Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 465
Ами явно съм се объркала и да е 4-ти сезон с последната съпруга на Хенри - Катрин Пар. Дават го само в понеделник.

# 466
  • Враца
здравейте!

аз, също като вас, съм почитател на историческите филми.
сега съм си свалила и този сериал да гледам, но ми се иска и мъжът ми да го гледа- мисля, че ще му хареса.
за съжаление, той, за разлика от мен, не може да го гледа без субтитри. аз обаче нямам идея как се слагат субтитрите- опитвах всякяк, ама нъцки. никога досега не ми се е налагало, защото си гледам на английски.

може ли някоя да ми помогне на лични и да ми обясни как да кача субтитрите.
свалих оттук, за да имате представа къде са субтитрите, които ми трябват.
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=105147&hit=1

предварително ви благодаря много!

# 467
  • София
Теглиш ги от там, където пише Свали субтитри и би трябвало автоматично да тръгнат ако името на филмовия и името на суб файла е идентично. Ако не просто ги правиш да са еднакви.

# 468
  • Враца
за съжаление, нищо не става.
уж тегля, но май ми липсва някаква програма newsm78

# 469
  • София
Трън в очите, обикновено субтитрите са архивирани и е необходимо да се разархивират, преди да се пуснат с програма за гледане. Да не би да пропускаш тази стъпка?

# 470
  • Враца
вероятно е така, но компа не ме насочва, а пък аз не съм го правила друг път...
малко ми е неудобно да ви пълня темичката с този проблем, ако някой смята, че е неудачно, и на лични може да говорим Peace

# 471
  • In The Middle Of Nowhere
Значи слагаш ги в папката където ти е филма, разархивираш ги и след това виж къде в програмата, с която гледаш филма се отварят субтитри - следваш стъпките и така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт