Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 206
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен, дами  bouquet
Отдавна не съм писала. Май зимата ми се отрази най-после, защото последните 2-3 вечери си лягам като добро дете в 21.30 и спя дълбок зимен сън до 06.00, за съжаление и без сънища. Не гледах нищо Embarassed, но в петък и събота ще наваксам  Simple Smile
Да докладвам и аз - направих теста и се оказах Сара  Crazy изобщо не се виждам такава, но знае ли човек Thinking
Мисля към обяд пак да направя теста, може пък да съм друг?!?

# 541
Да докладвам и аз - направих теста и се оказах Сара  Crazy изобщо не се виждам такава, но знае ли човек Thinking
Мисля към обяд пак да направя теста, може пък да съм друг?!?

Не искам да те разочаровам, но аз три пъти съм го правила този тест по различно време и все Сам излизам Laughing И други такива съм правила и пак Сам излизам Laughing

# 542
  • В средата на времето
Докладвам за теста Crazy Разочарована съм малко... Laughing Какво малко...много...исках да съм демонка Joy Mr. Green
Аз съм Сара Crazy

You're Sarah! You're sweet and kind and you always know what to say to put people at ease. But you are also tough when you have to be. You're creative and open-minded, and people love that about you.

Crossing Arms

# 543
Тука всички сте се събрали едни мили, нежни и прекрасни девойки, на които им е орисано да са със Сам, а вие крещите - искам Диййййн, искам Дийййййн Joy Heart Eyes

# 544
Хах, сега пък излязох Сам. Crazy Crazy
И аз исках да съм демонка, онази кръстопътната Mr. Green Да подписвам сделки с целувки, ммм...
Видяло се е, прекалено сме добрички  Simple Smile

# 545
Ей, Сарите, какво се оплаквате! Това си е много добре даже. Аз така исках да съм Боби. Татко Джон хич не го долюбвам.

# 546
  • В средата на времето
Айде, не чак демонка (изхвърлих се), че не съм толкоз зла Mr. Green, ама поне Теса да бях Laughing (нали тя беше събирачката на душите Laughing)

По-късно пак ще пробвам Laughing

Мъката ми е, че искам да имам supernatural powers, а не да мога да оценявам картини Crazy Laughing

Тука всички сте се събрали едни мили, нежни и прекрасни девойки, на които им е орисано да са със Сам, а вие крещите - искам Диййййн, искам Дийййййн Joy Heart Eyes

Ти недей злорадства да не реша, ей така, съвсем лекичко, да изкарам един градинарски курс Mr. Green и да реша да засадя някоя и друга роза у вашата градинка Laughing Twisted Evil

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 10:57 от *Izi *

# 547
Изгледах как Джаред и Дженсън гостуваха на Бони Хънт и нали съм си чувствителна душа   Mr. Green ми стана смешно как публиката  и самата Бони реагираха на разказа на Дженсън за племенника му. Тооолкова е мило! Ето две сники на чичо Дженсън  Laughing

Тук и двамата са гушнали някаво мистериозно бебе:

И отново Дженсън гушка бебе, но идея си нямам от кой филм е това

# 548
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesголеми са сладури Simple Smile

# 549
  • В средата на времето
Дженсън ще бъде страхотен татко...поне на външен вид Grinning Heart Eyes

# 550
Ти недей злорадства да не реша, ей така, съвсем лекичко, да изкарам един градинарски курс Mr. Green и да реша да засадя някоя и друга роза у вашата градинка Laughing Twisted Evil
Сакън, недей, мъ, душа, не с лошо, какво толкоз сме ти направили.  Praynig

# 551
Като се определихме кой кой е в сериала, минаваме към следващата задача - да се провери кой колко е внимавал в час Laughing

Ето да си тествате познанията
http://supernaturalfanwiki.wetpaint.com/page/Supernatural+Super+Quiz
Като свършите, ще ви иска регистрация, но като се регистрирате, нищо кой знае какво няма да ви каже, така че, ако ви мързи, само си погледнете горе колко са верните ви отговори.
Аз отговорих правилно на 38 от 52, очевидно ще се наложи да преговарям не само епизода с Джина Laughing

# 552
  • София
хахахха, е те тук ще съм пълен провал...ако позная 2-3 пак добре Simple Smile))

# 553
Аз отговорих правилно на 38 от 52, очевидно ще се наложи да преговарям не само епизода с Джина Laughing
И аз 38. Joy Отивам да се срамувам в ъгъла, че ти размахвах пръст снощи и те пращах да преговаряш.

# 554
И аз 38. Joy Отивам да се срамувам в ъгъла, че ти размахвах пръст снощи и те пращах да преговаряш.

hahaha hahaha Така ти се пада. Laughing

Всъщност, признай си, че просто си търсеше повод да дойдеш да поседиш с мен в ъгълчето, страдайки от гузна съвест за снощи  Joy hug

Общи условия

Активация на акаунт