Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Puzzle - аз не знаех че яслите почват на пролет.. Мислех, че е като училище от Септември, радвам се че са ви приели Simple Smile

# 451
Роси, пробвай с моркови, на всички бебоци им харесват. Иначе, според е нормално децата да не харесват всички храни, които им предлагаме. Андреа категорично отказва картоф, даже плаче, като й го предлагам -няма да я мъча повече. Минаваме на оризова каша.
И аз това си мислех, но ме притеснява, че е "ял" тиква сами три дни, засега няма никакви реакции, освен, че дори и десетте грама дето успях вчера да му ги набутам в устата поне му оправиха запека.
[Роси - защо не прочетеш малко за педагогическото захранване, може да ви свърши работа ... аз преди да започна за захранвам, това ми беше като втори вариант, в случай че не иска да яде http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429102.0
Благодаря, отивам да чета, може и това да е вариант.
Сърчице, добре дошла!

# 452
Добър вече Hug

Най-накрая ще ви покажа малко снимки от Дубай  http://picasaweb.google.bg/virjiniapetrova1/aTxZYE?authkey=Gv1sR … 30428839072756370

# 453
  • USA
Джижито,благодаря за снимките.Аз съм без думи,страшна красота,ама и вие никак не сте си губили времето,посетили сте и опитали всичко smile3501. Истински ви завидях Hug Heart Eyes.

# 454
  • София
Добро утрооо  Hug
Охооо, пускам се в дебрите на Джиджовите снимки, до по-късно  Laughing

Лелеее Джиджи, благодарности, че сподели тез красоти с нас. Направо нямам думи...определено хубаво сте изкарали  Laughing

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 09:39 от Felicity.

# 455
Мила,Джижито..снимките са уникални,големи красоти  Hug
А сега да почерпя за вчерашната ни месечинка  Blush
Аз тези дни късам нерви с моя "убавец"  #2gunfire и не ми е останало много време за форума  Sad

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 09:20 от Мама на Александра / lilcho13

# 456
Линет,за ясли другата година а за градина много ви е рано - много бързаш  Mr. Green
Джиджи,страхотни снимки - много сладка двойка сте  Hug

Ние си тръгваме от Карнобат - нашата работа само с извинение ама гъз път да види . И двучасово опаковне и разопаковане на багажи  ooooh!

# 457
Джиджи, страхотни снимки, голяма красота. Вече съм повече от убедена, че ще отидем в Дубай  Hug Но ме върна в реалността, колко сме зле в България, светлинни години назад  ooooh! А ти изглеждаш много добре, не виждам, защо се подлагаш на диета  Rolling Eyes В този ред на мисли, от днес и аз съм на олекотения вариант на Дюкан (бладарение на едно майче от форума, което още кърми и слабее и ми разясни, кое как става)  Peace

п.п Джиджи, при вас всичко организирани ли беше предварително?

# 458
  • Кърджали
Включвам се само за да кажа " Искам и аз в Дубай! Искам и аз в Дубай!"  Mr. Green МНого хубави снимки. И от те да не съм чула за диети  Mr. Green

# 459
Честити месечинки  Hug

Снимките от Тайланд и Дубай са страхотни!! Искам и аааааззззз  Crazy

Анна също не се занимава сама. Дори последната седмица положението е още шпо-сериозно - ако преди можеше да я оставя за 5мин., сега и за 1мин. не мога. Щом ми види гърба и започва силеееен рев. Трябва или да си играем заедно, или да се носим да оглежда  ooooh! 30мин. плач и на мен ми се струват много - няма да издържа, бебка ще се захласне на 10-тата минута Sad

Мама Диди, какво стана с беличкото нещо от вътрешната страна на бузката на бебка?

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 10:15 от ili4ka

# 460
  • София
Radina, я раздуй какъв е този лек режим на Дюкан! Hug

# 461
Джиджи, имам чувството че съм попаднала в някоя от приказките от 1001 нощ. Трябва ми малко време да се върна в реалността и ще пиша пак.

# 462
Джиджи, аз по принцип не съм почитателка на Изтока, обаче...ми останаха очите ... Това ще е една от дестинациите, които ще посетя някога си  Grinning Много ми хареса!  И аз да попитам на свой ред: за какви паласки говориш, за какъв Дюкан....  Heart Eyes

tan, а само да споделя, че Марти като види снимките под поста ти, така започва да се радва ... на каката ли или на Мони не знам Laughing Heart Eyes

# 463
Джиджи, благодаря, че сподели с нас тези красоти. Но и аз не виждам от къде точно имаш да сваляш, че и диета си почнала.
Radina, я раздуй какъв е този лек режим на Дюкан! Hug
И аз искам лещо леко, че хич не мога строга диета да пазя, а и с високата кръвна захар не съм за всяка диета, поне докато не мина на ендокринолог да ми определи дозата на лекарството.
Ние си тръгваме от Карнобат - нашата работа само с извинение ама гъз път да види . И двучасово опаковне и разопаковане на багажи  ooooh![/color][/b]
Е, поне е разнообразие за малките сладурки.

# 464
Ееее, влизам и попадам на тези красоти. Джиджи Hug

Линет, при яслите има два варианта - 1/ самостоятелна ясла, за която документи се подават първия ден от годината, в която искаш да пуснеш детето (класирането излиза през май); 2/ ясла към ОДЗ, където документи се подават през интернет системата https://kg.sofia.bg/, когато я отворят за кандидатстване. В твоя случай, ако искаш Бени да ходи на ясла в ОДЗ (което си има предимството, че после детето автоматично преминава в детската градина без кандидатстване) - трябва да подадеш документи следващата година 2011, когато отворят системата. Те почват от септември. Ако искаш да я запишеш за ясла от 2 г. подаваш документи в съответната ясла в първия работен ден на 2011 (в този случай трябва да подадеш молба във всяка отделна ясла, която сте харесали). За детска градина (ако не сте в ОДЗ или сте в самостоятелна ясла) документи ще подаваш 2012 през системата, ако тогава нещата са все още такива. Не знам дали обясних добре.

И не на последно място, моята госпожица днес става на половин годинка. По този повод (нищо, че сте на диети), почерпете се:

Общи условия

Активация на акаунт