Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утроооо,
Май и ние ще успеем да си изядем пюрето към 12:30-13 и разбира се благодарение на Джил  newsm20 ще дойдем. Аз снощи реших да се излъжа да пия една бира, ама явно студеничка беше и сега съ, без глас, с фарингит или каквото там е и кашлям много  Cry
Карелия, спокойно, нали все казваме, че са различни бебетата, и ще проходят, и ще пролазят...
Лилчо, да оздравявате бързо. Hug

# 256
Сафо, много добре ми е познато това чусвтво за съпоставяне на децата - аз сега например си мисля,че Катя ще е без зъби и на ден по 20 пъти сигурно я пипам  Mr. Green Петя в началото на 5м. имаше два зъба вече а Катето дори и нишан няма да й никнат а нали уж казват,че децата в едно семейство по едно и също време им никнат зъбките  newsm78

Лилчо, какви са тези приказки - аз тогава съм най-безотговорната мама тук,че съм пуснала каката на ясли и току носи на бебка я някой ясленски сопол я някоя кашличка - не се притеснявай за това - така им се изгражда имунната система  Hug

Фелисити , и аз тази сутрин се събудих със страшни бодежи в гърлото но сега понамаляха.Ще се оправиш  Hug

# 257
Ей, момичета срещата в Сити отворена ли е?

# 258
Карелия, хич не се замисляй за тези неща. Ру примерно не "говори" много. Или ако го прави използва само еее-ааа и ръмжене. Обръщал се е в двете посоки сигурно 2-3 макс и то отдавна. Не мисля, че е нещп фатално. Когато, тогава, всяко дте си е индивидуално.
Сигурно бяхме първите с подути венци, но ще останем последни в никненето  Joy

тан, диди, ех, че нахални бре... Само Марулката дойде да ни види. Другите само искате  Joy Hug

Лени, честит ви зъб Simple Smile) Все повече чар да има Влади и да не му е много тежко при придоиването Simple Smile))
И аз мислих да идвам с кенгуруто, предвид любовта н Ру към количките  Joy Но ще я взема за всеки случай, така че и ние ще сме в на линия пеи нужда Wink Hug

Фелисити, много се радвам, че ще дойдеш  Hug Благодарности на Джил  Hug Hug

@mi, да ! 13-13:30 на главния вход

# 259
Аз немога да не ви се похваля - вчера почнах диетата на Дюкан и сега ще карам 5 дни ударен период. За един ден свалих 800гр. А иначе кантара не мърдаше изобщо  bowuu[/color][/b]

Диди,  #Shocked #Shocked Shocked Shocked Thinking сакън бе пиле, ми то ти съвсем ще изчезнеш!

Ей, момичета срещата в Сити отворена ли е?

@mi  Grinning ти пък ние да не сме някаква мафиотска структура  Hug идвай бързо хем да ви видим и вас.

# 260

Честит празник на “бабата” (селската акушерка), на децата и на родилките!
Честити месечинки на:София на Mime-to,Пламена на marselia,Георги на bon_toni,Калина на PyMKa,Диана на keit ,Даная на calcium,Веселин на Bagneto,Християн на miirr

# 261
Лени - не съм толкова слаба и незнам защо така си мислите - за моята височина от 1.56 съм цели 50кг. Mr. Green Само 2-3 ще смъкна но целта ми са любовните дръжки както казах - пък ще видим докъде ще я докарам.Както каза Джиджи - появят ли се почти няма махане , за което много я обичам  Mr. Green

# 262
Леле, Диди... чак сега видях какво си писала за Дюкан. Единственото, което те спасява от боя е, че първа ми каза какво е "Боц" (бладодарности и на Сафо). Знам, че сигурно няма да си промениш решението, но това е много агресивна диета и е подходяща за такива като мен, които имат да свалят 20 кила, а не за някакви си незабележими любовни дръжчици. При тези килограми направо си е срамота да правиш диети, но ако така се чувстваш по-добре, защо не пробваш с обикновена нисковъглехидратна.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 11:13 от Jillian

# 263
Вече втори ден се каня да пиша на Сиси и след като си публикувам постинга се сещам. С Цептера претърпях пълно фиаско. Сложих картоф, бейби моркови и зелен боб  в тенджерата без вода, за проба. На умерен котлон загрях до средата на зеления сектор, после изключих котлона и след половин час отворих тенджерата. Резултатът - картофът в сърцевината суров, а морковите и зеленият фасул от страната, на която са лежали на дъното - изгоряли /иначе бяха сварени  Mr. Green /.

@mi, щом и ти отиваш на срещата, имам още един повод да завиждам на софиянки  Hug

Диди, много са ти 5 дни ударен етап. Направи го само три и после карай 4 ПЗ и 3 П.  Hug

# 264
  • София
Привет и от нас!
Ех, как завиждам за срещата. Джил, следващия път и нас да ни "натоварите" за среща. Hug Нашия татко днес е много зает и няма да може да ни докара. А, за такси след 3 ужасни опита, категорично се отказвам да се кача отново.
Карелия, и Анди не може да седи самичка, задържа се няколко секунди и пада настрани. Има време - ще седнат дечицата. Виж, иначе много говори (на мама се е метнала), непрекъснато се усмихва и закача.  Heart Eyes
А4 Hug
Сиси, успешно захранване! Ще чакаме снимки! Hug
Тан, всичко ще е наред!
Лени, честито зъбче!
Мамб, и Андреа е с подути венци от повече от месец, а зъбче няма.
Хайде - викат ме! Hug

# 265
Как си знаех,че ще ме нахокате  Mr. Green Сафо и аз точно това мислих,че да я направя 3 дни а не пет.Но Джилиян, аз съм я правила и преди и съм доволна много за сваляне на талията.За месец свалих 5см от талията си но след двете бременности пак се възвърнаха.Не смятам да се задълбочавам много и да я правя по по-съкратен вариянт.Все пак имам малко кг за сваляне.Я пиши на лични ако искаш за тази нисковъглехидратна
А когато писах в един сайт за абдоминопластика да си правя /мисля,че така се казваше  Mr. Green/  там ми казаха,че ще ме изгонят от вратата

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 11:28 от Мама Диди

# 266
Точно си мислех, че ни се пада баш към 13 пюрето, ама щом има други които ще се мацотят, може и да се престраша да дойда, днес няма да ходя до офиса. И без това отнема време бебешкото ядене, да си правим компания Wink Ама как 13-13 и 30 отпред, половин час ли ще кесим пред входа, верно че най-малко щети ще нанесем при хранене отвън, ама си е студено за пикник.
Карелия, Моника изобщо не се задържа седнала.
Лени, честит зъб.
И аз не го знаех това "боц", почваме да се боцкаме значи Laughing
Мамо Диди, ами ще те изгонят, разбира се (мисля, че е с "а", но да не бъркам, де).
А4, радвам се, че вече всичко е наред.
Само за протокола - Моника не само, че не хареса тиквата, ами се запече от нея newsm78 А аз я въведох, че да не се запече, че то картоф, то морков. И каква стана тя - за пръв път се запече.
Честити месечинки на Мимето, Кейт, Мирр и всички останали  bouquet

# 267
Здравейте, не знам дали ме помните бях по-актива когато бяхме бременни и все още чакахме бебоците. Нямам много време за писане но пък редовно хвърлям по едно око на темичката.

Борето е почти 9 кг.  Crazy шишко. Още се кърмим горе долу на три часа през деня и на поискване нощем, става поне 4/5 пъти.
Захраних го на 6 месеца без 5 дни, до сега съм въвела оризова каша, картоф, морков и тиква.
За жалост тук в Сливен изборът на хубави пюрета е сведен до минимум, затова храня бебо с приготвени от мен. Това има и хубави страни, защото София така е свикнала с моите манджи още от бебе, че сега нямам никакви проблеми с храненето и, всичко и се услажда.  eat

Искам да питам майките, които кърмят. Как махнахте нощното хранене? Много ми се ще да отуча Борис да цока нощем, това ставане по няколко пъти ме измаря и вече почна да ми идва нагоре... Tired

# 268
Пъзелче, аз те помня  Hug  Не мога да помогна с опит за нощното хранене, защото ние реално не сме имали такова.. Всъщност Преслава яде около 4-5, но при положение, че заспива към 19.30-20.00ч. за мен е нормално да огладнее в 5 сутринта и не се опитвам да го махам. Иначе знам, че може да опиташ с биба /ако ползвате/ да изместваш с по 15-30-60 минути... Не знам до колко е успешна тактика. Знам единствено, че с вода НЕ става. Племенницата ми изпиваше по 120мл вода, след това и определената доза АМ и чак тогава заспиваше.  Mr. Green

Приятна среща момичета!

Ние днес привечер сме на консултация и нямам търпение  Party

Честити месечинки на всички пораснали деца! Simple Smile   bouquet

# 269
Здравейте!!!

Диди, ще те изгонят ами Mr. Green Викаш има ефект от Дюкан върху паласките.... Thinking ...караш ме да се замисля и аз, един кратък курс да направя...никога не съм пазила диети...хич не ми се отдават...както казва една позната "глад му е майката"
Инкс, всички ще имаме поне едно хранене на срещата - кой обедно, кой следобедно, кой и двете Peace А относно чакането на входа, ще е вътре и като се съберат две три майки, ще решат къде да седнат Wink
Цезари, много много си ми далеч, иначе бих те взела, ако имах път към Люлин Laughing

Общи условия

Активация на акаунт