Пусни някоя снимка да видим и на твоя младеж подстрижката. А това с подлагането на усничките е много сладко и Ясен го прави преди да ревне. А аз като го видя почвам да се смея с глас, а той обиден още повече реве.
За зачервено гърло нашата педи ни дава Ангинхил (хомеопатично) хапченца за смукане. Ясен много ги харесва и си ги търси даже. Но пък ние зачервено гърло не сме имали така или иначе
, пием ги само профилактично да не слезе някоя инфекция надолу.Петя много мило ми стана от твоя пост. Представих си ви с Ивка как се забавлявате
. Но на мен това с косата не ми стана ясно, май някой друг се оплакваше. Ясен се нацоква, започва да ми пее, търкаля се няколко минути на спалнята до мен, надупва се и заспива
. От яслата ми го хвалят, че докато го завият, е заспал
.Иринче Дюкянствам уж, ама ми е трудничко. Имам кошмарен глад за сладко, ще почна да припадам направо
. Но така ги мразя тези излишните кила вече, че ще скърцам със зъби и ще карам до дупка по режим. Стефи

/ 

Аз даже напоследък качих два. Оставаха ми 8 иначе.
Такъв апетит ми се е отворил. Плаша се.
Симеон предлага да ходим събота и неделя на кънки с него и със сна'ата (те ходят от известно време). Ще взема да се навия май. 
.