Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 175
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
 Joy Joy
Изи, ще хвана да си я прочета отново книжката. Много ми харесва версията на Пратчет за Четиримата конници на Апокалипсиса  Laughing
Ето ме и мен с мнение по въпроса  Grinning. Хареса ми. Началото беше страхотно  hahaha I would like to have the sex with you  Joy Joy Joy Можеха да ни порадват още малко с изпълнението на Джаред в ролята на смотан тинейджър, но нейсе....Поне върнаха отново интригата с Апокалипсиса. От Ада пак са му набрали много на Дийн  Twisted Evil Хареса ми и изпълнението на девойката, дето беше обладана. Много добре  се справи! Наистина изглеждаше голяма гаднярка. Само не можах да разбера, защо продължават да съсипват образа на Сам  newsm78. Освен, че го изкараха ядосан на целия свят миналата серия, сега ни осветлиха и за мнението му за apple-pie life. От кога Сам, който искаше нормален живот, жена, къща с оградка и деца отиде толкова крайно в обратната посока. Даже Дийн никога не се е изказвал толкова крайно за нормалния живот. Той си знае, че не може да има такъв, но от време на време се изпуска и признава, че му се ще. То вярно, че Джаред често е споменавал, колко му се ще да играе по-лош, ама сценаристите май прекаляват вече. Освен ако идеята сега е да ни показват все по-тъмния Сам, който с бодра стъпка върви към поканването на Луцифер в тялото си.....и точно в последния момент той да събере сили, да превъзмогне тъмнината в себе си, да блесне ярко и да бие дузпата на Лу  Laughing

# 646
Всички изпозаспали, само аз будувам  Shocked И като една работлива среднощна пчелица съм набрала малко медец за градинарките  Laughing Това са снимки на Джаред от пътуването му в Аржентина:

# 647
То вярно, че Джаред често е споменавал, колко му се ще да играе по-лош, ама сценаристите май прекаляват вече. Освен ако идеята сега е да ни показват все по-тъмния Сам, който с бодра стъпка върви към поканването на Луцифер в тялото си.....и точно в последния момент той да събере сили, да превъзмогне тъмнината в себе си, да блесне ярко и да бие дузпата на Лу  Laughing

Joy Joy
Сам не го играе лош в момента, играе го някакъв гадняр безчувствен.  Crossing Arms
Изи, напълно приемам порастването на Сам. Но един пораснал Сам би казал нещо от рода на - Да, тоя живот техния е хубав, но аз знам, че няма как да имам такъв. А не - животът му е смотан ooooh! Ми такъв Сам отказвам да го преживявам Joy

Злата, защооооо, о, защоооо ги сложи тези снимки и защо аз ги видях преди да заспя. Сега пак ще мина на системата "Мъча се да заспа,  а не мога" Laughing

А, и като каза Апокалипсиса. Това с открадването на Самското тяло нещо ме смути. Нали на Луцифер му трябваше гневен и намси още какъв, сега пък изведнъж Сам въобще не му трябва само къщата да му остави за обитаване Rolling Eyes

CW са взели участие в кампанията по набиране на средства за пострадалите в Хаити. Нашите момчета също са се отчели с дейност. Ето две клипчета с тяхно участие по този повод
http://www.youtube.com/watch?v=xVTneI6u0Hs&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=iz2M7TF7t0A&feature=player_embedded

И още няколко снимки на Джаред, и тук-таме Дженсън, съвсем пресни, от 27-ми януари

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 01:32 от Fairy

# 648
  • София
Добро утро Simple Smile

Гледах серията чак сега в ранни зори.... но не мога да кажа, че особено ми хареса...със сигурност не я слагам при любимите...
А Сам си е прав - живота на момчето си беше скапан Simple Smile)) Грозен, хилав, страхопъзльо, алергичен, астматичен тийн.... Simple Smile Дори и да мечтае за нормален живот надали точно този  би  нарекъл готин....

Fairy -може би гнева по някакъв начин би му помогнал даси промени мнението и  да го пусне в тялото си....иначе надали му трябва..."душата" вътре...

# 649
Добро съботно утро, мили дами!

Мнението ми за серията до голяма степен се покрива с на Фейчето и Злата.
Иначе, имам чувството, че сценаристите направо се гаврят с образа на Сам, че даже и Дийн ми изглежда нелогичен. И Сами пак вързан.  Crossing Arms Е, вярно, че го харесвам вързан, ама не им ли писна вече, а?
Абе, последните 3 серии все ме оставят в изумление и някак не ми е пълно удоволствието така. Tired

Злата, ще се дърпаме за плитките, пак си овършала нашите цветенца да събираш медеца. Naughty
Обаче снимките са толкова разкошни, че ми идва да целувам монитора. Blush Затова на Злата няма да й се карам, а ще й благодаря сърдечно, че ги сподели с нас.   bouquet

# 650
  • В средата на времето
А Сам си е прав - живота на момчето си беше скапан Simple Smile)) Грозен, хилав, страхопъзльо, алергичен, астматичен тийн.... Simple Smile Дори и да мечтае за нормален живот надали точно този  би  нарекъл готин....

Съгласна съм с това..И аз си го мислех снощи:)

# 651
Добро утро Grinning

Аз ще си продължа мисълта от снощи и ще помрънкам за Сам, пък вие ще ми изтърпите мрънкането, надявам се Laughing

Целият начин, по който ни представиха взаимоотношенията между двамата братя в този епизод ме издразни. Не знам дали просто са искали да го направят комично, но не им се е получило или аз не им вдянах на хумора, обаче ни ги показаха по-далечни един от друг от всякога. На Дийн му беше по-добре с Гари, отколкото със Сам. Толкова са далечни, че не пият заедно, Дийн се потриса от храната на Сам, гледа го още по-потресено, когато Сам му казва една-две думи и въобще все едно са от два различни свята.  Tired
Отделно Дийн пак да си кажа, ама се държеше напълно неадекватно, обикновено той говори доста със Сам, сега само го гледаше потресено и казваше Да, Не и т.н. Да не говорим, че пет сезона ни набиват в главата колко добре Дийн познава Сам, а сега му отне половин епизод да се сети, че това не е той Tired
И накрая, пък да се беше зарадвал малко, че го вижда отново, той все едно Сам се беше върнал от магазина за хляб ooooh! Laughing

Не знам, този епизод ми остави един такъв горчив вкус в устата, не съм доволна, не съм. Само играта на Джаред спасява положението. Отивам да проверявам кой е писал следващия епизод и дали да се надявам на нещо повече Laughing

Хубав ден на всички ви!  bouquet

# 652
  • Germany
Здравейте,
нещо не ми вървят тези две серии след почивката. А последната откровено казано не ми хареса. Малко глупава ми се стори Crossing Arms Виждам, че и вие не сте много очаровани. Имам чуството, че са ала-бала тези серии, само за пълнеж Thinking
Злата, много сладки снимки Heart Eyes

А, и още нещо. Момичета, препоръчайте ми някой сериал. Какво друго гледате? В момента следя Fringe, Supernatural, Greys Anatomy и отскоро Вампирските дневници, но ми се иска така едно цяло сезонче на нещо да си гледам вечер. Проблемът май ми е, че почти всичко съм гледала, а по фантастиките много не си падам. Та това ми е въпросът де, какво друго гледате освен братята, да си крадна някоя идейка.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 10:31 от Promiscuous Girl

# 653
  • Някъде в търсене ............
Олееее, изпаднали сме на втора страница  Naughty. Като цяло може да се каже че ми хареса серията, имаше доста странни моменти. Относно Дийн според мен се усети бързо че нещо не е наред, но му беше трудно да го установи кое точно. Тук пак имаше заигравка със серията със сирената(не помня сезон кой беше) има неща който липсват в отношенията м/у двамата - музиката , храната, пиенето, жените. Може би затова Дийн си остави малко време с другия Сам, за да сподели тези моменти с него.
А за изказването на Сам накрая, разбирам го напълно, той е израснал свободно, а тези ограничения и налагане на мнението на родителите му дойде в повече. А за Дийн това не е пречка, той и така си изпълнява заповедите на баща им.

Ох това е дълго писане за мен, извинявайте, няма повече да правя така Wink

Да си вляза в ролята на класен р-тел. Всички  Winkса наказани поради бягство от часовете за разискване на филма- с доклад на тема + и - на последните 2 серии hahaha

# 654
  • В средата на времето
Да си вляза в ролята на класен р-тел. Всички  Winkса наказани поради бягство от часовете за разискване на филма- с доклад на тема + и - на последните 2 серии hahaha

Joy с това ще се справя Laughing Добре, че наказанието не беше примерно доклад за 13-ти и 14-ти епизод от сезон 3, примерно, че тогава щях да повторям годината направо Crazy Joy

# 655
  • Някъде в търсене ............
Имате на разположение 45мин, следват двойки и поправителни на поне половината материал smile3508

# 656
Аз понеже се отчетох с  мнение таман два пъти, може ли да ми пишете шест и да ме похвалите пред класа Blush

Сега даже и малко извънкласна работа ще свърша, една страхотна снимка на Дж и Дж, за съжаление мъничка, но пък са се ухилили като за три пъти по-голяма Heart Eyes

# 657
Феъри, за последната снимка ти пишем служебна шестица и те освобождаваме от контролно накрая на срока Grinning
Аз чак сега успявам да пиша, че снощи и през целия ден в събота бях ангажирана, но пък серията я изгледах още в работно време дет се вика!  Peace
Ами, честно да си призная, не беше кой-знае какво тази серия, на мен също ми беше леко странна относно това как се развиват образите на двамата братя, но пък и доста се посмях и ми беше забавно, така че ще кажа, че епизода ми хареса. Можеше още малко да поизпотят Сам като се появи Луцифер и си поиска обвивката, а не просто някаква демонка, обладала момиченце да си разиграва коня, но предполагам, че това са го оставили за десерт за по-нататък. Едва ли ако на някой демон му паднат двата най-търсени и ценни трофея - Сам "дъ весел" и Дийн "Единственият, който успя да избяга", тоз демон ще си седи мирен и кротък и ще си говори за тийнейджърски простотии със Гари под формата на Сам и т.н., Можеше да го измислят така, че още малко да поизпотят Дийн, а и той доста се прави на идиот и не се сещаше, че това всъщност не е брат му, пък уж много добре бил го познавал.
Може и това да е някакъв трик, уж че Самчо се е изменил откакто пийваше демонска кръв и беше решил да става Evil, но чак пък родния му брат, който го е отгледал от 3 кг. телешко да не може да го познае.... newsm78
Както и да е, де - важното е, че завърши добре и като за пълеж преди апокалиптичните конници - бива!  Peace

# 658

Те идват след стих 24, който във версията от времето на крал Джеймс гласи:
" Така той изпъди Адама и постави на изток отъ Едемската градина Херувимите и пламенния мечъ, който всячески се въртеше, за да пазятъ пътя къмъ дървото на животътъ" и гласят:
25. И заговорилъ Господъ на Ангела, който варделъ източната порта, и му рекълъ: "Къде е пламенниятъ меч, който ти дадохъ?"
26. И ангелътъ рекълъ: беше у менъ само преди мигъ, сигуръ съм го турилъ някъде, някой пътъ и главата си ще забравя.
27. И Господ не го питалъ повече за нищо."[/i]

Grinning
O, не е истина просто! Grinning Вярно имаше уникани моменти тази книжка, аз си я намерих и съм я сложила за препрочитане. Simple Smile Последния цитат с ангела подозрително ми напомня на нашия циничен Дийн, който напълно ми се връзва да изтърси, че е изгубил някъде меча на Михаил, но само допреди миг е бил тъдява hahaha Справка - когато загубиха Колта и Руби ги попита къде е. С меч би било горе-долу същото. Simple Smile 

# 659
Добро утро!  bouquet

Брей, Деси, каква си лютаааа! Grinning Понеже по-горе и аз се отчетох за последната серия, а пък за по-предната сега не се сещам да добавя нещо ново, ще ви пусна малко снимчици да си подсладите сутрешното кафе  Wink

Дийн ви пожелава добро утро  hahaha

Дженсън и Джаред

И малко Дженсън в семейна обстановка (имам силни подозрения, че това е мама)

Мисля, че със следващия линк направо съм вързала шестица за годината Wink Клипчета от Back to the Future, който е преименуван на  The Sing Remais The Same - http://www.daemonstv.com/2010/01/30/supernatural-the-song-remain … -future-ii-clips/

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 08:45 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт