, оказах се Сам Уинчестър Joy
Ето какво ми казаха:
You're Sam! Smart, kind, and all-around good guy. You care about people and you always try to do the right thing. But there's more to you than meets the eye -- if someone gets on your bad side, they better watch out.
Ах, много як тест. Фейче, познай, падам се идеалната партньорка на Сами. Heart Eyes
You're Sarah! You're sweet and kind and you always know what to say to put people at ease. But you are also tough when you have to be. You're creative and open-minded, and people love that about you.

Ми освен да се вземем. newsm78 Joy Joy

# 519
Фейче, познай, падам се идеалната партньорка на Сами. Heart Eyes

Shocked Shocked  Joy
Хахаха, това е уникално, бе, Мастърче, с теб сме орисани, това е ясно Joy Heart Eyes
Сега остава да се намери Дийн Уинчестър, който да ми каже Marry that girl и можем да заживеем happily ever after Joy

# 520
Фейче, познай, падам се идеалната партньорка на Сами. Heart Eyes

Shocked Shocked  Joy
Хахаха, това е уникално, бе, Мастърче, с теб сме орисани, това е ясно Joy Heart Eyes
Сега остава да се намери Дийн Уинчестър, който да ми каже Marry that girl и можем да заживеем happily ever after Joy

Fairy, "Marry that girl!"  Peace
Аз естествено излязох Дийн. Simple Smile
http://quizilla.teennick.com/quizzes/result/4062561/4539243/ You're Dean! You're like those M&Ms you love so much -- hard candy shell on the outside, soft chocolate center on the inside. You're a huge flirt, and quite proud of it, even though you'd rather chew off your own arm than talk about your real feelings. You kick ass and you're smart, but without any special powers or a silly college education -- all your kickass is purely your own, baby. Simple Smile

Много лесно се манипулира този тест и може да излезнеш който си поискаш, аз обаче играх честно! Поне отсрамих Маракана, която тази вечер се е изпокрила някъде...  Thinking Да се надяваме поне, че посвещават времето си на преговор на епизодите и очакване на новия в петък, защото знаят, че в събота ще се изпитваме на материала дотук. Simple Smile

# 521

Не знам, но много лесно се манипулира този тест и може да излезнеш който си поискаш. Simple Smile

Дейна, без преписване, моето момиче, да не пишем служебни двойки Joy  bouquet

Аз пък да ти кажа, имаше въпроси, на които нарочно отговарях не това, което е очевидно типично за Сам и пак излязох Сам  Joy

П.п. Все се каня да те питам предния ти подпис с Дийн, който изхвърля телефона на Сам от кой епизод беше, въобще не мога да се сетя и ме яде отвътре Laughing

# 522
Не знам, но много лесно се манипулира този тест и може да излезнеш който си поискаш. Simple Smile
E, ама трябва да отговаряш честно, или поне приблизително. Аз, например, даже нямах идея, че Сара е включена като възможен резултат.

П.п. Все се каня да те питам предния ти подпис с Дийн, който изхвърля телефона на Сам от кой епизод беше, въобще не мога да се сетя и ме яде отвътре Laughing
Ц, ц, ц, черна точка, бегом да преговаряш епизода за джина. Naughty

# 523

Фейче, не съм преписвала, би било нечестно Grinning Но от друга страна да си призная имам доста тренинг с куизчета и само по зададените отговори мога да кажа кои characters са включили Grinning
Предния ми подпис беше от любимия ми епизод с джина - "What is and What should never be", момента, когато Сами казва: "Ще дойда с теб, защото въпреки всичко ти си ми брат."

# 524
Ц, ц, ц, черна точка, бегом да преговаряш епизода за джина. Naughty

Embarassed ooooh! Първо ще отида в ъгъла да се посрамувам, с Ваше позволение. Ама Сара нали беше мила, казват, какви са тия пръсти, дето ги размахвате Joy

Общи условия

Активация на акаунт