Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 203 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
поздрави на всички майстори с пирографа!!! Grinning случайно ми попаднаха снимки на пирографски работи и  ми стана интересно, как стават тия красоти.поразрових се и се просветих,та чак и открих една машинка.оказа се доста забавно прекарване на свободното време.набързо спретнах една творбица -начинаеща,но ми трябва време докато навляза в нещата.
Добре дошъл във форума! Давай показвай Laughing, без притеснение, че нас нещо ни заняма. Може да разкажеш сповечко подробности как се запали по пирографията Peace

# 256
Здравейте,
Къде се изгубихте всички, надявам се че творите и скоро ще видим нови неща

Ето новите от мен

Сандъкът все още продължавам да го правя:

и

подчашниците които накупих нямат край...

и нещо съвсем ново- медальончета (първи опит)

Това е за сега Simple Smile Хубава вечер на всички  cheers

# 257
Невероятно изпълнение Tandoori !
Как ги измисляш такива форми!?
От мен нещо полярно  Grinning
http://media.snimka.bg/7902/022059657.jpg?r=0

Mumita Много е хубава баба меца  newsm10

# 258
Добре дошъл, Архандел!

Найт- сандъкът се получава невероятен! Браво и за медальончетата! Peace

# 259
здравейте! bowuu как става да се качват снимки,които се виждат в този сайт?някой ше бъде ли добричък да ме осветли?.взех си Узор,такъв намерих,но ако някой ще си взима,по-добре да е някакъв друг.това чудо не признава твърдо или меко дърво- гори наред.дори на 1-ва степен,има 3 степени,гори много и е много трудно да конролираш линии,да не говорим за сенки-ъпсурд Sad.като го включа на 3-та степен отоплявам стаята си. Joy.та така.ще се борим с тая руска машина ,пък дано излезе нещо в бъдеще.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:44 от Arhangel 777

# 260
Здравей Arhangel,

Снимки можеш да качваш само от линк (т.е. ако ги имаш вече качени в някакъв сайт), катовлезеш в полето за писане на коментари горе има бутонче с една снимка на него, кликваш и ти излиза това (img) (img) между тях слагаш линка към снимката и готово! Simple Smile

Аз рисувам с Узор-1, а както и доста "колеги" тук, свиква се, практика... има колеги които правят невероятни неща с Узор Simple Smile В момента работя върху много некачествено дърво и Узор-ът вече ми идва дори слаб...трябва ми нещо по-мощно и мисля скоро да се сдобия с нова машинка Simple Smile

Пробвай на различни видове дърво.

И покажи творбите Simple Smile

Хубава вечер на всички!   bouquet

# 261
Добре дошъл, Архандел!

Найт- сандъкът се получава невероятен! Браво и за медальончетата! Peace

Благодаря   bouquet Има толкова много още да се работи по сандъка... тепърва още четири страни има да се приграфират  Shocked

# 262
Привети и добре дошъл Arhangel 777 !
Виждам, че си започнал борбата, не се отчайвай, ще му хванеш правилата!
Степента на Узора се намалява най- добре с духане  Embarassed Mr. Green
А за снимките night ти е обяснила вече.
Картата все повече започва да прилича на такава! Лапките и патето ми харесаха много  Hug
Давай снимки на мечтаното ново устройство.
Преди беше показвала едно съндъче, ама Дядо Коледа май е размислил  Crossing Arms
Не, че ще си го купя такова, ама да помечтаеме заедно!
Лека и спорна дружино!  bouquet

# 263
ето я и първата скромна творба   Grinning ,     

# 264
благодаря ти night .в благодарност ще посветя една творба на теб  newsm10.а това с духането и аз го схванах.  newsm62 щом е за каузата ще духаш не ами и още как.

# 265
в общи линии трябва да се  пирографира на каквото падне.само така ,ще можем да трупаме опит и да гоним напредналите. това е набързо спретната картичка-

# 266
Добро утро Simple Smile

Благодаря за посвещението Arhangel

Моят Узор се регулира добре  Thinking, когато пирографирам на меко , гладко дърво всичко става много лесно. Сандъкът обаче е от някакъв шперплат и е напоен със смоли и всякакви препарати и е много трудно да се пирографира...
Браво за първите творби- на една тема сме виждам карта за съкровища Simple Smile

Mumita Дядо Коледа наистина размисли  Sad но пък сега чакам нова машинка за рождения си ден и няма размисляне  Grinning
Ето това е машинката:

С много фини накрайници за по-лесно рисуване на детайли... Надявам се до месец-два да съм я получила вече  Praynig

С нея ще почвам следващите сандъци (има още няколко, които чакат)...
И понеже сега съм се зачела в Българската история, мисля следващия да го изрисувам с прабългарски символи и ликовете на първите български канове Simple Smile
Но това след време...

Успешен ден на всички!

# 267
night   Размечтах се с тази апаратура!  newsm53
Страхотни неща да сътвориш!
Добре, че имаме и РД между другите празници  newsm44
Та сега се сещам, щом има смоли, ползваш ли маска, вентилатор или др.?
От мен само това
http://media.snimka.bg/7883/022022190.jpg?r=0

# 268
Mumita много е красиво, браво   bouquet

Машинката е страхотна, разговорих се с една жена в Австралия, която пирографира с такава и прави страхотни неща. Казва, че с по-добра не е работила -
харесала съм си една идея от нея, пирографирани кратунки Simple Smile аз имам две в къщи и ще пробвам

Все още не ползвам вентилатор, но тези дни мисля да си купя един мъничък за компютър и да ползвам него да смуче дима ...

# 269
това се получи от една крива и груба дъска,без много зор.а можеше и по-добре... newsm47                

Общи условия

Активация на акаунт