Юлски бебета - тема 23

• 24 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ние сме с 7,3 точки, та със сигурност няма да се класираме. Като гледам май шанс имат само мамите на повече деца, тези с работещи в системата и тези с връзките. Затова ще гледам и частните детски градини Peace

# 571
  • София
Евита,и аз се изумих,макар че баткото е с 10,1т.Преди да се родят близнаците,той беше с 8.1т. и ако не бяхме направили известен завой,още щеше да виси в списъка на чакащите,защото класирането беше преди да се родят бръмбарите.
Нели,вие в ОДЗ ли искате?

# 572
Ние сме с 7,3 точки, та със сигурност няма да се класираме. Като гледам май шанс имат само мамите на повече деца, тези с работещи в системата и тези с връзките. Затова ще гледам и частните детски градини Peace
Нели, и ние с 8 точки няма да се класираме,а за частна ясла днес като гледах цените то излиза, че ще роботя само за таксите. А живеем в квартал дето няма нито ясла, нито градина, ще го завада Божидар Данчето Фандъкова да го гледа, нали е учителка.

# 573
Като ви чета, добре че ние тук поне от към градини и училища проблем нямаме, засега. Mr. Green

# 574
  • София
.
Нели,вие в ОДЗ ли искате?
ОДЗ, да. Точно до блока ми има две и са ми много удобни, но като гледам изикванията там са 10т.

# 575
 hahaha мен със снимки ли ще ме плашите  Joy куче с кокал
пpосто знам какъв кеф е да си обуеш дънките от пpеди да забpеменееш и те да висят на теб.  Heart Eyes Hug пожелавам го на всеки !
ако мога да ви нахъсам малко,   bouquet
качих малко снимки: с pозовата поличка съм бpеменна пъpви месец... после има една огpомничка, после една тлъста, и после една-две секси  Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/kalikayo
и няколко от това лято (тук съм с 5 кг по-малко от миналото)
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/sets/72157622045927575/

така че, отслабвайте смело, кой колкото има и иска.
КАpелия, ще те снимам и теб  bowuu ти даже пост фактум си като за pеклама на кампанията Wink
С вас така се уговаpяхме много, и едни манджи имаше обещани там  Whistling
ще се виждаме ли?

с гpадините успех.  Crazy  аз много си мислех дали да pаждам пак скоpо , да мога да употpебя на баткото гpадиснтвото, но ми се стоpи, че не си стpува за едната гpадина  Mr. Green ... тъкмо сега, като си влизам в дънките от седми клас, да се нашишкам пак  Flutter

# 576
Ало, ало! Да се включа и аз, като видях Калина и нахлух във фликр Simple Smile http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4235488148/ Ето я моята прелестница! Simple Smile  Heart Eyes Благодаря, Калина!!! Simple Smile

И всички останали снимки http://bubolechkamechka.snimka.bg/family/kalina-ni-snima.467250 Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 22:54 от BubolecheMeche

# 577
Добър вече Hug

Виждам сделки се сключват тук Laughing - да не остана по-назад, аз съм от тези с най-трудно свалящите се малко килограми, така че си заслужих и аз снимки на финала Crossing Arms
Джил, Нели, Сиско имате си страхотни половимесечинковци!!!
Джил, на Инчето ми стана любима снимката с ръчичката на кръста Laughing Peace
Карелия, за подаръкът изненада просто нямам думи....

Искам да отбележа, че на Стелла много й се услади тиквичката още от първата лъжица преди време Peace

# 578
  • София
Едно бързо въпросче - колко струват пюренцата на Хип newsm78

# 579
  • варненка от София
Манджите остават обещани, Калинче, ама аз таковата... кърмачка съм...  Blush Варна те очаква и ние също. Офертата остава валидна.

Изобщо аз ще съм ви стимула "как не искате да изглеждате"  Mr. Green Приемам да съм модел на мотото.

Гледах снимките днес на бебоците, уникални са просто. Ама вече наша беба у тиква не можем да я тикнем, мина го този калибър просто  Flutter Втаса ни детето.

Мила, Джиджи, така ви завидях и така хубаво ми стана да гледам снимките. Ама Мила може още снемки да пусне, малко ми бяха   Embarassed

# 580
  • При децата ми
Привет и от нас!
Наѝѝѝѝ- накрая ви изчетох... Whistling
Джиджи, и аз в отбора на благодарящите за снимките! PeaceБлагородно завиждам! Големи красоти са сътворили в  пустинята! Колко време бяхте там?
Миласара, даѝ ако може още снимки? Blush
Калина, страхотни снимки! Peace
При нас нищо ново, освен това, че вече и две секунди не мога да я оставя сама, върти се, като пумпал Crazy Чакам да минат двете седмици и да започнем пак със захранването. Ники също иска внимание постоянно и щом ми види гърба почва да се съдри и реве...
Буболече, много е сладка госпожицата!
Нели, пюретата на "Хипп" са над 2 лв., ако не се лъжа де.
Оп, сега виждам, че и Марулка иска още снимки...

# 581
Джиджи, от вчера се ровя и гледам офертите за Дубай  Whistling
Калинa, чудесни снимки правиш   bouquet
NellyR , плодовите и зеленчуковите са около 1,90 лв  Simple Smile
При мен за сега диетата върви, но няма още да се хваля, че да не се обърка нещо  Rolling Eyes
Момичета, вие за кога подавате документи, т.е кога мислите да си пускате децата на ясла?

# 582
  • Варна
Здрасти и от мен Simple Smile Аз малко изпаднах в летаргия покрай тия студове. Нищо не ми се правеше, само се опитвах да се стопля...

Има ли още някой незахранил? Хриспа, вие кога ще почвате? Щото ние още не сме продължили след разстройството, а пък то ще си бъде все едно от начало почваме.
Дидето все още се случва веднъж на два дена да има почти течно ако. Да не говорим, че вчера имаше едно бяло парче като сопол. Педиатърката ме посъветва последно да пробвам с оризова каша. Но аз все още не смея, а и не мога да намеря пустата каша - в квартала няма, в Пикадили няма, в Била няма (тия дето са в Младост).
Мами от Варна, можете ли да ми кажете къде със сигурност я има, да пратя таткото да вземе? Трябва ми безмлечната на Милупа, в краен случай може и на Хип.

Калина, много се надявам да ни дойдеш на гости във Варна! Не помня какво бях обещала, ама важи Simple Smile  Embarassed

За диетата, много мразя и никога не съм спазвала диети. Но сега кантара се е заковал на 58 и не мърда! А аз искам 54... Та ще видим какви ще ги мъдря, ама за снимки май няма да се класирам. Simple Smile

Пюрета на Хип могат да се намерят от 1.89 до 2.19 май.

# 583
  • варненка от София
Кейт, най-сигурно тези неща си ги пазарувай в бебе Депо център на колхозния, има от пиле мляко. Там със сигурност има безмлечната на Милупа, от там си я купих.

Оф, едвам се излюпих да стегна каката за градина, пратих я с комшийката и сега се чудя да започвам ли деня или да си доспя  Blush Едно е сиурно, че като нахраня Неви, ако я тръшна до мен на спалнята и тя ще спи. Абе в чуденка съм  newsm78

Все се каня да ви пусна една брошурка с пюрета, каши и сокове на Хип, асортимент, от кога се започва и какво е действието. Имайте предвид, че това е от преди 3 години, когато захранвах каката, може да се е променил асортимента, но в общи линии е това. Ето тук го има http://avgustinki.snimka.bg/baby/razni.86201.1751376 А като се организирам по-добре, ще сканирам една книжка с рецепти с пюрета, кисели, каши, ноооооо да видим кога ще стане това.  Blush

# 584
A, @mi, правете любов и после ти ще гледаш продукциите ни Laughing.
Цветен прашец, сега да те сгепцам, че се появи, пробва ли вече направо бурканчето да затопляш в уреда, че това пресипване започва да ми става много досадно? Питам и ако Марулка или Лилчо са пробвали да споделят. Аз си мисля, че няма проблем, все пак на пара полека го затопля, не е печка, че да се пече на висока температура и да се пукне бурканчето newsm78.

В уреда съм претопляла бурканче на 6-7 мин. Но големите не стават (намерих един "селски начин"),по точно има вариант ,поставям на дъното една капачка от контейнерче авент ,вместо поставката и поставям бурканчето (опира в капака на уреда,но се затваря)  Mr. Green става дума за бурканче на Хип от 190 гр. ,с малките няма проблем Peace

Общи условия

Активация на акаунт