Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
Ако не сте го гледали- сега е момента!!! Невероятно направен сериал за живота и жените на Хенри 8ми. Сценария, музиката, костюмите всичко е пипнато където и както трябва. А актьорите също не са за подценяване- както като игра, така и като външност  Mr. Green Интересно е и защото са показани различни гледни точки в исторически план. Които е гледал "Рим" ще хареса много и този.  Peace Peace Peace
Приятно гледане- от 23.01 по Нова!

# 1
  • Варна
Гледала съм Рим ,смятам и този да гледам. Знае ли се в кой час ще го дават и дали ще го качват някъде.  Thinking  Такъв фен съм на исторически филми ,обожавам ги.  Heart Eyes

# 2
Този който го даваха преди време по HBO ли ще дават?
Ако е така ще съм много доволна,така и не успях да го догледам целия,а и там Хенри Осми е много красив Simple Smile
Благодаря ти много за информацията.  bouquet

# 3
Не са обявили още май от колко часа ще го дават или пък аз не съм хванала рекламата... Да, същият е, който по HBO бяха пуснали, а иначе го има в замунда. И трите сезона- перфектно преведени. Сезоните са кратки- по 9-10 епизода, но са по 45-50 без реклами, значи по нова ще е по 1 час
Аз сега чакам 4ти сезон напролет.  Embarassed
И, да, Крал Хенри е мнооого хубав в сериала  Crazy Crazy Crazy
Гледайте го- няма да съжалявате!  newsm10

# 4
Уникален сериал  Heart Eyes . Изгледах сезоните на един дъх, но с удоволствие бих го гледала пак.
За съжаление мисля, че ще го излъчват в много късен час - 23:30  Sad  Аз по това време обикновено спя, тъй като ставам раничко за работа.

# 5
Наистина е УНИКАЛЕН!!!

# 6
  • Бургас
Оф искам и аз да го гледам,но как ще го тупнат в 11.30 вечер. Малката ляга в 9.30 -10 и аз с нея отнасям...

Дано да е поне от 11 ,4е да държа до 12... ooooh!

# 7
  • София
И аз съм с надежда да го дават в по - човешко време. Ще следя сериала  Simple Smile

# 8
Ау, ще гледам обезателно, ако е в нормално време!   Party Дано!
Гледах някоя и друга серия по HBO, и много ми хареса  ...

# 9
В сайта на Нова пише че ще го дават всяка събота от 23:15 часа, по два епизода. От интернет ще се тегли, то се е видяло.
http://www.novatv.bg/bg/series/view/65/

# 10
Сериала на истина е супер  Peace
caramellche, търсех инфо дали ще има 4-ти сезон, но не намерих. Сигурно ли е, че на пролет започва  Thinking

# 11
Наистина много късно ще го дават.

# 12
Наистина много късно ще го дават.

Ами някои сцени от филма, не позоляват излъчването му в по ранен час Wink

# 13
  • Гърция
И аз да се запиша в темата. Отдавна си свалих първите два сезона на сериала, но качеството им беше ужасно и се отказах. Чаках да започне някъде и по HBO изгледах трети сезон. С нетърпение чакам да започне по НОВА Peace

# 14
В сайта на Нова пише че ще го дават всяка събота от 23:15 часа, по два епизода. От интернет ще се тегли, то се е видяло.
http://www.novatv.bg/bg/series/view/65/

Е, щом ще е веднъж в седмицата, ще понеса да го гледам в този час ... 
... сега пък се ядосвам, че е само един път седмично ...  Joy ...

Общи условия

Активация на акаунт