Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 203 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Режа я с ножовка засега... много е трудоемко обаче  Thinking мъжът ми мисли да си взима машина за рязане на детайли от дърво, метал и т.н. и тогава ще става по-лесно...
След това я полираме с шкурка, с една машинка и е готова за пирографиране Simple Smile
Обаче с този Узор, става много грубо  Cry трябва ми много тънък накрайник

# 286
Машинката дремел ли се казва?

На Узора може да се направи "накрайник" по желание от кантал- формираш си го в желаната форма

За новогодишния базар ми беше мерак за такива "пънчета", но се отказах
Момичетата обясниха, че си намираш подходящо дръвце, а после търсиш и дърводелец, който има желание да ги отреже така както трябва. След което се изчаквало да поизсъхне дървото и чак тогава се работи върху него.
За ядки и не помислям

# 287
Здравей Мумита,
Дремел имаме, но с него не става, много са му малки дисковете. Ще си взимаме мини банциг- с него ще режа и дървени и от тагуа елементи.

С една проста ножовка можеш много лесно да се заринеш с плочици от дърво Simple Smile пробвай не е трудно!

# 288
Здравейте момичета ,, ако мога така да се изкажа.Имам чуство , че ви се превръщам в фен  Joy просто защото всеки ден гледам темата и най-накрая реших да се регистрирамм.Казвам се Петьо на 13 съм регистрирах се тук само заради вашата тема  Mr. Green Mr. Green Занимавам се с пирография от 5-6 годишен ,, започна ей така на шега защото татко ми даде пирограф узор които общо взето още не съм подменил (старото си е класика) Добре нагрява и на мен ми харесва ужасно много да пирографирам ,, бях го зарязал малко , но започнах отново от 1 седмица  Simple Smile ЛИНК за произведенията ми ,, не са много , но все пак се уча  Laughing Grinning   bouquet
П.С. Това което се отваря е картичка (поне такова трябва да е  #Crazy) За РД-то на брат ми ,, обаче в момента нямам много дъсчици ,, да знаете от къде мога да купя  и г/д цена ?? Thinking
Поздрави , Петьо  thumbsup Two Hearts

# 289
Здравейте момичета, вече и момче за много години и от мен. Направо ме шашнахте с нещата които сте направили. Радвам се че не стихва страстта Ви към гореното дърво. САМО ТАКА. Радвам се на всяко ваше дело. Ето нещо малко ново и от мен. Дано да Ви харесат.

http://www.facebook.com/album.php?aid=20195&id=1000005316164 … &l=3f46a0d346

Петьо добре дошъл сред нас, много малко момчета биха се осмелили да се регистрират в женски сайт, но това не е интересно, важна е целта а тя е да се усъвършенстваме. Пожелавам ти успех.

# 290
Здравей Петьо,
Добре дошъл!  Peace продължавай с пирографирането и музата да те следва  Simple Smile

Здравей ichi761,

Виждам, че има нови попълнения в албума, браво красиви са  newsm10

Ето нещо, което започнах снощи:

Fall:

Winter:

Spring:

Лятото ще дойде довечера...  Joy нямах време снощи...

Мисля да ги свържа едно под друго с някаква красива панделка или въженце....

# 291
Уникално влюбих се  Grinning txtloves Two Hearts Hands Clap Довечера като си привърша картинката ще я кача  Peace

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 14:40 от insect94

# 292
Добре дошъл на Петьо ( имаме и други момчета в темата, няма страшно Wink  ) !

Найт- страхотни са! На снимките покрити ли са с нещо ( предпазен слой) и с моливи ли ги прави?

Ичи, страхотни неща! Благодаря, че сподели!

На мен ми пристигна пирографа, ама така се тръшнах болна, че ще го пробвам чак през уикенда сигурно.  Rolling Eyes

# 293
Ето и лятото:

Тандоори не съм ги обработвала с нищо, но мисля да ги пръсна със спрей/лак.
С моливи ги оцветявах, но нещо много не ми харесва... мисля да си взема бои, ще стане по-равномерен цвета, с моливи стои на черти...

# 294
Здравей те мили мои пирографчици . Поздравления за новодошлия и с пожелания музата винаги да е с теб и все повече радост да ти носи пирографирането Simple Smile Wink Sunglasses След малка липса и застой в пирографията се завръщам с две творби ,в любовен и пролетен дух Simple Smile Дано Ви зарадват както мен Simple Smile ,
Браво за всички нови творби ,които видях страхотни са. Найт браво за съндъка продължавай все така!!! Simple Smile ТАндори как е новият пирограф. Много ми е интересно дали е много по-различен от узора Simple Smile Предполагам и от поялника-пирограф би трябвало да има по-голяма разлика. Ти с колко приставки си го взела ?

# 295
ако не се виждат картинките(при мен поне не се) ето тук може да ги видите http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193911110632728&set=a … 10875&theater и тук http://www.facebook.com/photo.php?fbid=193911077299398&set=a … 10875&theater

# 296
предлагам тема за пирографиране-нашия герб. newsm53  ,

# 297
night разкошни са картините. smile3501.най ми хареса пролета.получила се е ефекто.непременно ги лакирай,за да придобият яркост. newsm10

# 298
от какъв кантал може да се направи накрайник за узора?пробвах с този за печките тип 2 реотана ,но не става.ако някой знае моля да разясни. newsm17

# 299
от този за печки не се получава, защото е доста мек!
В смисъл, че се огъва.
Кантала е като твърда тънка тел  Joy и се намира доста трудно по магазините за електоника и резервни части.
По Женски пазар съм обикаляла и си намерих.
Формираш си го в каквато форма ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт