Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 373
  • 471
  •   1
Отговори
# 435
  • In The Middle Of Nowhere
Изгледахте ли последния епизод, аз отново нямах търпение за бг субтитрите  и пак карах на английски/кое разбрала, кое не/ Много хубав финал, леко се размина накрая с моите представи, но пак е добре.
Малко спойлерче: когато дадоха Хенри отново като млад беше приказка, бях забравила колко хубав беше в 1вия сезон/не, че не беше хубав и в останалите, като изключим последните 2-3 епизода на 4ти сезон/
Фантастичен сериал, чудесна игра на на Джонатан Рийс Майерс, нещо много стойностно, което няма скоро да забравя!

# 436
Изгледахте ли последния епизод, аз отново нямах търпение за бг субтитрите  и пак карах на английски/кое разбрала, кое не/ Много хубав финал, леко се размина накрая с моите представи, но пак е добре.
Малко спойлерче: когато дадоха Хенри отново като млад беше приказка, бях забравила колко хубав беше в 1вия сезон/не, че не беше хубав и в останалите, като изключим последните 2-3 епизода на 4ти сезон/
Фантастичен сериал, чудесна игра на на Джонатан Рийс Майерс, нещо много стойностно, което няма скоро да забравя!

Споделям мнението ти!

Ще ми липсва сериала и играта на Джонатан Рийс Майерс - беше страхотна, особено в последните епизоди!  Flutter Въпреки че като "млад" беше далеч по-хубав  Mr. Green

# 437
  • София
Писах в началото на темата,когато гледахме първите три сезона почти на един дъх.Големи фенове сме с мъжа ми.Наскоро бяхме в Лондон и първото място,което посетихме беше "Тауър"-мястото на снимките в сериала.Другото интересно беше образа на Хенри в цял ръст в музея на восъчните фигури.Аз съм висока 181см.,но ме изуми,че фигурата беше далеч над мен,и е много дебел Mr. Green,и грозен Mr. Green.
Сега ще си изтегля и 4-ти сезон,чаках да излезе целия и със субтитри,та за мен сега почва приключението Simple Smile.

# 438
Писах в началото на темата,когато гледахме първите три сезона почти на един дъх.Големи фенове сме с мъжа ми.Наскоро бяхме в Лондон и първото място,което посетихме беше "Тауър"-мястото на снимките в сериала.Другото интересно беше образа на Хенри в цял ръст в музея на восъчните фигури.Аз съм висока 181см.,но ме изуми,че фигурата беше далеч над мен,и е много дебел Mr. Green,и грозен Mr. Green.
Сега ще си изтегля и 4-ти сезон,чаках да излезе целия и със субтитри,та за мен сега почва приключението Simple Smile.

Завиждам ти цялостно  Mr. Green Първо, че гледаш с мъжа ти - моя твърди, че гледам само заради Джонатан...и заради него, ама и филма ми харесва, второ, че си била до Тауър! И трето, че сега ще гледаш 4 сезон накуп...ма не е честно!

# 439
  • Враца
.Аз съм висока 181см.,но ме изуми,че фигурата беше далеч над мен,и е много дебел Mr. Green,и грозен Mr. Green.

Ама не си ли го снималаааа Sad(

# 440
  • София
Разбира се,че го снимах Simple Smile,ей го с мъжа ми,на следващата съм аз:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/64/64#photo=97
А тук съм до Ан Болейн,която се разхождаше в двора Simple Smile:

http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/62/62#photo=15

Запазени са и тронът,и спалнята му,където толкова много неща се случиха Mr. Green,и най-интересното за мен-съкровищницата,където са автентичните корони,скъпоценни камъни и разкошни дрехи от онова време.С една дума-пожелавам ви да отидете,като ви се отдаде възможност!

# 441
Мерси за снимките  Hug

# 442
  • Враца
Еее, много яко!
Мерси за снимките!   bouquet

Искам и аз да видя на живо тези нещааааа!  Tired

(коя е ан болейн- лявата ли и коя е дугата ?? )

# 443
Ще изгледам тези дни пак The Virgin Queen (линк в Арена)... да продължа с династията. Пък по-натам май ще изгледам сериала пак - много ще ми липсва  Peace А ще сваля и това (него не съм гледала) - Elizabeth: The Golden Age  (линк в Заму … 85;да)

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 17:52 от •ºtreisyº•

# 444
  • София
Трейси, мисля, че ще ти допаднат! Особено филмът с Кейт Бланшет  Peace. Ако не си гледала The other Boleyn girl линк към замунда, препоръчвам ти и него.
Аз още не съм изгледала четвъртият сезон на Тюдорите, защото трети ме разочарова по едно време, но като ви чета, ще го дръпна и без това лятото доста от сериалите почиват  Peace.

# 445
  • Враца
Добре , а филм за кървавата мери няма ли преди този за елизабет ???

# 446

Абе и аз търсих ама не намерих  Naughty а ми е интересно...

# 447
  • UK
И аз доста се рових в нета, за да открия филм за Кървавата Мери, но не открих, но пък ще ви предложа един друг филм

Лейди Джейн - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=119424&hit=1

става въпрос за "кралицата за 9 дни" Джейн, която "упревлява след Едуард (сина на Хенри) и преди Мери.
Джейн е племеница на Хенри.

# 448
  • край голямата локва

Има, но май не могат да се намерят в българските тракери.  Май ще трябва да си пуснем заявка, но не знам къде ще е най- удачно. Да има някой с връзки? Ето един от последните. http://www.imdb.com/title/tt1255905/
Имаше и един по- стар, но не мога да се сетя за името. Като имам малко повече време ще го издиря.

# 449

Има, но май не могат да се намерят в българските тракери.  Май ще трябва да си пуснем заявка, но не знам къде ще е най- удачно. Да има някой с връзки? Ето един от последните. http://www.imdb.com/title/tt1255905/
Имаше и един по- стар, но не мога да се сетя за името. Като имам малко повече време ще го издиря.

Mary, Queen of Scots - този?

Общи условия

Активация на акаунт