Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 203 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на жсички .Съжелявам за преди ,че писах на латиница  Embarassed Night послушахте за пирографа , както и жоро. Взех си узор 1 ,даже и узор за моя приятелка от човека , чиито номер беше ми дала.  Много сам доволна. Те моите приятелки работиха и преди с узор  и бяха доволни . Днес сам порисувала не малко и с помощ на моя приятелка усях да направя 4 малки пирографии( понеже не сам рисувала от отдавна и много ме затрудняваше рисуването с моливът,за да мога да направя после пирографията) Надявам се скоро да мога освен пирографията и рисунката аз да я правя Simple Smile . Тези дни ще кача да ги видите. Мисля ,че са се получили ,но има още какво да се желае Simple Smile
Който когато може тогава да рисува ,без да се притеснява ,че понякога не остава време  Wink

# 136
Здравейте Simple Smile
marimagi много добре си направила, с Узор е по-добре! Аз първоначално си купих поялник-пирограф, обаче не ставааа - много ниска температура развива и е мъка, мъкаа...  Има и по-добри варианти от Англия или САЩ- професионални пирографи, които са направени много удобни за рисуване и имат много екстри и накрайници  Heart Eyes обаче още не съм стигнала до там... за сега ще действам с Узор-а!

Mumita сандъкът е съвсем нов от някакви тънки дървени плоскости и обкантен с метал (от промишлена техника), но ако се състари дървото и метала ще стане чуден Simple Smile а може и пирографийка да види...

Лек и успешен ден и музата да ви следва  Hug

# 137
Здравейте на всички. Обещах да кача пирографийки и това ще направя http://www.facebook.com/album.php?aid=42189&id=100000415210875 Тук може да ги разгледате ,целият албум както и в творческа атмосвера Simple Smile От всички на две не сам правила аз пирографията(отбелязано е кои са) Дано ви харесат. Направо като хванах пирографа и не ми се щеше да го оставям. Само димът влиза право в очите ми , освен и едно вентилаторче да приспособя да маха димът от лицето ми Simple Smile

# 138
marimagi може и да свия някоя идейка!  Mr. Green
Най вече с коледните мотиви на "подчашниците"- и аз съм си купила такива, бяха за Великден  Embarassed, ама и за Коледа ще свършат работа!  Hug

# 139
Хеи здравейте дам идейката е добра само материал си намери mumita ,че е дефицитен и не е лесно да се купи ,ако не знаеш от каде можеш да си набавяш постоянно Simple Smile Дано добре варвят пирографиите на всички и да успявате да се наслаждавате на хобито си ,че само с ежеднежните действия и проблеми е много трудно . Успешно хоби и дано скоро има нови пирографии за показване  Simple Smile

# 140
Здравейте момичета  Simple Smile

Marimagi много добра идея са тези поставки за чаши - и аз мисля да я свия  Laughing Mr. Green

От къде сте ги взимали? Аз успях да открия магазини само с дъски в различни форми ( дъски за рязане)
за друго не остава време напоследък...

# 141
marimagi надявам се, че не се сърдиш   love001 ние така си говоркаме само

На тези дъсчета съм се опитвала да разбера що е това нещо в ръцете ми и става ли то за пирограф!?  Joy
Прилагам опитите:
http://media.snimka.bg/6243/018741496.jpg  - четирите годишни времена
http://media.snimka.bg/6243/018741497.jpg  - тук на времена не го докарах...

night казвай магазинчето за дъските  newsm17    че и различни по форма  smile3511 smile3515
Успех дружина!

# 142
Спокойно момичета няма проблеми ,ако беше тайна нямаше да ги показвам Grinning Simple Smile с годишните времена е хубаво ,но предполагам ,че щеше да си личи повече ако имаше и някакав фон от типа на сняг , или есенен пролетен или летен фон Simple Smile Значи на женският пазар има доста магазинчета по 1 лв, иначе аз сам решила да взема от скалд за строителни материали ,кадето има и дървен материал има примерно дъски по 1,5 см дебелина ,но трябва да ги изглядат ,че не може да се рисува по тях иначе ; а другият вариант е шперплат повърхността му беше от чам, светла без много линии от дървото и дебелина 4 мм и за 2 на 2 метра щпер плат е 10 лв и аз искам да ми го нарежат и се оскапява . Като казах 20 на 10 см ми каза че рязането ще ми е още 10 лв , ако е по на едро по-малко ще струва Stuck Out Tongue Дано съм помогнала успех с търсенето Simple Smile Hug

# 143
Здравейте!Marimagi,нарежи си ги по-големи,например 20 на 30см.На по-голяма площ се рисува по-добре и повече детайли можеш да направиш по изображението.Моите икони са горе долу този размер.В момента съм започнала Свети Димитър и като го направя ще ви го покажа.Успех на всички!  bouquet

# 144
Mumita в неделя ходихме в Карфур, там имаше дъски... кръгли, правоъгълни... обаче кръглите са лепени - не са едно цяло изрязано парче.

А в Мосю Бриколаж видях, че режат на място дървени плоскости - нямах време обаче да спра и да разпитам...

Ще отида скоро пак покрай пазаруването за новото жилище и ще разпитам за цените

# 145
Аз съм си купувала от Практикер- по- ми е удобно с транспорта.
Там където режат има парченца на ниска цена и фазер и МДФ и др. плоскости.
1.50 / 0.50 парче беше на цена 0.50 лв  newsm78, вярно, че зависи и от материала
Само цвят и материал да се целнат и става веселба.
Неприятното е, че тези парченца не ги режат после, а трябва да досаждам на 1/2  Crossing Arms
Казах му, че ако много се дърпа ще си намеря по- сговорен от него да ми ги нареже  Joy
От такава плоскост са ми любимите врабци
Трябваше да е по- светличка основата, ама мерака ми спирка няма!
http://media.snimka.bg/6563/019380702.jpg

# 146
Ето едно интересно магазинче: http://www.slanchogled.com/sunflower/CategoryDetail.aspx?categoryID=314

От там си купувам художническите материали.. има и много други интересни неща

Може там да чекна за разни кутийки, фигурки...  Thinking

# 147
http://www.slanchogled.com/sunflower/Catalog-фигури-от-дърво_176.aspx

Сега видях, че имат доста неща от дърво -урааааа  newsm44

Ще се ходи там!!!

# 148
Привет на всички! Вижте какво открих, надявам се да ви е полезно. http://www.youtube.com/user/jcgonzalezf?hl=bg

# 149
Joro благодаря за клипчето , много итересно ми стана.Чудя се дали това е пирограф или поялник и дали разликата м/у двете е много голяма ,освен в приставките. Като науча испанският шще разбирам и какво говорят. Благодаря ти много joro Simple Smile Night кажи с моливи ли оцветяваш птичките и после лакираш ли ги или не. За мосю бриколаж е по 0,50 ст на рязане като аз си бях купила две дъски от чам 1 метар на 8 см и на 10 см дебелина 2 см.Но ако има кой да ви ги нареже е много добре Simple SmileЗа тези плоскости мислим да купим и да ни ги нарежат ,точно от практикер ,но при познат ще е рязането и такам . Чудя се с нашите узорчета дали може толкожа детаино да се правят нещата и без да оставя кръгли следи , аз успявам но само по някога. Птичките са страхотни. И аз скоро ще нарисувам едни птиченца. Тези дни ше снимам новите ми придобивки от към завършени сладки произведения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт