Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте момичета,
Благодаря Ви за отговорите! Hug
Снимките от срещата са страхотни, а бебоците са станали още по-хубави!Целувки на всичките!  love001
Филисити,виждам, че имате като нашето кубче. На Андреа след Йори, кубчето и е любимата играчка, никога не й омръзва да играе с него.  love001
Драга, пази си зетя, че ще ти го вземат.  newsm47
Мила, добре дошла!  bouquet
Почерпете са днес за здравето на нашия татко, Слънчото ми днес става на 34 години. Отивам да се стягам за празника. Снощи даже торта правих, дано да става за ядене (правя за първи път).
В тази връзка, Марулка сподели, моля те, някоя лесна рецепта за торта (за аматьори), че ми се иска на Анди за 6 месеца аз да й направя тортичката. Благодаря! Hug

# 361
Дидиии, Господ здраве да ти дава  newsm20 В резултат на еднодневния Дюкан съм свалила 900гр Shocked (за миг кантара показа кило, но няма да бъда максималист Wink ). Не огладнявам, вкусни са ми позволените храни, подължавам начинанието Peace

Ем, браво на детето Peace За пореден път ме убеди, че бебешкия вкус е уникален - картоф с плодово пюре ooooh! Joy
Сафо, аз започнах да въвеждам кашите, при след обедното хранене.
Драга, днес коя роднина очаквате Wink

Цезари, да ти е жив и здрав рожденика!!!  bouquet

Сега ще надпиша снимките от срещата, а дубайските ОБЕЩАВАМ, че до понеделник ще ги кача Peace (днес и утре ни е малко натоварено от към рождени дни)

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 12:35 от djidjito

# 362
Дидиии, Господ здраве да ти дава Laughing В резултат на еднодневния Дюкан съм свалила 900гр Shocked (за миг кантара показа кило, но няма да бъда максималист Wink ). Не огляднявам, вкусни са ми позволените храни, подължавам начинанието Peace

Усещането е страхотно като видиш кантара нали  Mr. Green  HugНямам търпение да стана и първо там. Аз дотук съм -2кг,2см в ханша,1см в талията  и то само за три дни  newsm44

Нямам много време да пиша,че тръгваме за Карнобат
ТАН, имате ли сняг идваме за шейната  Joy

# 363
Тан, какво изследване чакате? За алергия ли?

Safo, да, алергия към белтъка на кравето мляко.

Диди, то сняг има, ама има и опасност в момента, в който се подадете навън да замръзните. Тук е -7 градуса /макар, че сигурно има и райони с по-отчайващи температури от нашите тук/. За мен, която вирея на топло, са си направо стресови температури.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 12:00 от tan

# 364
Честити месечинки и специално на бръмбарите на Миласара!
Оля, честит рожден ден и на вашия татко, да ви е жив и здрав.
Тан, продължаваме да стискаме палци за изследването, важното е, че Мони се чувства добре.
Нашия татко замина и сега ще си се гледаме сами с Малчо цяла седмица. Снощи ми стопиха лагерите, големия мъж с капризите по багажа, а малкия го мъчат горните зъби и беше толкова крив, цивреше постоянно, накрая в един през нощта му дадох малко Панадол и се успокои и заспа. Днес за втори ден ще му дам тиква с малко АМ, че още е запечен, снощи пръцка, пръцка и накрая изака само едно много твърдо топченце.

# 365
Аааааа, ша са биим, Кайо си е за нас, заплют, запазен и не го даваме Naughty Crossing Arms. Фелисити, влез и внеси ред тука Laughing.
Милаааа, добре дошла, радвам се, че вече си си тук Hug. Звучи страхотно, чакаме снимки от теб и Джиджи.
Честити месечинки за вчерашните ни сладурчета, че ги пропуснах, честити и на днешните Hug.
Днес гости надявам се, че няма да имаме, макар че събота/ неделя обикновено идва единият брат на мъжото, така че ще видим ще си почивам ли днес или не Laughing.
Оля, да ти е жив и здрав мъжа, ама не разбрах тази торта ли си правила или е снимка от нета, че ако е тази, незнам какво търсиш помощ от Марулка Laughing.
Вчера се позаредих с нашето традиционно женско парти с приятно похапване и руйно винце. Та позаредих батериите в приятелска обстановка, женски разговори, наоплаках се, посмяхме се, пийнахме, хапнахме и така Grinning.
Хахахахахахахаха, Джиджи , тъкмо да си постна и гледам три нови и реших да ги изчета. Та както пише по- горе, ще видим коя роднина ще дойде днес Joy.

# 366
Честити месечинки на:
Радослав на dzimbi
Михаил на Cuckoo
Зара и Дамян на milasara
Александър на napetia
Рая на galelei

# 367
Усмивка, пощата ти е пълна, така че тука си копирам писанието:
Мерси много, не изглежда хич сложна, понеделнишки мислех да почвам Дюкана, но пък и тази ми хареса, може да ги редувам, като почивам от едната да почвам другата. Дано да се заинатя, че едно 20 кила поне имам да свалям. Ако стартирам с тези кила за второто, ще счупя магарето като се кача да разждам Joy.
Хапчета за сега май по- добре да пропусна newsm78. Не съм фен на лекарствата, каквито и да са.

# 368
Пардон, оттеглям се, че то голям бой се заформя, имаме си достойнство все пак   Joy
И аз не съм фен на хапчета, а да ви кажа наскоро чух истории за внесени такива неизвестно откъде и продаващи се от ръка на ръка ей такова чудо да ме убиеш не мога да глътна. Shocked

# 369
Драга, като започнеш Дюкан не бива да го менкаш с друг режим. Караш докато свалиш. Ако нямаш други проблеми /хормонални и т.н./ 20 кг ще ги свалиш от 4 до 6 месеца. После, обаче, идва третия етап - задържането - колкото кг си свалила х 10, толкова дни караш на него, т.е. 200 дни. Но пък той не е така тежък.

Джиджи, не съм много запозната и да не говоря глупости, ама попитай в Дюканската тема дали няма опасност при активен спорт /както е в твоя случай/ протеините да не тръгнат да правят мускулна маса. Не знам дали някъде съм го чела това или се бъркам. Защото Дюкан препоръчва спорт, но при теб той е ежедневен и по-продължителен от 2-3 пъти седмично във фитнеса, примерно.

Тан, дано понеделник да са готови резултатите. Каквото и да излезе, щом се знае, може да се преодолее проблемът  Hug

Благодаря за отговорите за кашата. Може би от утре ще я започнем първо докато лъжичките са малко с обедното пюре, а после ще продължа следобяд. На мен ми се иска да имам повече време през деня за наблюдение на евентуални алергични реакции, затова.

# 370
  • София
Ееееееее Драга, от нета е снимката! Joy
Благодаря за поздравите и пожеланията! Hug

# 371
Нямам много време да пиша,че тръгваме за Карнобат
ТАН, имате ли сняг идваме за шейната  Joy[/color][/b]
Мале, Мама Диди, къде тръгвате? Ей сега гледах по новините, че от снощи има затрупани коли по магистралата и идиотите от Гражданска защита още не са отишли, пуснаха една жена по тел. и тя каза, че като се обадила, вместо да се разбързат, я попитали какво прави там, и че в една от колите има детенце. Ей, в каква държава живеем?

# 372
Диди, абе верно я замете се откаже, че и с децата тръгвате. Ако тръгнете все пак, пиши като пристигнете, че да не ви мислим. Hug

# 373
Сафо, благодаря ти за съвета Hug Преди да започна попрочетох доста по темата. Тренировките, които аз провеждам, не са силови, повечето упражнения са на базата на собствената тежест на тялото, а когато използваме тежести, те не са големи - половин или максимум килограми. Целта е топене на мазини, оформяне на релеф, а не трупане на мускулна маса. Поради тази причина, диетат Дюкан е много подходяща за спортуващи, защото обикновено при диетите, отслабват и мускулите, а Дюкан ги поддържа Peace

Диди, всички те мислим!!! Аз нямма сантиметър вкъщи и така и не си купих, за да се премеря, но ориентир ще ми бъдат едни много, много любими мои дънки, в които ми е целта да вляза Peace

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 13:00 от djidjito

# 374
Емили, така така, да не става бой Joy.
Сафо, не се замислих, ще я карам на една диета тогава, дано изобщо да проявя упорство, ако не ще си ме слушате да се оплаквам само колко съм дебела Laughing.
Оля, тогава за месечинката ти пожелавам да направиш такава Peace.

Общи условия

Активация на акаунт