Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 203 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен Simple Smile Как върви пролетното вече пирографстване  Sunglasses , на топличко вече и слънчево такива страхотни идеи се раждат Simple Smile А вече и по терасите на въздух е много приятно за пирографиране.   bouquet Архангел ,браво за гейшата , страхотна е.  И аз съм съгласна с найт. На мен също по ми харесва чистата пирография, заради това ,че картината е само от дърво и без допълнения . Така се открива чарът на дървеният материал . Цветната съшо е прекрасна ,защото тогава дървото придава страхотните котури , това ,че е дърво и голяма плътност и дълбочина на творбата  Hug  bouquet Давайте в същият дух. Бях качвала и аз нови неща ,но незная дали съм ги поствала тук ,така ,че ,може да проверите от тук http://www.facebook.com/album.php?id=100000415210875&aid=42189

# 316
Е, не е ли резил това вашето!?  newsm12
Никой ли нищо не е направил да се фръцне, та сме отишли на 5 стр?  newsm78
От мен толкоз
http://media.snimka.bg/8188/022632363.jpg?r=0

# 317
Здравей Mumita,

Аз съм позарязала проектите... стана топличко и вече не ме свърта в къщи, все ми се ходи някъде навън ...  Rolling Eyes  car003

Започнах две кратунки, обаче вечер за по час работа... не знам кога ще ги довърша...

Днес попаднах на това : http://avnv.ru/internetmagazin?mode=folder&folder_id=174137

Имат всякакви части и накрайници за Узор, както и резервни писалки. Цените са в рубли (1рубла=0.05лв.) само не знам колко ще излезе доставката...........  Mr. Green

Хубав и слънчев ден на всички!

# 318
Здравейте,всички!Отсъствах от Нета за 3 месеца,но както виждам не сте се затъжили за мен.Продължавате да творите все по хубави неща. Grinning
Добре дошли на новите!Архангел,много е хубава гейшата!Поздрави и за Петьо!И аз съм почнала като дете,но тогава нямаше къде да се видят подобни неща,пирографията имам в предвид и се учех сама.Ако постоянстваш в това изкуство,няма начин да не успееш.
Пожелавам нестихващо творческо вдъхновение на всички и успех във всяко начинание!
Ето от мен сега няколко синигерчета и цветя с пролетно настроение.Подарих ги на учителките и леличките на малката ми дъщеричка в детската градина за 8 март.

Мумита,специално за теб са,приятелко,нали обичаш птички!  bouquet

# 319
Здравей night преди 6месеца си поръчах от Украйна, с много зор де да ми доставят  Прибор для выжигания УЗОР ПДВ-1 (по дереву и ткани) струваше  -1630 руб. С доставката и преводите по банков път ми излезе 160лв всичко. Наистина бързо дойде за 5-6 дни и ми върши работа/ прекалено е силен дори и на най слабото ниво на регулатора/. Прецени но според мен не си заслужава да се дават почти двойно за нещо което го няма в нашата мила родна татковина.

# 320
  • в белята
Здравейте ,искам да попитам откъде мога да си купя пирограф ,може и китайски ,че ми трябва да изрежа едни рози от плат и само с такова чудо стават финни крайчетата?
П.С Невероятни красоти видях .Поклон пред таланта ви.

# 321
Напълно лично мнение — не ви трябва шарения! Имате най-приятната гама от черно, през топло-кафяво до дървесно бяло. Творбите в тази гама, въздействат по-ясно и силно. За невярващите, най-добрите снимки на човешки лица се правят с черно-бяла фотография ( доста често в кафявата гама ). Така цветовете не разсейват зрителя, детайлите изпъкват и лицата "проговарят". Да, знам — Мона Лиза е на дървена основа, ама е рисунка с бои, а не оцветена пирография.
Много красиви творби, продължавайте струва си. Peace

# 322
Прав си Бориславе,но в повечето случай когато обикновените хорица искат да им нарисуваш нещо,колкото и да ги убеждаваш,че тоновата пирография е по хубава те си държат на своето,искат шарено Confused.

# 323
последно от мен  newsm47

# 324
Arhangel 777  newsm10
Много добре се е получило!
Как направи плътния тъмен фон?

# 325
Eвалата!  Много е яко! С какъв размер е плоскостта?

# 326
здравейте,търся подходяща снимка на свети Георги победоносец за пирографиране.много бих искала да ми помогнете.Благодаря предварително!

# 327
Здравей,dianis!Показвам ти моя Свети Георги,който правя с пирографа и после оцветявам.Той е заимстван от един календар с икони,но съм го променила.Композицията на фигурите е запазена,само смених физиономията на змея,че другия не ми допадаше.
Поздравления,Архангел,хубава е и последната ти творба.Забелязвам,че с всяка следваща ставаш по-добър.А останалите другарчета ,които пишат тук да попитам ,дали творите.Стига с тези марки пирографи,ами рисувайте и показвайте.Аз си работя с моя "Узор-1"от както се помня, и ще си купя нов едва когато ми се счупи,за сега работи неотказно.Веднъж децата го събориха и корубинката му се разполови #Cussing out,залепих я отвсякъде с изолирбан и пак си действа Peace.

Успех на всички!  bouquet

# 328
благодаря за поздравите.радвам се,че ви харесва.   newsm53           mumita по-тъмния фон става като дам на последна степен Узора и яко бачкане.който го има знае как гори наред всичко.              joro1900 размера на плоскостта е 60-30 см.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 19:29 от Arhangel 777

# 329
ей тва здравата ме поизпоти,но си стуваше.модела е на градски майстор на татуировки.известен е в българия и чужбина.   newsm47 

Общи условия

Активация на акаунт