Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Тоя крал ще го изям с дрехите.  Mr. Green Heart Eyes Embarassed

# 46
Aххаа и аз ... Mr. Green Joy

# 47
Е, мацки, хареса ли ви серията??? Не се съмнявам, че ви е...  Peace
А относно краля- просто няма смисъл да коментирам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 48
Ох, аз го заобичах този сериал.  Обожавам филми с крале, принцове и принцеси и Тюдорите се вписва напълно. Хенри е умопомрачително секси!  Blush    
   bouquet     на caramellche, че го препоръча.  Sunglasses И да добавя, че вече съм на 3 сезон и интереса ми не е изчезнал.

# 49
Утре ви чакам да обсъдим сериите от тази нощ! Сега бягам да гледам, че започна 2ра серия! А, за препоръчването- за нищо, ако мога бих го препоръчала на целият свят  Laughing но аз съм пристрастна към външността на Хенри, та затова.......  Embarassed

# 50
  • Варна
А ръката на тази Мери все в гащите на краля.  Joy Ще взема да й завиждам вече.  Mr. Green

# 51
  • Гърция
Сериалът е страхотен Simple Smile, а Хенри е много секси Heart Eyes, но френския крал ми прилича на шушумига ooooh!

# 52
еее аз забравих да гледам Sad

# 53
# 54
Направо съм очарована от филма и въпреки, че сега ми се спи, а имам да уча за изпит грам не съжалявам, че останах да го гледам. Малко ме е яд, че е баш събота вечер...но ще се примиря!  Peace

# 55
И на мен много ми хареса сериала , ще се гледа ! А този крал думи нямам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Снощи съвсем случайно попаднах на този сериал, бодувах до 1.20 изгледах двете серии и сташно много ми хареса  Laughing За Хенри просто нямам думи, толкова хубав крал е рядкост  Heart Eyes Само не мога да разбера, защо тия глупаци от Нова са забили сериала в толкова късен час  Crossing Arms За тези които харесват филми с крале, бих препоръчала филма "Другата Болейн" , отново за крал Хенри и любовната му исторя с двете сестри, много хубав филм!

# 57
Има сцени, които определено не позволяват излъчване в 8  Peace

# 58
  • Гърция
Снощи съвсем случайно попаднах на този сериал, бодувах до 1.20 изгледах двете серии и сташно много ми хареса  Laughing За Хенри просто нямам думи, толкова хубав крал е рядкост  Heart Eyes Само не мога да разбера, защо тия глупаци от Нова са забили сериала в толкова късен час  Crossing Arms За тези които харесват филми с крале, бих препоръчала филма "Другата Болейн" , отново за крал Хенри и любовната му исторя с двете сестри, много хубав филм!

Би ли дала линк от къде може да се свали. Искам да го гледам.  Peace

# 59
Момичета кьде мога да намеря сериите от снощи.Детето ми не беше добре и не можах да гледам.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт