Били ли са ви като деца?

• 62 935
  • 1 554
  •   1
Отговори
# 465
Баща ми ме е бил един път в живота ми но съм го запомнила с колана на голо. Но затова пък майка ми ни потрошваше със сетрами най редовно. Я да си излее яда от работа или защото нещо я е подразнило пък да говориш е чиста загуба на време. Не мога да изброя всички случай защото няма да ми стигнат и няколко страници затова. Освен побоищата когато я заболят ръцете взимаше къде какво и попаднеше за да и отпочинат малко то е изморително да удряш. С нож ни е заплашвала че ще ни заколи а после ще ни излежи. За наказания сме изтърпяли какви ли не. То не беше на колене върху боб и какво ли не още. Дядо ми ни биеше с вътрешна гума от колело страшно е. Няма да коментирам дали ми се е отразило или не мисля че е повече от ясно. Имам дъщеря на 13 г в пубертета е  може и да съм я плеснала няколко пъти но то е било когато е била много малка. Сега като и кажа че ще я набия и тя ми отговаря с Вярваш ли си изобщо че ще ме удариш.

# 466
  • Linz
Ужас, каква е тая гавра с децата?! ooooh! Sick Не мога да проумея какво е това провинение, което да накара някой да причини толкова болка на детето си?! Close

# 467
Вчера ми разказаха една история,плаках като магаре.
Бащата,военен,с големи изисквания.Като в казарма.
Детето около 6 г.ядяло бой за всяка беля.
Веднъж,счупило нещо в кухнята,бащата полудял,взел точилката и през ръцете,но бил толкова обезверял,че потрошил ръцете на детенцето.
Закарали го в болница,където за съжаление,единственото спасение за детето била ампутация на ръцете.
След операцията,бащата влязъл в стаята,детето казало:
-Тате,аз вече няма да чупя,и ще слушам,защото останах без ръчички.
Бащата излязъл от стаята,след което се гръмнал.

Не знам как го разказах,но пак ми текът сълзите.
Това не трябаше да го чета Cry
кажи , че не вярно , моля ти се ... а че е само градска легенда

# 468
  • София
Написах нещо преди малко, но го редактирах, много ми е болезнена тази тема. Така че отговорът е ясен.

# 469
  • София
не съм бита - изяла съм 2 шамара през живота си и двата по-скоро ме обидиха, отколкото заболяха...

# 470
Не помня майка ми изобщо да ме е докосвала,от баща ми веднъж съм яла бой и ще го помня цял живот. Не,че толкова ме е заболяло,просто бях достатъчно голяма,а и първият път се помни.Но интересно,че винаги съм изпитвала ужас от физическа болка.Просто не мога да си представя,че някой ще ми причини такова нещо. В интерес на истината дъщеря си не съм удряла никога,но и тя и сега е невероятно дете.Малкия се е случвало да го ударя по дупето,но бързам да се овладея. Но винаги като чета за насилие над деца с дни не мога да дойда на себе си и само за това мисля.

# 471
Имах двама съученика в средното с бащи военни,от тях съм чувала,че не оставят много,много да се противиш на решенията им.
Дори скоро разбрах,че едната жена,не е издържала на напъна,пък и децата вече са големи,е напуснала мъжът си.

Е,не всички военни са такива,то всичко си е до човек. На моя мъж баща му е военен,никога не го е бил,нито него,нито брат му. Много сдържан човек,но не е гадняр. Дядо ми и чичо ми са военни,чичо е голям веселяк,никога не е удрял децата си или мен,дядо ми също....

# 472
Pipinka, градска легенда е. Всъщност, мисля, че по-скоро е притча, за нараняващите думи/действия, които в последствие не можеш да върнеш. Има я в различни варианти из нета.

# 473
Веднъж ме е пляскала майка ми и веднъж баща ми, но очевидно съм го запомнила  Wink А със сестра ми се млатехме редовно до доста съзнателна възраст  Mr. Green Blush

# 474
Pipinka, градска легенда е. Всъщност, мисля, че по-скоро е притча, за нараняващите думи/действия, които в последствие не можеш да върнеш. Има я в различни варианти из нета.
Благодаря ти . Наистина много се разстройвам само при мисълта , че някой може така да нарани дете . От снощи само това ми е в главата .

Мен не са ме били , макар че майка ми много викаше , но то нейното си е темперамент ...
А колкото до военните - свекър ми е полковник , мъжа ми и брат му го боготворят . Такава грижа и отдаденост към децата рядко се срещат . Излишно е да казвам , че не ги е докосвал с пръст , камо ли да ги бие . Така че , недейте така да обобщавате .

# 475
  • Враца
И мен тази история ме покърти, впечатли и ме зареди с негативни емоции...  Rolling Eyes

# 476
  • сред маслини и портокалов цвят
Никога не са ме били. И никога няма да ударя сина си. Много е палав, понякога ме докарва до истерия, но няма да го ударя.
Няма по-гнусна и страшна гледка от това възрастен да бие дете.

# 477
  • Под гъбата
Ужас, каква е тая гавра с децата?! ooooh! Sick Не мога да проумея какво е това провинение, което да накара някой да причини толкова болка на детето си?! Close
Знаеш ли, много с странно поведението на такива възрастни хора, но е факт. Сега след толкова години се престрашавам да питам родителите ми защо са го правили и винаги отговорът е "Защото ни ядосваше" Embarassed Sick
Представи си каква жестокост е да биеш 4 годишно дете,което си е изцапало роклята с мръсна вода, но преди това е оставено само да си играе навън. След боя ми вързаха ръцете с един колан от халат за един висок пирон в стаята и стоях наказана на колене така, много дълго време.

# 478
Баща ми никога не ме е удрял, майка  ме  е пошляпвала .

# 479
Майка ми счупи топалката за килимите по мене,щото имах лоша оценка.Сега като и казвам:отговора е -не е вярно!Значи имам много дървена глава! Wink

Общи условия

Активация на акаунт