СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Aне мерси  Hug
Пусни някоя снимка да видим и на твоя младеж подстрижката. А това с подлагането на усничките е много сладко и Ясен го прави преди да ревне. А аз като го видя почвам да се смея с глас, а той обиден още повече реве.
За зачервено гърло нашата педи ни дава Ангинхил (хомеопатично) хапченца за смукане. Ясен много ги харесва и си ги търси даже. Но пък ние зачервено гърло не сме имали така или иначе  hahaha, пием ги само профилактично да не слезе някоя инфекция надолу.
Петя много мило ми стана от твоя пост. Представих си ви с Ивка как се забавлявате  Heart Eyes. Но на мен това с косата не ми стана ясно, май някой друг се оплакваше.
Ясен се нацоква, започва да ми пее, търкаля се няколко минути на спалнята до мен, надупва се и заспива Simple Smile. От яслата ми го хвалят, че докато го завият, е заспал  Shocked, а на мен на обед ми е трудно да го приспя, понеже е светло и се разсейва. Там явно му стопяват лагерите  Joy.
Иринче Дюкянствам уж, ама ми е трудничко. Имам кошмарен глад за сладко, ще почна да припадам направо  Joy. Но така ги мразя тези излишните кила вече, че ще скърцам със зъби и ще карам до дупка по режим.
Стефи   Hug

# 181
ехо, как сте Wink

бързам да пиша преди ивка да се е събудила Simple Smile

Май нейм, флу, жуже, благородно ви завиждам за приспиването - ние тук сме с казармен режим. Ивка откзва да заспива в 8 /както правеше до преди месец/ затова я оставяме до 21.30-22 и след това директно в 4увла, кошарата, изгасяме лампата и тя стои и реве в тълното. Мн неприятно и май по-стресиращо за мен и тати, който дори снощи настоя отново да пробваме да заспи при нас и след това да я оставим, но отново никакъв резултат. Хубавото е, 4е поне заспива бързо/м/у 2-5м/.

Флу, ще пробвам вашия метод дано да помогне.

Ане, понеже спомена за бабини илачи ще ти пусна един линк, който скоро открих. Има 2-3 мн хубави предложенея/не знам колко ефективни обаче  newsm78 /
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4370

ники, за 3та сливица  - флу ни беше споделила техния опит, тъй като ивка имаше кашлица буквално дошла от нищото и, за  която докторите не можаха да ми обяснят при4ината.

Сега ДЧНД изчезна от няколко дни. НЯма др симптоми. От време на време й се запушва нослето, но без секрети. Дали е от сухия въздух? Всъщност това може ли изобщо да е при4ина  newsm78

миенето на зъбки - става трудно и рядко. Може би, ако я взимам с мен ще свикне по-лесно.

жуже, айди ве4е да се оправяте, 4е мн ви дойде  Hug

Дианче, успех с диетуането. Аз преди около 2 г спазвах мн стриктно луннната диета в комбинация с едно тае бо и бях окльощавяла до 46-47кг, което дори за моите 160 см беше доста.

иринка, честито ти шофьор Simple Smile лек и безавариен да му е пътя  Hug

за количките - ние сме от миналото лято с една омния, не знам колко още ще я ползваме, но мн добра работа ми свърши. А и ивка не е изявявала желание да върви -харесва й да си седи  да я возят  Mr. Green затова мисля 4е пак ще я позлвам

имах още малко  да понапиша, но го отлагам за следващия път  Blush
айди лека, 4е моето дете след малко ще се събуди гладно Wink

# 182
  • Пловдив
Здравейте,
няма,няма и сте се засилили в писането.Лошо че виждам болнички-хайде всички утре да се похвалите с подобрение.След ваксината и Моника вдигна температура и то точно в обсъждания период,но дали беше резултат от ваксината  newsm78 сигурно не,защото беше гарнирано с хрема и кашлица.Сега сме добре,Мончи вилнее по цял ден в къщи и през 10 мин си прищипва пръстчетата на шкафовете,и плачка много жално.
Ирина,честито на голямото момче,да е жив и здрав.Боже..като знам аз колко се радвах като взех книжката newsm62
За заспиването-ние си следваме установените ритуали-лягане с последното мляко и две биберони-една в устата една в ръката,лягаме към 22,30и след 20тина мин е заспала.
Колички-возя я в една Омния и ще си я возя още поне половин година-не издържат на дълги разходки още,а пък и ако ще минавам през магазина..не си представям да съм без количка.
Общо взето това е от нас,лека вечер на всички!

# 183

Страйп, след тази на 13 месеца има реваксинация срещу полиомиелит на 18 месеца, а до 2-годишна възраст- реимунизация против дифтерит, тетанус и коклюш. В Пентаксима тези четири ваксини са обединени в една + допълнителна ваксина против Хемофилус инфлуенца.  Peace

Благодаря ти   bouquet  

Дано всички болни дечица да оздравеят бързо!

Иха! Изчетох всичко от днес. Чакам Ема да заспи.
My Name - много хубава игра сте имали Simple Smile

Аз се забавлявах вечерта с Ема. Сложих  я на кревата до мен и почнах да й пея - на-ни-на...
А тя ме прекъсваше - Мамо, и почваше да пее нещо друго и да се смее.
Не знаех коя е песничката. Мисля, че мъжът ми й я пее за приспиване.
И така се хилихме и пеехме 30 мин.

Определено има разлика между Ема и Криси и Макси като малки.

Количка - още сме с количката от Макси. Почти не я ползваме. Сега в студа никъде не излизаме.

Ема вече се храни сама - омазва всичко сериозно, но се храни. Биберон не е ползвала, суче ужасно много - понякога ме боли страшно.
Вече казва съвсем съзнателно - Мама, баба, тати, бати, влак, кола, кукла, ам.

Аз я приспивам сучейки. Иначе не иска и реве.
Когато мъжът ми я слага да спи, я слага в спалния чувал, завива я и излиза от стаята - тя си говори, гледа си ръцете и заспива.

Лека и спокойна нощ на всички. Чакам я да заспи, за да отида и аз.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:26 от Stryper

# 184
Привет красавици!
Докато се наканя да пиша и те събитията вече са с изтекла давност, но все пак:
ЧЕСТИТ МЛАД ШОФеР, адашче! вече можеш спокойно да му отпускаш края с френско вино до късни доби и да знаеш, че drink&drive работи за теб при това без пари...
Пен, дано късметът е с вас до край!
За количките - за Спаси не съм купувала олекотена лятна... Мисля, че ще пропусна тази екстра и с Джи... Иначе съм виждала прекрасна лека и сгъваема McLaren.
Май нейм, открихте сезона на мокрите игри, а? Звучи наистина забавно.  Hug Нещото, което ангажира вниманието на Джи най дълго е: Слагам я изправена на един стол, опрян до бар плота, на който готвя. Там може да седи с часове - колкото време аз съм там, толкова, че и повече може и тя.
Обожава да се храни там като голяма. Напр. Сварявам й яйце, нарязвам го, нарязвам и разни зеленчуци - чери доматчета, краставички и тя с табиет бавно си изяжда всичко, като от време на време си пийва вода. После ако под ръка има други работи /хляб, бисквити и т.н/"си ги сервира" и тях...

джи плаче

# 185
  • София
Адашче, цун.  Hug
В нашия случай обаче дринк енд драйв-ът определено пие повече от мен (което не е трудно, защото аз хич, хич не близвам). Но! винаги мога да кажа например, че не мога да карам на тъмно или на лед и ми трябва рицар да ме спаси.  Mr. Green
Дианче, и аз дюканствах веднъж. Беше точно лятото преди да забременея с Ради. Тогава даже бях станала 50 кг (с 4-5 под обичайните ми). И ужасно лошо се съчета после, защото май това отстлабване беше причината да кача толкова ужасно много кг. Няма да повторя Дюкян, а и никаква диета не ми се прави. Но не виждам как ще сваля последните 10 кг.  Sad Аз даже напоследък качих два. Оставаха ми 8 иначе.  Thinking Такъв апетит ми се е отворил. Плаша се.  ooooh! Симеон предлага да ходим събота и неделя на кънки с него и със сна'ата (те ходят от известно време). Ще взема да се навия май.

# 186

Нещото, което ангажира вниманието на Джи най дълго е: Слагам я изправена на един стол, опрян до бар плота, на който готвя. Там може да седи с часове - колкото време аз съм там, толкова, че и повече може и тя.

И при нас така - на плота, на масата за хранене, но най-голямото удоволствие е на мивката и водата да тече  newsm53
Вече се научи сама да се качва по столовете и много ме е страх да не тупне преди въобще да съм видяла, че се е качила. Дори опитва да си завлече стола на определено място  Laughing

Ирина, аз като взех книжка не помислях дори за наздраве, само и само да ми дадат да карам  newsm03

# 187
Привет, момичета!

Ане,
благодаря, че попита  Hug Според техническото определение - пет крачки без помощ - може да се води проходила от днес. Направи около десет, еднократно, залисана с едно ластиче за коса Simple Smile Иначе се води за едно пръстче от няколко седмици, но не се пуска никога. Истината е, че няма особен интерес и не проявява инициатива сама - явно на пода й е по-добре. Засега ходи само вкъщи, защото бързо й омръзва и ляга да пълзи, а навън ми се струва твърде студено за това упражнение.

Завиждам ви, че можете да готвите в присъствието на децата. Моят хищник настоява да опита всеки продукт в ръцете ми (дори да е брашно или сурово месо), включва и изключва котлоните, занича във фурната, щом види да свети лампата... Страшно е. Готвя само, след като е заспала вечер.

Май нейм, завидях ви за поспаливата щерка. При нас заспиването е само на гърда - вечер е окей, денем е проблемно открай време. Новата мода от няколко дни е (всъщност добре забравена стара) да спи в мен, без да изпуска цицата въобще, при пълна невъзможност да я оставя и да се измъкна.

Ей, да оздравяват всички болни бързо, по заповед на Щуката. Ние ще слагаме приорикс вероятно до края на седмицата и ми е малко тъпо. Не че мисля, че е чак толкова опасна - но бих я избегнала, ако можех и ако нямаше да се нахендря на куп бюрократични разправии с това.

# 188
Ехаа, Иринко и сна´а си имате, а? Мале, мале, наистина весел ми се струва живота ви - едновременно иzживяваш три коренно раzлични въzрасти с трите ти деца, както и прилежащите им радости и проблеми  Crazy Hug Мисля си, че ти е много хубаво, дано съм права де... И дано (но да е планирано си го пожелавам, държа да подчертая, не ща иzненади) някога мина по твоите стъпки. С всеки ден ми се иска все повече и повече това...

# 189
Момичета  Hug здравейте!
Изпуснах ви края пак  Mr. Green много сте бързи или аз съм много бавна.
Вече работя и малкичко оплетох конците, май съм загубила тренинг.
Много ми е приятно обаче, почувствах се пак човек.
Може би скоро ще взема да добия и човешка форма  hahaha.
Цялото тяло ме боли и костички и мускули, нощем едвам се изправям.
Уж правя всичко възможно за да се пазя и да се щадя, а този гръб не минава.
Имам нужда от един качествен масаж (или няколко), но уви тук няма кой да ми го направи.
Но да не се оплаквам, днес ходех, минава м/у хората и ми беше приятно.
Толкова ли съм подивяла,  че половин работен ден ме кара да се чувствам психически толкова добре Flutter.
Сдухала съм се май а hahaha.
Йосиф ме изпрати с протегнати ръчички, но не плака след това.
Гледачката ми е много симпатична жена, моя приятелка от другият вход, майка на две момчета.
Надявам се да се сработят двамата и да им е приятно времето заедно.
Дали си въобразявам или наистина днес Йосиф е пораснал.
Вечерта като бяхме заедно ми изглеждаше пораснал, не само физически, а и емоционално.
Представяте ли си, че до сега никога не съм го оставяла на никой.
Веднъж на рождения му ден отидох да му взема тортата буквално за 5 минути и го оставих в къщи с мама и една купчина рода, баща му и момичетата също, а той орева орталъка  hahaha.
Днес по често овиваше ръчички около шията ми Heart Eyes, а аз разбрах, че всеки  не зависимо на колко силен се прави има нужда от разнообразие и от усещането, че е полезен.
Скоро ще свикна, ще организирам работата си и надявам се всички ще са щастливи.
Ех, простете ако ви досаждам с моите лични преживелици, не мога да взема отношение към темите, които обсъждате защото нямах време да ви прочета, но ще имам нет в магазина и ще си взема компа там за да разбера какво ви се случва  Hug.
Веч  Hug благодаря ти много за снимките, ще ги очаквам с нетърпение.
Пращам ти адрес на лични , но ако това е затормозяващ вариант за теб мога да си инсталирам някой месинджир, който ти ползваш  и позволява споделяне на снимки или друг вариант, който ти е по лесен.
Поздравявам ви всичките и  Hug
  love001

# 190
Здравейте отЛондон!:)
И в тази връзка на бързоискам да ви питам как се казваше комплекта за рисуване с вода, нали от Англия някой неше купувал?

Между другото пътуването беше кошмарно, ше разказвам друг път.

Бъдете здрави!

# 191
  • София
Деска, прави си. Много ми е хубаво така.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И снаха имам, да. Че и това моето, като излезе в петък, та се прибра в понеделник.  ooooh! Само да не вземе и баба да ме направи без време, че тогава веселбата ще е тотална.  Mr. Green
Пиаф, съчувствия. И при нас пътуването до Дубай и обратно беше ужасТ, та те разбирам напълно. Особено, че пътувахме нощем...
Параходче, честити първи стъпчици на Мартичка.  Hug Все в правилната посока да я водят крачетата.  Heart Eyes

# 192
И в тази връзка на бързоискам да ви питам как се казваше комплекта за рисуване с вода, нали от Англия някой неше купувал?
Пиафче, като че ли беше Аква дудъл заглавието.

# 193
Параход, честити ходещи крачета. Добре дошла в прикщчението малка Марта.
Piaf, съчувствам за поле
та. И ние пътуваме ужасно. Вълнуващо изкарване в добрата стара Англия.
Добро утро, момичета.

# 194
  • София
Здравейте!
Пиаф-Страйпер беше предложила друга марка като Аква Дудъла-http://www.amazon.co.uk/Tomy-6687-Colour-Doodle/dp/B0019UQK4K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys&qid=1263151657&sr=8-1.
Параход--честито Ви порхождило момиченце.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 11:55 от stefina

Общи условия

Активация на акаунт