Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Eхааа Дейна, много интересно Party Ти си нашият звезден репортер Grinning А товята приятелка дали не може да помоли леля Даян да вземе по един афтограф от двамата J специално за темата Supernatural във www.bg-mamma.com?  Mr. Green Wink
Изи, знаеш ли колко си мечтая за подобно нещо! Задействала съм я френдката да ми донесе автографи от двамата J още от лятото, но не знам кога ще стане (ако стане въобще). Tired Иначе би било супер, а и "Надеждата умира последна"! Ако се сдобия с подобна ценна хартийка, най-напред на вас ще се похваля! Simple Smile Heart Eyes

# 586
Дейна, браво, бе, душа. И ти получаваш приза "адска хрътка"  animal037 за особени постижения в надушването и изравянето на интригуващи свръхестествени нещица.  bouquet

# 587
А пък Дженсън и Дийн - на мен Дженсън повече ми харесва Grinning Някак си по-деликатен е, по-емоционално зрял.

Дейна, ти ме разби с тази българска връзка  bouquet Супер, много ми е гот така като научавам някакви интересни неща. Според мен обаче Дженсън е по-скоро дистанциран тип, отколкото надут. Но все пак не го познавам  Peace
И аз имам такива впечатления за Дженсън - по-скоро дистанциран, по-деликатен и по-зрял, отколкото надут. Поне от това, което може да се види и прочете за него из нета, аз с такива усещания оставам.

А българската връзка беше изненада и за самата мен допреди месец - случайно се заговорих в една комуникаионна мрежа със стара приятелка, с която не се бяхме виждали от ученическите години още и тя ми изтърси тези шокиращи новини, когато видя коментарите, които постоянно поствам за сериала в профила си. Simple Smile

# 588
Мога ли само да попитам защо всички се правите на разсеяни и не казвате коя серия ще  гледаме тази вечер? Crossing Arms Joy

# 589
Брей, Дейна, каква си връзкарка  Laughing Дай боже да си се случат афтографите! Това за Данийл и аз го четох - колко е надъхана за сватбата. По въпроса за това кой повече прилича на героя си, мисля, че освен чувството за хумор Дженсън и Дийн нямат нищо общо. Дженсън е много по-резервиран и улегнал. Някъде обясняваше, че бил от много религиозно семейство и даже се притеснявал как ще реагира баба му на някои от сцените с ангелите и демоните в  Supernatural. Явно вида на доброто момче на мама, който коментирахте по-рано си е просто обичайния му вид  Laughing На бас, че е бил бойскаут, капитан на футболния отбор и президент на класа в гимназията  Laughing А и Джаред е доста далеч от мрачния и измъчен Сам. Дай му на него да се къпе във всенародната фенска любов  Laughing

# 590
Дейна, браво, бе, душа. И ти получаваш приза "адска хрътка"  animal037 за особени постижения в надушването и изравянето на интригуващи свръхестествени нещица.  bouquet

хехе, Стич, мерси за хоноруването! Ще нося приза с гордост! Flushed
Аз срам-несрам да си призная, че в последно време прибера ли се вкъщи вечер, почти не се занимавам с нещо друго, освен с ровене в интернет на инфо за сериала и актьорите, гледане на кънвеншъни и преговор на самите епизоди. По-зле съм от фенката на Сами....  Crazy от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile Затова като се посъбере интересен "матриал", пускам Wink

# 591
А и Джаред е доста далеч от мрачния и измъчен Сам. Дай му на него да се къпе във всенародната фенска любов  Laughing

Joy Joy

А като каза бойскаут и капитан за Дженсън не знам, но за Джаред съм чела, че е участвал в някакви избори за училищен президент или там както ги зоват. Отделно се беше явявал (и май печелил) на някакво училищно състезание, ама по ораторско майсторство ли беше, що ли, забравила съм ooooh!

# 592
от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile Затова като се посъбере интересен "матриал", пускам Wink
Изобщо не се притеснявай от посоката на темата, пускай, пускай....

# 593
от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile
Хич даже изобще не ми се оправдавай, на това му се вика укриване на ценна информация. Naughty Joy Joy Joy

Мога ли само да попитам защо всички се правите на разсеяни и не казвате коя серия ще  гледаме тази вечер? Crossing Arms Joy
Аз още преговарям първи сезон и в момента съм на тази:
Season 1, Episode 10: Asylum
Original Air Date—22 November 2005
Sam and Dean investigate an abandoned sanitarium and discover that when the hospital was open, the patients held a revolt against the cruel and unusual experimental treatments carried out by the head doctor. Now the ghosts roam the halls, driving anyone who spends the night insane. While trying to rescue two lost teenagers, Sam is captured and turns against Dean.

# 594
от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile Затова като се посъбере интересен "матриал", пускам Wink
Изобщо не се притеснявай от посоката на темата, пускай, пускай....

smile3521
Ние сме се събрали все отбор умници тук, ще се справим с повече от една тема наведнъж smile3503

Ауууу, аморе, тази серия е отвратителна. Страшна, гадна и Сами ги говори едни на брат си....бррррр bash

# 595
По въпроса за това кой повече прилича на героя си, мисля, че освен чувството за хумор Дженсън и Дийн нямат нищо общо. Дженсън е много по-резервиран и улегнал. Някъде обясняваше, че бил от много религиозно семейство и даже се притеснявал как ще реагира баба му на някои от сцените с ангелите и демоните в  Supernatural. Явно вида на доброто момче на мама, който коментирахте по-рано си е просто обичайния му вид  Laughing На бас, че е бил бойскаут, капитан на футболния отбор и президент на класа в гимназията

Обожавам такива мъже! Не че има значение в случая, де Simple Smile Но все пак са много сладки и май такива като тях успяват във всичко. Simple Smile

Laughing А и Джаред е доста далеч от мрачния и измъчен Сам. Дай му на него да се къпе във всенародната фенска любов  Laughing

Добре! Френска, италианска - любов да има и слънчево настроение да сее момчето - иде си му отвътре и си му личи. Усмивката му и цялото му същество излъчват лъчезарност. :sun:
А и момчето е много умно, бил нещо като регионален (щатски) шампион по математика в гимназията, майка му е учителка по математика и наш Джаред си е умник от малък. А това за "пъблик спийч" (ораторското майсторство) и аз съм го срещала скоро - май някъде в кънвеншън го споменаваше. Peace

# 596
 Joy Joy Joy
Не, бе, Дейна, не френска любов, ами фенска (демек на феновете любовта). Палавница такава  Wink Кой за какво си мисли  Laughing
Майката на Джаред не е ли по литература учителка  newsm78

# 597
от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile
Хич даже изобще не ми се оправдавай, на това му се вика укриване на ценна информация. Naughty Joy Joy Joy
Не бе, Стич, как така да укривам информация - ето, всичко си казвам и то без екзорсизъм и бой! Naughty

Мога ли само да попитам защо всички се правите на разсеяни и не казвате коя серия ще  гледаме тази вечер? Crossing Arms Joy
Аз снощи приключих първи сезон и тъкмо всичките са разбити на омлет в Импалата. Предстои ми тази вечер да започна втори - епизода с Дийн-бродник из болницата и Жълтоокия, който ще се спазарява с татко Уинчестър, за да върне Диню "back to life". Спомням си, че като я гледах за пръв път тази серия си мислех, че няма накъде по-заплетено да го измислят сериала, но Крипке и компания определено успяха да надминат себе си и да изненадат дори такива запалени фенове на sci-fi поредиците като мен и приятеля ми! Определено не успяхме при първото гледане да познаем накъде ще се развият сюжетните линии. 6-ца за сценаристите и режисьора, които са винаги No. 1 в изнамирането на оригинални начини за измъкване от "лапите на смъртта".
Аз тази вечер съм на "In My Time of Dying" значи, а може да се откарам и цяла нощ и да гледам новия епизод направо наживо по CW... ще видим. Определено не съм чак толкова ентусиазирана за еп. 12, колкото бях за 11 обаче Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 22:34 от Dana_Scully

# 598

И аз имам такъв спомен - че обясняваше, че майка му е учител по литература и заради това от малък питае любов към книгите. Но може и да бъркам Thinking

# 599
Joy Joy Joy
Не, бе, Дейна, не френска любов, ами фенска (демек на феновете любовта). Палавница такава  Wink Кой за какво си мисли  Laughing
Ужаст!  Joy Joy hahaha Flushed чак сега видях, че нямало "р". Ами..... "без коментар" за "френската" връзка в горния пост.  smihesorry Wink  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт