Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 190
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ммм, в това промо ми е един такъв...апатичен...никак не ме уплаши Simple Smile))

# 571
  • Някъде в търсене ............
Да се вясна за малко ,от първият тест съм Сам newsm78. а иначе 4500 точки.

# 572
Разгледах се в края на работния ден на различни интервюта на Дженсън (не че не съм ги гледала около 15 пъти досега) и ми направи впечатление какъв е потайник  Sunglasses. Много е словоохотлив що се отнася до работата му, но иначе само се усмихва и шегува и отбягва по всякакъв начин всички въпроси дори и бегло свързани с личния му живот. Тук го питаха за любимата му песен и пак успя да се измъкне и да не отговори. Нищо общо с господин Падалеки, който най-охотно си признава всичко, даже без да го питат понякога  Laughing

# 573
О, да, забелязали сме, че е голям потайник. Никъде при интервютата не споделя лична информация, независимо какво и колко настоятелно го питат. Даже е успял да крие връзката си с Данийл цели две години и половина преди да я надушат журналистите. За "селебрити" това си е множко!  Heart Eyes (Споделяше го в едно интервю, което сега не мога да намеря).

Иначе много ми харесват снимкте с племенниците им (второто бебе, което гушкат, е племенник на Джаред, дете на брат му, родено това лято). И аз мисля, че от Дженсън би станал чудесен татко,  Grinning Heart Eyes поне визуално поколението няма как да не е изключително красиво при наличие на такива гени Simple Smile

Забравих да спомена - на теста съм 46 от 52, но ме е яд, че два от лесните въпроси ги обърках.

# 574
Всъщност, признай си, че просто си търсеше повод да дойдеш да поседиш с мен в ъгълчето, страдайки от гузна съвест за снощи  Joy hug
Blush Heart Eyes

Дейна, браво, бе, ти си рекордьорката за сега, Злата, desi02 и redsonja имат "само" по 45, но нещо скромничат и не се наемат за класни ръководителки. Joy

# 575
Аз ще съм гадна Twisted Evil класна, изисквам многооооо знания, ще има изпитване постоянно. Нагледен снимков материал smile3538, контролни. Дали ще ме изтърпите? Mr. Green

# 576
 bowuu Аз много отсъствам от темата през деня и няма да мога да ви надзиравам дали внимавате в час ако съм ви класна, затова и не кандидатствам за длъжността Simple Smile)
Какво ще гледаме тази вечер, за да запълним времето до утре сутрин, когато ще се тегли новия епизод?

# 577
Бъдещите ни класни са умни, но кръшкащи Laughing И скромни, скромни. Как пък никоя не изпъчи гордо гърди да каже, че поема длъжността и ще носи кръста с високо вдигната глава Joy
Е, гледайте ни нас, среднячките, а са ни подали палката, а сме почнали да бием през пръстите Joy

Давайте предложения за довечершното гледане. Ние със Злата сме на финала, останаха ни само епизоди 10 и 11 от последния сезон и сме ги преговорили втори път всички. Както се видя обаче, аз имам сериозни пропуски в гледането (както каза Изи, така е като само зяпаш Сам Blush), така че съм отворена за всякакви предложения за преговор Grinning

А, за потайния мистър Екълс щях да спомена. Вчера стигнах до извода, че всъщност Дженсън не прилича особено на Дийн. Thinking
Я гледалите кънвеншъни да споделят как виждат приликите на главните герои с техните актьори.  Grinning

Момичета, имам и един въпрос, да слагам ли нова анкета, че тази приключи или ще си я гледаме докрая на темата? Simple Smile

# 578
А, за потайния мистър Екълс щях да спомена. Вчера стигнах до извода, че всъщност Дженсън не прилича особено на Дийн. Thinking
Я гледалите кънвеншъни да споделят как виждат приликите на главните герои с техните актьори.  Grinning

Момичета, имам и един въпрос, да слагам ли нова анкета, че тази приключи или ще си я гледаме докрая на темата? Simple Smile

Да и аз бях забелязала, че Дженсън в живота въобще не прилича на героя си. Готини са ми и двамата с Джаред, но според мен Джаред повече прилича на Сам, отколкото Дженсън на Дийн. Най-малкото, господин Екълс не е чак такъв отворко, както може да бъде забелязано и от кънвеншъните, на които е сам и го няма Джаред да се лигавят дружно. Дженсън там е доста по-дистанциран и отговаря уклончиво на по-голямата част от въпросите, докато Джаред според мен си казва каквото му е на ума, пък после мисли какви ли ще са последствията за реномето му пред фенките Simple Smile Даже от интервютата, които гледах тези дни, ми се струва, че Дженсън се държи лееееко надменно (особено с жени водещи) и избягва да дава каквато и да е информация. Единствено се беше поотпуснал на едно шоу, което е нещо като "Стани богат" и "Това го знае всяко хлапе", където трябваше да предполага какви ли са били налудничавите отговори на някакви участници.
Иначе при режисираните интервюта, мисля че добре си играе ролята и гледа да се вписва в това, което феновете биха харесали, независимо какво мисли самият той по въпроса (доста добре крие какво е собственото му мнение). А за Данийл въобще избягва да говори.... хм, дали не забелязваме някакво охладняване между тези двамата, бай дъ уей newsm78?! От нейна страна със сигурност не - мацката е толкова damn sure it's gonna happen, че чак ме дразни на моменти! Добре - разбрахме, че си е хванала най-желания ерген за последните 5 години в ТВ ефира, успех! Дано успее да го задържи, защото колкото и да е потаен г-н Екълс, забежките му трудно биха могли да останат скрити, а поле за "забягване" в неговия случай и с неговата популярност - колкото щеш!  Flutter

Фейче, чакай да наближи края на тази тема и тогава поствайте следващата, че ще се объркаме в коя да пишем по-напред Simple Smile
Измислихте ли каква да бъде следващата анкета?

# 579
  • В средата на времето
А за Данийл въобще избягва да говори.... хм, дали не забелязваме някакво охладняване между тези двамата, бай дъ уей newsm78?! От нейна страна със сигурност не - мацката е толкова damn sure it's gonna happen, че чак ме дразни на моменти! Добре - разбрахме, че си е хванала най-желания ерген за последните 5 години в ТВ ефира, успех! Дано успее да го задържи, защото колкото и да е потаен г-н Екълс, забежките му трудно биха могли да останат скрити, а поле за "забягване" в неговия случай и с неговата популярност - колкото щеш!  Flutter

Я раздухай клюки малко Laughing Ти това инфо от къде го черпиш? За самоуверената бъдеща г-жа Екълс и за евентуалното охладняване, че ми стана любопитно Laughing А Дженсън не ми прилича на женкар. Той прилича на онези мъже, които може и да хойкат, но го правят много потайно Laughing А иначе Дженсън и Дийн изобщо не си приличат и някак си това е допълнително предизвикателство за Дженсън  - да играе човек, който е толкова различен от него Grinning

# 580
хм, дали не забелязваме някакво охладняване между тези двамата, бай дъ уей newsm78?!
You wish! Joy Joy Joy

Дженсън изобщо не ми прилича на Дийн и на мен, но това е похвално, перфектно си играе ролята. Джаред прилича повече на Сам, но Сами е по-кисел на моменти, изтормозен, агресивен, потаен, докато Джаред е най-лъчезарното слънчево обичащо феновете същество на света. Heart Eyes

Фейче, остави я тази анкета, ако питаш мен, нека си седи. Ние още десетина страници имаме само и ще се метнем в нова тема. Peace

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 21:12 от Evil!Stitch

# 581
Според мен Дженсън прилича повече на Сам , а Джаред на Дийн в живота. Но не гледам много кънвеншъни, защото много ме дразнят пищящите и почти нищо не чувам от тях. Съгласна съм с Изи, за Дженсън- А Дженсън не ми прилича на женкар. Той прилича на онези мъже, които може и да хойкат, но го правят много потайно

# 582
Аз също мисля, че в живота Дженсън не е женкар. Всъщност - убедена съм, че не е и е просто един скромен тип, който има страхотна външност и момичетата винаги са си падали по него още от ученическите му години, като в някакъв момент може и да се е възползвал от това, както и от популярността си, но е възмъжал и на 31 мисля, че е доста сериозен и отговорен по отношение на жените в живота си и на това да пази реномето и личния си живот в тайна.
Относно клюките за отношенията им, имам два източника: 1 - Twitter: Данийл има офциален потвърден акаунт в туитър, (както и Джими Бийвър и Миша Колинс) и е доста активна там - поства снимки, туитва час по час и т.н. Та там беше написала като коментар към един журналисти, който много се заяжда с нея, че цитирам по памет: "Тед (така се казва журналиста), кажи на приятелката ти да си купи нова рокля, защото това вече се случва! Simple Smile" (Ще ви постна и линк към цялата клюка). http://ca.eonline.com/uberblog/the_awful_truth/b161143_Danneel_H … mdashThen_Us.html
Иначе за туитърските и фейсбук-акаунтите на Дженсън и Джаред, вчера двамата публикуваха официално съобщение в Ютюб, че нямат такива, но човекът, който е тяхна персонална охрана по време на снимките има акаунт в туитър и доста често съобщава новини за това как вървят снимките и т.н.
Ако имате време да туитвате, между другото, препоръчвам да адд-нете Миша Колинс!  Heart Eyes Невероятни неща публикува това момче - понякога ми оправя настроението за цял ден - много смислени и социално-ангажирани коментари прави.

Втория ми и всъщност по-сериозен източник е всъщност една моя приятелка българка, която е омъжена за племенника на Даян Уидас (Diane Widas) - тя е създателката на повечето спец-ефекти и на костюмите в сериала. Та тази ми прятелка е ходила няколко пъти на мястото където снимат сериите край Ванкувър, запознавала се е с двамата J, но не е фенка на сериала и даже много се смя, като й казах, че аз съм луда на тема SN. Tя ми е разправяла, че Джаред е много земен и готин тип, с който дори си е разменила няколко думи, докато Дженсън е надут колкото си иска и не говорел с никой от външните хора извън екипа. Освен това и двамата са вманиачени на тема дрехи и стайлинг, екипа на снимачната площадка ги глези много и всяка седмица и за всеки нов епизод имат около 50 000 $ бюджет само за дрехи, които леля Даян пазарувала лично и приятелката ми Мариана е ходила веднъж с нея да избират рокерски якета и ботуши Simple Smile и т.н.
Покрай моята Мари се убедих, че света е малък и в SN имало и "българска връзка", макар и съвсем мъничка. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 21:45 от Dana_Scully

# 583
  • В средата на времето
Eхааа Дейна, много интересно Party Ти си нашият звезден репортер Grinning А товята приятелка дали не може да помоли леля Даян да вземе по един афтограф от двамата J специално за темата Supernatural във www.bg-mamma.com?  Mr. Green Wink

# 584
Според мен Дженсън прилича повече на Сам , а Джаред на Дийн в живота.

Джаред със сигурност няма нищо общо с Дийн Grinning Дийн си пада малко женкар, а Джаред с тия две връзки и половина в живота си - за какво говорим Laughing
Освен това Джаред прилича на Сам по това, че мисли за другите и е грижовен, но определено има повече чувство за хумор от героя си.  Laughing
И да, Мастърчето е права, Джаред е доста по-лъчезарен Heart Eyes

А пък Дженсън и Дийн - на мен Дженсън повече ми харесва Grinning Някак си по-деликатен е, по-емоционално зрял.

Дейна, ти ме разби с тази българска връзка  bouquet Супер, много ми е гот така като научавам някакви интересни неща. Според мен обаче Дженсън е по-скоро дистанциран тип, отколкото надут. Но все пак не го познавам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт